משפטים מישהו יודע אם אני יכול לגשת למבחני הסמכה לעריכת דין בארה"ב, אם למדתי משפטים בארץ?
Y yomaster New member 9/7/05 #1 משפטים מישהו יודע אם אני יכול לגשת למבחני הסמכה לעריכת דין בארה"ב, אם למדתי משפטים בארץ?
ס סטיב הקלידן New member 9/7/05 #2 אין לי מושג אבל... לדעתי[שוב אין לי ידע בתחום...רק הגיון,לא מעבר], בגלל שמערכת החוקים כאן ובארה"ב לא זהות כל כך, אז התשובה תהיה "לא". כמו שאם היית לומד שם משפטים ומגיע לפה המצב היה דומה..
אין לי מושג אבל... לדעתי[שוב אין לי ידע בתחום...רק הגיון,לא מעבר], בגלל שמערכת החוקים כאן ובארה"ב לא זהות כל כך, אז התשובה תהיה "לא". כמו שאם היית לומד שם משפטים ומגיע לפה המצב היה דומה..
Y yomaster New member 10/7/05 #3 שאלה נוספת האם ניתן ללמוד כלכלה ומשפטים או מנהל עסקים ומשפטים במשלוב באוניברסיטה העברית? ואם כן איזה תואר אני מקבל?
שאלה נוספת האם ניתן ללמוד כלכלה ומשפטים או מנהל עסקים ומשפטים במשלוב באוניברסיטה העברית? ואם כן איזה תואר אני מקבל?
מ מכון הדסה New member 10/7/05 #4 משפטים ניתן. התואר הוא במשפטים אבל גליון הלימודים שלך מצביע על הקורסים שלמדת גם בתחומים אחרים.