משפטי אזהרה !!!

זרדוז

New member
משפטי אזהרה !!!

רוב המשפטים שרשומים כאן, נאמרו לי אישית והחלטתי לרשום אותם כדי...לא יודע, כאילו "לנקות את השולחן" ולהמשיך הלאה.

אור599

New member
קובץ שכל אבא חייב לFORWARD לילדיו!

LEATHER REBEL

New member
ומה עושים במצב ש...

1. זו היא שמתקשרת אליך בכל פעם, אבל נשמעת מרירה. 2. שכשאתם מדברים זה נשמע כאילו היא מורדת נגד משהו או מישהו ("ואני אעשה זאת מתי שיתחשק לי, ואף אחד לא יעצור אותי") אבל לא ברור מה. 3. היא מאשימה אותך במצב הרוח שלה. 4. ועדיין, זו היא שמתקשרת אליך בכל פעם, ולא להיפך. אם מספר 4 לא היה קיים, עוד היה הגיון בלחשוב שהיא לא מעוניינת בקשר... אבל היא מתקשרת לפחות פעמיים בשבוע. אם היא מעוניינת בקשר, מדוע היא כל הזמן נשמעת מרירה? (והיא מכחישה את זה!) אם היא לא מעוניינת בקשר, מדוע היא מתקשרת אליך כל הזמן ולא להיפך?

זרדוז

New member
מבחן התוצאה

הבעייה בדברייך היא שאתה מסתמך על ההגיון שלך. אני כבר למדתי לנתח את הדברים אך ורק על סמך התוצאה הסופית שלהם, קרי, גמר הקשר. חוץ מזה, אני בכלל לא טענתי בשום מקום שאני "חף מאשמה" ולא אכפת לשאת באשמה. זה רק שכמעט בכל פעם ששמעתי משפט אזהרה או נתקלתי במצב אזהרה, יצא שלאחר זמן מה הקשר הסתיים.

LEATHER REBEL

New member
נחמד, אבל מה הקשר?

אני נתתי מצב בו אני נתון ברגע זה. תהרוג אותי... אני לא רואה קשר בין התשובה שלך לבין המצב שלי.

זרדוז

New member
אז אין קשר

אם היא כל פעם מתקשרת אלייך אז מה הבעייה ? כשאתה רוצה לראות אותה, אז היא מסכימה להיפגש? יש כימייה כללית? זה הכי חשוב.

eladberko

New member
זו דוגמא קלאסית

לפנינו בחורה בודדה, ממורמרת, עצבנית, בוסית וכו'. היא נדבקת לך לתחת מסיבה אחת - היא חייבת לקבל מנת צומי קבועה. וגם לא ייתכן שהיא תהיה ממורמרת לבד ?! מישהו חייב להתחלק במרמור איתה.

למעלה