משפטים

ילד רע 16

New member
משפטים

מהמשפטים שאתם עומדים לקרוא אפשר להפיק תועלת, אפשר לקחת למסגרת, אפשר לקרוא לתפארת, ואפשר אפילו סתם לצחוק, לתהות ולהנות. היה נחמד לילדים שלך הם אלה שבוחרים לך את בית האבות ,אם אתה ניראה כמו בתמונה שבדרכון שלך אתה בטוח צריך לצאת לחופשה אמרתי "לא" לסמים אבל הם לא הקשיבו לעולם אל תישכח שאתה מיוחד בדיוק כמו כל האחרים ,ככל שאני מכיר יותר אנשים ככה אני אוהב יותר את הכלב שלי ,אני לא סובל מאי שפיות אני נהנה ממנה ,אם אתה מאושר ובטוח בזה לך תראה פסיכולוג ,המצפון לעולם אינו מונע מעשים רעים הוא רק מונע הנאה מלאה מהם אם הגעת למסקנה סימן שהתעייפת מלחשוב ,מהירות האור גדולה ממהירות הקול זאת הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה אל תיהייה כזה מתוק יאכלו אותך פרופסור, זה אחד שמדבר בזמן שאחרים ישנים רצינות היא טיפשות שסיימה אוניברסיטה לא מדאיג אותי קצב החיים רק העצירה הפתאומית בסוף ,שקל זה בדיוק דולר אחרי שמורידים את כל המיסים כל יום שאתה שאתה חי זה עוד ניצחון על המוות אל תדחה למחר את מה שאפשר לדחות למחרתיים תוכל לגלות ממה האויב שלך הכי פוחד אם תדע איך הוא ניסה להפחיד אותך אם דרושות לך הרבה מילים ,כדי להסביר את הרעיון שלך כדאי שתחשוב עוד קצת פינת עישון במסעדה זה כמו פינת השתנה בריכה ,אם אתה לא יכול להיות דוגמא טובה לפחות תהיה שלט אזהרה החוכמה בלעוף זה לזרוק את עצמך על הרצפה ולפספס כל האנשים בעולם צוחקים באותה השפה אדם חכם לומד מטיפש יותר ממה שהטיפש לומד מהחכם יצאתי מדעתי, מיד אשוב ,תמשיך, תמשיך לדבר בסוף יצא לך משהו אינטליגנטי יש לך תמיד את הזכות לחוות דעה רק שאותי היא לא מעניינת אני לא כבד שמיעה אני מתעלם ממך ראיתי פעם יצורים כמוך אבל אז הייתי צריך לשלם בכניסה האם ההורים שלך ביקשו ממך אי פעם ?לברוח מהבית מה ההבדל בין גן חיות אמריקאי לסיני? בגן חיות אמריקאי כתוב ליד הכלוב ,את שם החיה .בסיני כתוב את שם החיה וגם את המתכון :מבעלי הניסיון בחיים לוקח שנים לבנות אמון ודקה אחת של חשד להרוס אותו ,אלוהים לא יכול להיות בכל מקום לכן הוא ברא את אמא אנשים הם כמו שקיק תה אתה לא יודע כמה הם חזקים עד שאתה שם אותם במים רותחים ,כולם שומעים את מה שאתה אומר חברים מקשיבים למה שאתה אומר וחברים טובים שמים לב למה שאתה לא אומר ,אמון דומה לבתולים כשאתה מאבד אותם בפעם הראשונה - זה סופי אם אתה חושב שבכל אדם יש משהו טוב כנראה שאתה לא מכיר מספיק אנשים ,חבר זה כמו מצנח ,אם הוא לא נמצא כשצריכים אותו בפעם הראשונה רוב הסיכויים שלא תצטרך אותו יותר כדאי שתגלה עניין בעתיד שלך אתה הולך לבלות בו את שארית חייך ,המצפון הוא שכואב כשכל יתר האיברים בגוף מרגישים מצוין לעולם אל תילחם במכוערים להם אין מה להפסיד לעולם אל תצחק על התנין לפני שחצית את הנהר ,אם יש לך משימה קשה תתייעץ עם עצלן הוא ימצא דרך קלה יותר עבורך לא כדאי לבדוק את העומק בנחל בשתי הרגליים

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifחח גדול../images/Emo6.gif "אני לא סובל מאי שפיות, אני

נהנה מזה"

ילד רע 16

New member
עוד הרבה חכמים ונכונים

כל משפט נפרד הוא משפט חדש. מי שאינו מסתפק במספיק - לעולם לא יספיק לו דבר. יש המטביעים את צרותיהם - ויש המלמדים אותם לשחות החיים שלך הם כמו סרט - שאתה הוא הבמאי, המפיק והשחקן הראשי האהבה היא פוטוגנית, צריך חושך כדי לפתח אותה אתה מתבגר ביום שבו אתה צוחק על עצמך לראשונה אין אנשים מושלמים עד..שאתה מתאהב בהם.. ערכו של סוד תלוי בערכם של אלה שמפניהם אנו שומרים אותו לטעות – זה אנושי. למצוא את מי להאשים – זו אסטרטגיה! .כשהימים הופכים להיות דומים, סימן שאנחנו לא מצליחים להבחין בדברים הטובים שקורים בחיינו בכל יום ויום. . מה שקורה פעם אחת אינו יכול לקרות שוב, אבל מה שקורה פעמיים, יקרה גם בפעם השלישית. איזה מעצבן כשכשאתה כותב "שעה " במסנג'ר , לוחץ אנטר , ואז שם לב שהיית על CAPS LOCK אלוהים חייב לאהוב אנשים טיפשים - הוא יצר כ"כ הרבה אינטליגנציה מזהה את מה שקרה - גאונות תזהה את מה שיקרה כשאישה אחרת גונבת את הגבר שלך הנקמה הכי טובה היא - לתת לה לקחת אותו. סוד החקלאות - משק. סוד הצבא - נשק. סוד האהבה – חשק לחיי האלכוהול- לילות שאף פעם לא תזכור, עם החברים שאף פעם לא תשכח החברה שלי גמרה איתי ושלחה לי תמונות שלה יחד עם החבר החדש שלה במיטה. מה עשיתי? שלחתי אותן לאבא שלה האפסים עושים את המיליונים גילה של אישה הוא כפי שהיא נראית לפני ארוחת הבוקר מותר להעתיק- אסור להתפס לפעמיים צריך לוותר על אנשים , לא בגלל שאתה לא אוהב אותם אלה שהם כבר ממזמן וויתרו עליך .. לפעמים האור בקצה המנהרה הוא סתם ילד דפוק עם פנס "מי ששווה את הדמעות שלך לעולם לא יגרום לך לבכות" אתה יודע שאתה מזדקן כשהנרות עולים יותר מהעוגה" אי אפשר לקנות אהבה - אבל בהחלט אפשר לשלם עליה ביוקר To the world you may be one person, but to the one person you may be the world… Life is 10% of what you make it and 90% of how you take it

עוד אחד

שקטנים הבנים אוהבים בחיילים והבנותאוהבות בובות שגדלים הבנים אוהבים בובות והבנות אוהבות חיילים

אם לא תיקון....

שקטנים הבנים אוהבים חיילים והבנות בובות ושגדלים הבנים אוהבים בובות והבנות חיילים.....

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifאני אכתוב את זה יותר מסודר:

כשאנחנו קטנים הבנים אוהבים חיילים והבנות אוהבות בובות, וכשגדלים הבנים אוהבים בובות והבנות אוהבות חיילים. אחלה משפט

Yarinv

New member
ה-כ' הזאת עשתה את המשפט ברור יותר../images/Emo178.gif

מכיר את המשפט

צרלי כי זה נכון......

,אם אתה ניראה כמו בתמונה שבדרכון שלך אתה בטוח צריך לצאת לחופשה מה לעשות התמונה שלי ניראה זוועה בדרכון

ילד רע 16

New member
אבל לי יש, ואני נראה שם די מוזר.

זה היה יום ממש מלחיץ, שנכנסתי לאיזו חנות והצטלמתי בשיא עייפותי הנפשית
כי בביה"ס שלי דרשו תמונה בנוסף לתעודה, לפרטים וכו'. ופשוט הכניסו את זה לת.ז.

ילד רע 16

New member
הזמנת פיצה נוסח 2020

טלפונאית: תודה שהתקשרת לפיצה האט. אתה מעוניין שארשום את הזמנתך? לקוח: "הלו, אפשר להזמין..." טלפונאית: "אפשר לקבל בבקשה את מספר הכרטיס הרב-תכליתי שלך?" לקוח: "הממ... רק שניה... המספר הוא 6102099998-95-59610." טלפונאית: "תודה... אתה... מר רוזנשטיין ואתה מתקשר מרעננה, הרצל 101, מספר הטלפון שלך הוא 09-955555, המספר בעבודה הוא 03-899999, והסלולרי הוא 067-544444. האם אתה מעוניין שהמשלוח יהיה לרעננה, הרצל 101 ?" לקוח: "כן... איך יש לך את כל מספרי הטלפון שלי?" טלפונאית: "אנחנו מחוברים למערכת המחשב, אדוני." לקוח: "אפשר להזמין בבקשה פיצת מאכלי ים..." טלפונאית: "זה לא יהיה רעיון טוב, אדוני." לקוח: "למה?" טלפונאית: "לפי הרישומים הרפואיים שלך, יש לך לחץ דם גבוה וגם רמת כולסטרול גבוהה, אדוני ." לקוח: "מה?... אז על מה את ממליצה אם כך?" טלפונאית: "תנסה פיצת פולי סויה דלת שומן. אתה תאהב אותה." לקוח: "על סמך מה את אומרת את זה?" טלפונאית: "בשבוע שעבר שאלת בספריה הציבורית ספר ששמו 'תבשילים מפולי סויה '." לקוח : "בסדר... אני מוותר... תרשמי בבקשה 3 פיצות משפחתיות כאלה . כמה זה יעלה לי ?" טלפונאית: "זה בהחלט יספיק למשפחתך בת 10 הנפשות, הסכום הוא 123 ש"ח ." לקוח: "אפשר לשלם בכרטיס אשראי?" טלפונאית: "אני מצטערת אבל אתה חייב לשלם במזומן, אדוני. כרטיס האשראי שלך חרג מהתקרה ואתה חייב לבנק 9875.35 ש"ח מאז אוקטובר שנה שעברה... וזה עוד לא כולל את התשלום האחרון של המשכנתא על הבית שלך לקוח: "אני מניח שאני צריך לקפוץ לכספומט ולמשוך קצת מזומנים לפני שהשליח יגיע ." טלפונאית: "אתה לא תוכל לעשות את זה, אדוני. לפי הרישומים הגעת לתקרת המשיכה היומית ." לקוח: "לא חשוב... רק תשלחי בבקשה את הפיצות, אני כבר אדאג לכסף מזומן. מתי יגיע המשלוח ?" טלפונאית : "בערך 45 דקות, אדוני, אבל אם אתה לא מעוניין לחכות אתה יכול לבוא לקחת בעצמך עם האופנוע ..." לקוח: "מה... לכל השדים ..." טלפונאית: "לפי מה שרשום במחשב יש לך הארלי... מספר רישוי 23-374-09..." לקוח: "כסססמממ..." טלפונאית: "עדיף שלא תנבל את הפה, אדוני. תזכור שב - 15.6.84 הורשעת על ניבול פה לשוטר במילוי תפקידו ..." לקוח: (חסר מילים) טלפונאית: "עוד משהו אדוני?" לקוח: "לא... זה הכל, דרך אגב... אני מקבל 3 בקבוקים של פפסי כפי שהובטח בפרסומת ?" טלפונאית: "עקרונית כן, אבל בהתייחס לרישומים שלך המראים על נטייה לסכרת ..."

גדול........חחחחח

זה באמת קצת מעצבן..... אני יכתוב המשך טלפונאית: "הלו אדוני אדוני..... מעניין כולם מנתקים בגלל סוכרת זה הבחור החמשי היום..."

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחחחח ממש כמו "מישהו עוקב אחרייך"!../images/Emo6.gif

ילד רע 16

New member
יש לי עוד די הרבה,

אני אפרוס אותם על כמה ימים... שיהיה מעניין.
חוץ מזה שאני חייב למצוא את הסיפור 10:90 (או שזה בעצם 30:70) וזה יכול לשנות אולי משהו קטן, קטנטן, פצפון, זערורי - בחיים, לפחות בדרך המחשבה וההסתכלות על מה שקורה. אם מישהו מכיר שישים כאן.

למעלה