של שילה - מגי "שתיקח ת'טררם שסביבה, תגידי מה אני חוויה שאת חווה ?" לא של שילה - (כמה מפתיע, מעיין הירשביין "אין יותר ברירה") אין יותר ברירה, לא אכפת לי אם יגידו ...
משפט מתוך שיר של שילה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אל תדאג אני אהיה בסדר בבוקר אתעורר ליום חדש אני אתגבר, אני אסתדר אני לא אדבר על זה אני אשמר שלא לבכות... משפט מתוך שיר לא של שילה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: עדיף להשאר. [כי סופות חזקות מתקרבות ויורדות עלינו עדיין].
משפט מתוך שיר של שילה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: נראה לי שאני מוותרת, שום דבר לא בקלות. הלב לא מוכן להיות עבד, לא נכנע למרות. מזכירה לעצמי- אני אדם חופשי. משפט מתוך שיר לא של שילה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אני רוצה להאמין בעצמי. אני רוצה להאמין שאת הכל אוכל לפתור.
משפט מתוך שיר של שילה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: ואתה ששומע, אם עוד לא מאוחר אל תתאהב ואל תרצה שום-דבר, או שתגיד לי עכשיו איך אוספים אלף רסיסים משפט מתוך שיר לא של שילה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אמונה, שהשמיים לא ייפלו לי, שהאמת שבי תלחש לי, שהחושך ילך, שהאור ימלא את הכל.