משפטי מפתח

• פותח הנושא minx
  • פורסם בתאריך

minx

New member
משפטי מפתח

טוב אולי זה טפשי, אבל יש לי רעיון לסקר: שוטטי באחד הפורומים כאן ונתקלתי בשאלה של מישהו לגבי "משחקים". אחת התשובות שקיבל היתה - לקשור אותה למיטה. המשפט הזה מיד העלה לי זכרונות נעימים והמיצים החלו לזרום. אז חשבתי לעצמי "מהם המשפטים שעושים לכן את זה?"

טושית18

New member
משפטים חמים...

"מחכה לך הפתעה סקסית היום בלילה...ואת יודעת למה אני מתכוון..."

דנטל

New member
קודם כל, שזה יהיה חדש לי

משפט שכבר אמרו לי בעבר פשוט לא יעשה לי את זה שוב. בפעם האחרונה שמשפט עשה לי את זה הוא היה דבילי, אבל כחלק מהסיטואציה הוא היה שווה: - את עוד בעבודה? - עכשיו אני יוצאת. - כבר אוננתי פעמיים. - אז אני יכולה לצאת עם חברה שלי? - מה? אבל בא לי עליך. סתם בא לי עליך לא ממש היה עושה לי את זה, אבל "בא לי עלייך" אחרי שתי אוננויות עשה לי את זה מאוד... ולפי מה שהיה שם, אכן בא לו עלי. אחחח, היה טוב.

משפט מפתח....ואני מצטט

אתה..תמשיך לפמפם, את הדגדגן תשאיר לי..
ודנטל..לא לגלות של מי המשפט אם את יודעת!!!! חוצמזה, אין כמו לקבל סמס שכתוב בו. אני במיטה לבד עירומה, אתה בא?

אוהו כמה סמסים כאלה אני מקבלת

ושולחת
וכן רצים לי עכשיו עוד משפטים כאלה (לנו לא חסר משפטים... חסר קיומם) שלא תורמים לחרמנות שלא עברה עוד מאז

מה שאני יכול לומר...

שלא מקנא בחבר שלך כשתיפגשו.... אם יאמרו בחדשות שיש פיצוץ מסתורי באיזה בניין בארץ, אבין שהאורגזמה הייתה חזקה..
...

דנטל

New member
סמס ששמרתי

לא בגלל שהוא מחרמן, אלא בגלל שהפיל אותי מצחוק. כשיזיזי האהוב מכולם חרמן הוא הכי מצחיק אותי. בקיצור, הוא התקשר וידעתי כבר מקודם שהוא חרמן, אבל יצאתי עם חברה לסרט אז שלחתי לו סמס "אני בסרט" והוא החזיר לי סמס "ואני בסרטים"
.

דנטל

New member
לא יודעת של מי המשפט

ההשארה תמיד היתה שזו הבחורה שהכרת בפאב ההוא שאמרתי לך לבוא איתנו. זה ניסוח שמתאים לה רק שלא ברור לי למה שתוותר לך על הדגדגן.

דנטל

New member
אההההההההההה

חשבתי שזה משפט שאמרו לך. לא זכרתי שהוא כתב שזה משהו שאמרו לו. ליאור חמוד.

סיון 1 23

New member
אני אוהבת משפטים...

חרמניים... לא גסים! שבחור מודיע לי מה הולך לקרות... לא בהכרח בפעם הבאה שניפגש, גם זה. בכלל... עשה לי את זה מאוד שחבר שלי אמר לי לפני שהכניס לי אצבעות: "מה אמרת שאת מתפתה?" - מה חשבת שהתכוונתי? ** "לתת לי להיכנס" ** (לא יודעת למה. הסיטואציה, הקול שלו... עשה לי את זה. - לזה התכוונתי. "תגידי לי כשלא נוח לך." איך איכפתיות כזאת לא תעשה את זה?? יש כל מיני משפטים שעושים לי את זה בגלל הסיטואציה שהם היו בה.

ToryMaster

New member
$!#@$%#$!

המשפט הלפני אחרון! "איך איכפתיות כזאת לא תעשה את זה??" שיגעת אותי, זה כל כך כל כך נכון! אין לי מילים להבהיר כמה.

ע ו ל ם

New member
לנסוך ביטחון..

ההרגשה הזאת (כנראה\בעיקר) אצל נשים.. עוזרות להשתחרר, להירגע ולכן.. להנות יותר
(כמובן ובפרט שזה מגיע באמת מהלב ולא סתאאם בשביל שמי שנאמר לה תרגיש טוב ורגוע.. וגם מרגישים שזה אמיתי, שהאמירה באה ממקום טוב.. לכן ההרגשה גם אמיתית..)

סיון 1 23

New member
זה משפט שאמרתי על מה שהוא אמר כן?

אני לא אוהבת הימרחויות קיצ'יות וכאלה... אבל איכפתיות כזאת... פשוט עושה את זה.

למעלה