הילה - מ-ה ל-ע-ז-א-ז-ל ?!?!?!?!?!?
יא ילדה מפגרת אני לא מאמינה שאת אפילו יכולה להגיד דבר כזה !!!! אני קרעתי אתל ה-ת-ח-ת שלי לעבודה המזדיינת הזאת !!! אני ישבתי עד 2 בלילה את לסיים אותה !!!!! ההורים שלי צרחו עליי כמו לא יודעת מה ובגלל שאני לא גאון כמוך בערבית והיה לי פאקינג חשוב להגיש את זה לסילבי אני פשוט ק-ר-ע-ת-י תתחת ואני ממש ממש ממש הייתי פשוט גאה בעצמי לקום היום אחרי שעה וחצי של שינה בלילה ולדעת הכנתי את העבודה הזאתי בעצמי ! קפצי לי ! בחיים שלי משהו שאמרת לא פגע בי ככה !!! אהה בעצם כן, כשהייתה לאחיינית שלי את ההלוויה שלה לפני שנה וחצי זוכרת ? את זוכרת את נוגה הילה ? את זוכרת ?? ואת אמרת שאני בכיתי בהלוויה של הנסיכה הזאת של הילדה בת ש-נ-ת-י-י-ם ו-ח-צ-י שגרה במושב שלך , את אמרת שאני בכיתי בהלוויה בגלל שאני פ א ק י נ ג ר ו צ ה ת ש ו מ ת ל ב !!!! אני בחיים שלי לא יבין, בחיים שלי, איך בנאדם אנושי עם רגשות ונפש יכול להוציא מהפה שלו מילים כאלה, אפילו על הבנאדם שהוא הכי ישנא בעולם... בחיים שלי אני לא יבין איך היה לך אומץ, אפילו אם חשבת ככה באמת אפילו להגיד את זה לאנשים... ועזבי לאנשים, אמרת את זה גם לילדים שאני מכירה שדרכם זה הגיע אליי... ואת קוראת לעצמך כזאת חרה נהדרת הא..? תהיי בריאה אין לי משהו אחר להגיד לך