משפט משיר.

משפט משיר.

משפט מתוך שיר של "היהודים" שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: משפט מתוך שיר לא של ''היהודים'' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

../images/Emo26.gif

של היהודים: אני שומר עמוק בפנים, מתחת לעיניים. לא של היהודים: אנחנו אלופים בלהפוך כאב לדבר שבשגרה, ההתמכרות שבהרגל, הנוחות שבשתיקה. [שיהיה לך טוב - לירן נדל]

moshe butt

New member
../images/Emo36.gif

של היוהדים: "השנים שעברו לקחו לי ת'כוח, הנה אני כבר פוחדת לחשוב"
ריטה: "היום אולי אסלח לך, אסלך גם לעצמי על כל מה שהכאבנו אחד לשני. היום אולי אוהב אותך, אוהב גם אותי בלי סוף ובלי חשש"

ליאןןן

New member
../images/Emo145.gif

של היהודים: ויכול להיות שאין לי.. לא של היהודים: כל הזמן חייכת, אבל חיוך כזה לא נחשב. [שילה פרבר - גשם]

izzys

New member
../images/Emo41.gif

משפט מתוך שיר של "היהודים" שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: ואם נגמר לי הכוח, אני.. משפט מתוך שיר לא של ''היהודים'' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: מה את כל כך מפחדת לראות?

yuvizz

New member
....

של היהודים: stll afraid of your behavior . לא של היהודים: "אנחנו מרגישים ומרגישים ומרגישים עד שהלב נהיה מתכת" , למען תצעעקי ועולם ישן, ירעד בין ידייך ולא תחת רגלייך".

מתנות

New member
../images/Emo23.gif

משפט מתוך שיר של "היהודים" שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: רק להבין אותו שווה את כל הסבל. משפט מתוך שיר לא של ''היהודים'' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי.

little WhiSper

New member
../images/Emo182.gif

משפט מתוך שיר של "היהודים" שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: ואין לאן ואין זמן אין לי את מי לישאול את מי לשאול אני משתגע. משפט מתוך שיר לא של ''היהודים'' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: so its Not hard to fall, when you float like a cannonball.

../images/Emo26.gif

"מעולם לא תכננתי לגדול"- היהודים. "אולי הערב אין שום דרך, יש רק פצע וכאב".-שלום חנוך

../images/Emo55.gif

- אתה הרי לא הטיפוס שנלחם בשיניים. [בכלל היא, עזוב, עם עצמה מסובכת.]
מה בפנים קורה לך? -לא מוציא אף מילה, ועישנתי.....

mooshki

New member
../images/Emo15.gif

משפט מתוך שיר של "היהודים" שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "מעולם לא תכננתי לגדול"
משפט מתוך שיר לא של ''היהודים'' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "הזמן עכשיו נמתח להיות חיים שלמים"

TiShLeR Michal

New member
...../images/Emo221.gif...

"תפוס אותי, רחם עלי, בבדידותי נברתי די..."
"נפשי ביקשה רחם בתוך מערבולות..."

../images/Emo79.gif

משפט מתוך שיר של "היהודים" שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"ואם נגמר לי הכוח"? משפט מתוך שיר לא של ''היהודים'' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"אני צריך אותך""אני הייתי מוכן להפסיק לבזבז את הזמן" שביזות חורף?..מישהו?..

../images/Emo188.gif

ככה זה מה שיש לה, תמיד אותו דבר. כ"כ הרבה שנים רזות ורעות, ובשביל מה? [זה לא משנה לאף אחד..]

ב י ז י

New member
../images/Emo168.gif

משפט מתוך שיר של "היהודים" שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: רק להבין אותו שווה את כל הסבל משפט מתוך שיר לא של ''היהודים'' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "תחלמי ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום"

.

משפט מתוך שיר של "היהודים" שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אני תמיד חוזר לאותו דבר." משפט מתוך שיר לא של ''היהודים'' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "..לשתות קפה ולהרגיש את הטעם לחבק מישהי, לחבק משהו, לגעת ברוח לראות את הצבע של הדברים לשוחח עם מישהו סתם בלי לכאוב לא לכאוב איפה זה לאן זה נעלם"

The Kinslayer

New member
Return to me salvation

של היהודים: "וזה שוב פעם אני שנפגעתי" של דנה ברגר: "לברוח מאמת פשוטה"

למעלה