משפט הזוי....

פוליקר

New member
משפט הזוי....

אתם מכירים את הבדיחות האלה שמתחילות ב"אמריקאי, ערבי, צרפתי וישראלי הלכו ל..."?... אז זה מה שהרגשתי כשקראתי את הכותרת של הכתבה הזו- אני מקווה שזו הפעם האחרונה שאני קורא שפוליקר נמצא באותו משפט עם סקעת ושרית חדד קבלו קישור

עורוס

New member
אוך. ../images/Emo97.gif

ולמה רק אורנג' לא עושים כאלה שירותים עם פוליקר...
ובהחלט ביזיון שהוא באותו משפט עם סקעת, שרית חדד והגיי-בויז

willo1

New member
כן באמת לא ראוי..../images/Emo4.gif

ולמה?! למה זה בסלקום?! להמ אורנג' או פלאפון לא עושים כאלה דברים?! אוף!!!

ira87

New member
ממש בדיחה מה שהולך פה.

ויתר מזה, (אני יודעת שתסקלו אותי באבנים, אבל בכל זאת): למה יהודה פוליקר החליט לעשות את זה ולמכור ולמסחר ככה את המוזיקה שלו? זו הפעם הראשונה בה אני מותחת עליו ביקורת. אבל כשמשינה עשו את זה, אז כולם התנפלו עליהם שהם מוכרים את עצמם ככה. באמת שיותר מזה שציינו את יהודה פוליקר יחד עם שמות "כאלה", יותר נדהמתי שהכתבה היא על הצטרפות שלו לתוכנית שכזו.

פוליקר

New member
אני דווקא חושב שאת טועה, אירה

אמנם באמת כולם קפצו על משינה, אבל אני לא חושב שלהצטרף לחברות סלולר ושישמיעו את המוזיקה שלך זו בושה. אנחנו הרי בעידן אחר, של תקשורת ומדיה בכל מקום וכשהיה לי את הפלאפון דור 3 חיפשתי בנרות מאיפה להשיג צלצולים נורמאליים שיהיו לי. מה עדיף, שהמכשיר שלי ינגן את השיר החדש של שיר נולד או את רדיו רמאללה? היום, כמו שלבוש מצביע על אופי מסויים והשתייכות לזרם מסויים- כך גם הצלצול של הסלולר שלך (כן, עד כמה שזה נשמע מצחיק) אם בפלאפון שלך יש את "היהודים", "שירי מימון", "שרית חדד" או את יודה שלנו... מה שמבאס אותי מכל העניין זה שאם כבר לתת את השירים שלך- אז למה לא לכל החברות סלולר? (זו שאלה רטורית, כן?) אני יודע שזה שיקול כלכלי נטו אבל מה אני יעשה שאין לי סלקום?! מבאס...

פוליקר

New member
אני דווקא חושב שאת טועה...

אמנם באמת כולם קפצו על משינה, אבל אני לא חושב שלהצטרף לחברות סלולר ושישמיעו את המוזיקה שלך זו בושה. אנחנו הרי בעידן אחר, של תקשורת ומדיה בכל מקום וכשהיה לי את הפלאפון דור 3 חיפשתי בנרות מאיפה להשיג צלצולים נורמאליים שיהיו לי. מה עדיף, שהמכשיר שלי ינגן את השיר החדש של שיר נולד או את רדיו רמאללה? היום, כמו שלבוש מצביע על אופי מסויים והשתייכות לזרם מסויים- כך גם הצלצול של הסלולר שלך (כן, עד כמה שזה נשמע מצחיק) אם בפלאפון שלך יש את "היהודים", "שירי מימון", "שרית חדד" או את יודה שלנו... מה שמבאס אותי מכל העניין זה שאם כבר לתת את השירים שלך- אז למה לא לכל החברות סלולר? (זו שאלה רטורית, כן?) אני יודע שזה שיקול כלכלי נטו אבל מה אני יעשה שאין לי סלקום?! מבאס...

gadoso

New member
טעות קטנה

הבעיה עם משינה לא היתה הפרסום של השירים שלהם בסלקום אלא פרסום השירים בסלקום לפני הוצאת הדיסק. בגלל זה אין בעיה עם זה שהוא יעלה לשם שירים(ומצוין שזה בסלקום!:) מה גם שצריך להתקדם ולהתקדם ותהפתח זה להבין ממה אפשר להרוויח היום הרבה שזה שירם בפלאפון אין בזה רע זה לא משנה את האדם זה פשוט מוסיף לו שוק חדש שהוא יכול להרוויח בו כסף יהודה,אני איתך! נ.ב. מחר מקליטים לי את "בגלל המלחמה ההיא" יאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה