משפט משיר
.

Dug E

New member
משפט משיר../images/Emo79.gif.

רשמו משפט משיר של ריטה שמדבר אליכם עכשיו. אפשר גם להוסיף משפטים משירים של אמנים אחרים.

Dug E

New member
"כמו נוצה נלקחת עם הרוח,מחלון פתוח

לרווחה ורק ביקשת לנוח". "למתוח עוד יום לנעול את הזמן. אני מנסה לנשום" (היהודים-בסוף תבכו) כמה שהמשפטים האלה אומרים הכל.

Dug E

New member
עוד 2 משפטים-

מתוך 'פטריות'-אחינועם ניני: "לפעמים אני ריקה מצבע כמו ציור על מדרכה אחרי גשמים" "מחפשת במילים טעם לכאב הזה".

ofek777

New member
המשפט מדבר אלי כבר כמה שנים

"ואני לכודה, כמעט אבוד/ה, בסבך רגשות סותרים, אם הבנת אותי, אם הבנתי אותך, אם אנחנו בכלל מכירים" ויש משפט נוסף משיר של עופרה חזה שמדבר אלי : "אך לעת ערב, עם רוח ערב, עלה נושר לו על גג ביתי, אני יודע/ת, אני שומע/ת מישהו הולך תמיד איתי" בכלל ,,,,שירים זה דבר שכל הזמן וכמעט כל שיר מחבר אותי למשהו כזה או אחר

pc girl

New member
"מה שהיית בשבילי עוד לא חדל לכאוב"

והשני... "עכשיו אני מרגיש\ה כאילו לא יודע\ת כלום" בהמשך השיר.. "היא\הוא לא יודע\ת מה עובר עלי" - שלמה ארצי..

nizzan

New member
"ובוקר אחד תקומי פתאום

עייפה מדמעות ומסליחה" ודווקא לא בהקשר רומנטי.. חוץ מזה אז כל שורות של "מישהו לרוץ איתו" של דניאל סולומון

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo48.gifמתוך "עצום את עינייך אחי"../images/Emo48.gif

"דמיין את המקום היפה בעולם, לברוח אליו מנוף הארץ הרעה..."

גם אני רוצה../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

לוקח סיבוב באמצע החלטה לא לאבד שליטה כבר כמה זמן שכל החיים בבלאגן פתאום הלילה מטפטף הקיץ הזה מזמן צריך להישטף שם גז הילוך ראשון עוד שעתיים בצפון הנה נחמק עוד קמט מהלחי מתחייך לו בכי בגרון הנה חולף עוד זיכרון איך שיר יודע להכאיב זו תחנה שלא קולטים בת"א --------- לילות חמסין שהים שר רק לנו והחיוך שהמיס לי את הלב-------- -----איך זה נפער תהום במקום שתמיד עמדנו------

למעלה