משפטים

פפו

New member
משפטים

משפטים נכתבים כחול נפרשים אפשר לעצב להפוך שמחה לכאב לגנוז במגרה או לשלח בסערה משפטים נאמרים כמי ברז קולחים אין זמן לחלום לחרטה אין מקום גם אם תתנצל הוטל כבר הצל. פפו

maxima

New member
משפטים

.....ומילים יכולים להיות כמו סכינים חדים ומכאיבים יכולים להיות רכים ונעימים יכולים לרומם יכולים להרוס במילים נברא העולם מילים יכולות להרוס עולם ומלואו של אדם

lonelywolf

New member
החיים והמוות...../images/Emo8.gif

החיים והמוות ביד הלשון... ניזכרתי בבדיחה ישנה,, הכומר בכנסייה נשא דרשה נסערת על אודות עשרת הדברות... כאשר הגיע לדיבר "לא תגנוב" הבחין שאחד מבאי הכנסייה מתעצבן... כאשר הגיע לדיבר "לא תנאף" ראה אותו איש מחייך ונירגע... עם תום הטקס שאל הכומר את האיש, לפשר התנהגותו המוזרה... האיש חייך והסביר: כאשר דרשת על אודות "לא תגנוב" הבחנתי שהמטריה שלי חסרה, כאשר הזכרת את הדיבר "לא תנאף" נזכרתי איפה השארתי אותה...

galiai

New member
בדיחה כייפית

שלום ללונלי וולף כן כולנו לונלי ווללף יש כאלה שמודים ויש שלא... אני מודה באחריות על המילה... חדשה כאן ושמחה להכיר אני גליה ואתה???????

lonelywolf

New member
../images/Emo141.gif שלום גליה..!

ברוכה הבאה, מודה לך שנהנת מהבדיחה... כולם קוראים לי זאביק,,, הזאבה שלי קורא לי,,אינדי,, {אינדיאנה ג´ונס} שמח להכירך גליה,, גליה למען היכרותנו אשלוף בדיחה חדשה... זוג נוסע ברכבת מתל אביב לחיפה, מצד אחד בחורה בלונדינית יפהפייה, מן העבר השני יושב אברך, הדור בלבושו, שטריימל לראשו, זקן מטופח וכו´.. הרכבת נוסעת, ושקט מתוח שורר באוויר... איש מביניהם לא מכיר את משנהו, כאשר הרכבת מגיעה לעתלית, ליד המה-שמו השייטת,, מספר ללא מזל... הבחורה כבר לא יכולה להיתאפק, היא קמה ניגשת אל האברך, מושיטה לו יד ואומרת: "נעים מאוד, לילך מנתניה..." האברך מחייך, מושיט ידו ואומר: "נעים מאוד, לי רטוב מחדרה..." שבת שלום לכם ידידי היקרים...

zviki8

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo42.gifשיר הלל למילים../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

מילים, מילים, מילים, על הדף במחול מחוללים, יוצרים בים המון גלים, גבוהים וגם נמוכים. ואנו בניהם, שוחים כמו דגים ומעליהם דואים. השורות מקפצות, המילים דוהרות,החרוזים גואים. ואנו יושבים, כותבים ויוצרים והכל עושים במילים, כי ללא מילה כתובה, לא היתה כאן אהבה, שבלעדי החרוז אי אפשר להסביר את טיבה. והתווים שלעולם לא נגמרים, מכבדים הצרופים. וכול אלה יחד חוברים ליצור ברמה שירים, להפיצם ברבים, לשתף חברים ולהגיב בפורומים.

מילים

ככלי ביטוי לרגשות הוא מפלט לאנשים רבים פעם שרבטו,עם עפרון והחביאו,מאחורי הארון כיום,כותבים ומפרסמים ומן המשוב,מתעודדים או,שדוקא,נפגעים.

כוחן של מילים

אות אחר אות תך אחר תך נשזרים אותיות למילים בודדות. מילה ועוד מילה יוצרים משפט ,סיפור ואגדה. *********************** כוחן של מילים מילים שמנסות לגעת מילים המצליחות לדעת, מילים היוצאות מהלב והנשמה, מילים המבטאות אהבה. מילים היודעות לשמוח מילים שגורמות לשכוח. ישנם מילים הנאמרות בהגיון, ומילים הפוגעות כפיגיון. מילים שלשיר יודעות מילים שלהצחיק מצליחות, מילים לרגע אינן נחות ומילים מאותיות... שרשרת פז יוצרות. עדינה-ו

zviki8

New member
../images/Emo168.gifשרשרת של מילים../images/Emo79.gif

שרשרת של מילים נשזרת כאן בין השיטים, מילים של אהבה, לפעמים אכזבה, אושר ותוגה. לכל מילה המשמעות שלה והיא מכוונת למקרא, אך כל אחד אותה יבין, בדרך שונה, אותה יקרא. את אותו המשפט ניתן להבין כנאמר בכעס ואחר יקבלו כביקורת בונה ולא ימאס. המילה צוררת בחובה לעיתים חום וגם חדה, פתע חותכת בלב, כסכין את החמאה. עיתים מחליקה על הלחי בעדנה, ומעלה חיוך על שפתי ידידה.

שרשרת של מילים

א---ין דבר ה---עומד ב---בני ה---רצון. ר---חוק מהעיין קרוב אל הלב. א---אינך איתי וזה כואב. ש---ואל חידות,עונה תשובות. ו---זה נכון,וכך צריך להיות. נ---כנסת אלי עטפת אותי ה---רי הנך היום אהבתי. ואלה הן כוחן של אותיות ההופכות למילים ויוצרות משפטים.

למעלה