משפטים מצחיקים

jeanrick

New member
משפטים מצחיקים

בלחיי האהבה יש כל מיני משפטים כאלו שפשוט מטומטמים בטירוף ומצחיקים, כאלו משפטים שבחיים לא היית חושב שהדמויות יגיעו לרמת שפל כזאת, ודווקא זה אחד הדברים שגורמים לי לאהוב יותר את הסדרה... אין לי מושג איך הגעתי לראות את הסדרה אבל ראיתי אותה מהפרק הראשון, כל פרק איזה 2-3 פעמים... פשוט ממכר קיצר, המשפטים האלו שאני מדבר עליהם זה לדוגמא: שיהונתן ראה בפעם הראשונה (אני חושב..) את אמרם ישן אצל גלית אז הוא עושה לו- איך ישנת? טוב?... ואמרם: ת´אמת נתפס לי קצת הצוור (בצעקה הוא אמר את זה) זה אחד המשפטים שקורעים אותי יש עוד משפט- כלנית למאיה- את שקופה כמו... סלוטייפ!!! חחחח עוד משפט נחמד- פוקסים תספר לפוקסמאן (אלי מרקו לגידי) אני מבקש ממי שרוצה להוסיף עוד משפטים כאלו
ראם.

r o t e m o s h

New member
סמדר לדורון : אנחנו בהריון

זה קרע אותי
לא ידעתי שגברים יכולים להכנס להריון
רותם

casperit

New member
אוי כמה שהרגו אותי !

"אדון יונתן הנכבד, אתה מוכן להסביר לי בבקשה מה העגילים של סמדר עושים אצלנו במיטה" גלית ליונתן... "היית יכולה פשוט להשאיר כסף על השולחן, את יודעת, יש גם נערי ליווי לאנשים" יונתן לסמדר במשפט מעולה! "נעבור שלושתנו, אני, אתה ומאיה לבית אחד גדול"- כלנית לגידי כשהוא סיפר לה על הנשיקה עם מאיה יעל

Gohan

New member
נכון!

את שקופה כמו סלוטייפ...XDDDD כלנית הפריחה הזאת, קורעת אותי. אמ..איזה משפטים יפים היו...אהה לפני שאיריס "התאבדה", היא אמרה לסמדר "לכי!" במבטא ארץ ישראלי כזה. XDD

הדבר הכי קורע....

זה שסמדר מדברת אל עצמה ,שית איפה היומן שלי" והיו עוד כמה קטעים כאלה
מה היא משוגעת, אהה בעצם כן
אלי.

Cami Girl

New member
המשפטים שמצחיקים אותי...

אני נקרעת מכלנית. "את שקופה כמו.. סלוטייפ !" וגם אלי מרקו לפעמים מצחיק...
זה באמת היה מציחק שהוא אמר: "פוקסים תספר לפוקסמאן
ילדה או ילד כאן אמרו שכל אחד יבחר מישהו מ"לחיי האהבה" ונשחק כאן את האופי שלו... רוצים ?
יאללה ביי, CamI - GAl

"סוף סיפור שלום וביי"...

שמעתם פעם עבריין שמדבר ככה??? חחח.... וכן, הכי מצחיק היה "את שקופה כמו סלוטייפ"... פשוט קורע!!!

lehayey aava

New member
הדברים שהצחיקו אותי:

כשמאיה אמרה לרונה" אולי תגידי לי פעם אחת את האמת את מכירה את המילה הזאת אמת? א-מ-ת אמת!!!ואז רונה אמרה לה" אתמול בלילה שכבתי עם אבא שלך, שכבנו במיטה שלו ושל סמדר (והמשפט הקורע-עשינו סקס)עשינו סקס!!! או שדורון מתקשר לרונה ואיך היא עונה לו? " וואוו" הבהילה אותי ואח"כ צחקתי!! יש עוד הרבה אני פשוט לא זוכרת...

orguy

New member
יש לי משפט מצחיק

רונה לדורון בייקב "דורון קדמי קאלק מנהל שיווק" מאיה ברגע שהיא שומעת שלא יהיה יותר סמדר "יש! מחר אין סמדר"

עוד משהו דפוק

בטח אתם לא זוכרים שדורון בכה רונה אמרה לו: "אתה בוכה אתה באמת בוכה" כאילו דה!!! אלי.

orguy

New member
זוכרים

איך אפשר לשכוח קטע כזה? וכשלפני כמה ימים הוא סיפר לה אז היא עשתה פרצוף של בולדוג כאילו שהוא רק עושה דברים רעים ורק היא טלית שכולה תחלת.

dalitush

New member
בהתחלה...

שרונה אמרה לדורון בערך ככה.. "אתה כ"כ חננה שאתה מתמסטל ממיץ תפוזים.." און משהו כזה..

למעלה