משפט משיר משפט משיר של ריטה שאתם הכי מתחברים אליו כרגע.
P PRINCESS GINA New member 5/9/06 #4 "דמיין את המקום היפה בעולם...../images/Emo26.gif לברוח אליו מנוף הארץ הרעה" ולא, זה בכלל לא קשור למצב הביטחוני! זה קשור אליי אישית...
"דמיין את המקום היפה בעולם...../images/Emo26.gif לברוח אליו מנוף הארץ הרעה" ולא, זה בכלל לא קשור למצב הביטחוני! זה קשור אליי אישית...
D Dug E New member 5/9/06 #6 ../images/Emo45.gif אחד השירים שאני ממש מתחבר אליהם בתקופה האחרונה..ממש מילה ומילה.
P PRINCESS GINA New member 5/9/06 #8 גם אני ../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif שיר מקסים...אני שומעת אותו הרבה לאחרונה... אפילו נסעתי באוטובוס השבוע וביקשתי בשידור ברדיו לב המדינה שהשדרן ישים את השיר הזה...
גם אני ../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif שיר מקסים...אני שומעת אותו הרבה לאחרונה... אפילו נסעתי באוטובוס השבוע וביקשתי בשידור ברדיו לב המדינה שהשדרן ישים את השיר הזה...
מ מועדון לקוחות New member 5/9/06 #7 "בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל" האמת היא שכל השיר מאוד מדבר אלי כרגע שיהיה לכם לילה טוב !
"בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל" האמת היא שכל השיר מאוד מדבר אלי כרגע שיהיה לכם לילה טוב !
ת תמיד בשמחה bat New member 5/9/06 #10 (וואלה אהבתי ת'רעיון../images/Emo13.gif "רוצה להשען על כתפך ולא להסביר שום דבר" בעיקרון אני כבר כמה זמן מתחברת לשיר הזה.... לצערי;- אבל הכל יהיה בסדר בעז"ה
(וואלה אהבתי ת'רעיון../images/Emo13.gif "רוצה להשען על כתפך ולא להסביר שום דבר" בעיקרון אני כבר כמה זמן מתחברת לשיר הזה.... לצערי;- אבל הכל יהיה בסדר בעז"ה
P PRINCESS GINA New member 5/9/06 #12 ../images/Emo13.gifתביאי חיבוק../images/Emo24.gif בטח שהכל יהיה בסדר!!! הכל לטובה לא
ת תמיד בשמחה bat New member 5/9/06 #13 ../images/Emo24.gif תודה אחותי אין לי ספק שהכל לטובה... יום טוב
א אישה נפלאה New member 5/9/06 #16 "שביל הבריחה" "הייה לי מלך ושבור צמאוני בנשיקהההההההה" ככה שזה אומר עד שאמצא את אהבה הגדולה....
M michalm83 New member 6/9/06 #17 אמממ... "זמן שנשאר ואין רחמים אין לי שום חרטות או תקוות לעצמי זהו כל מה שיש..."
O ofek777 New member 6/9/06 #19 מתוך שיר גשם ואני עצובה ועוד אין לי תשובה אם זאת כן אם זאת לא אהבה, רוצה להשען על כתפך, ולא להסביר שום דבר בכלל, זה אחד השירים היפים ביותר של ריטה (רחל שפירא כתבה)
מתוך שיר גשם ואני עצובה ועוד אין לי תשובה אם זאת כן אם זאת לא אהבה, רוצה להשען על כתפך, ולא להסביר שום דבר בכלל, זה אחד השירים היפים ביותר של ריטה (רחל שפירא כתבה)