משפטים "חכמים"

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
משפטים "חכמים"

משפטים "חכמים" של אנשים ידועים יותר וידועים פחות " האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים . הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים " -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון " קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד " -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט " סכנה ! נגיעה בכבל הזה גורמת למוות מיידי ! מי שייתפס נוגע בכבל, יועמד לדין " -- שלט בתחנת רכבת באילינוי " אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם . אבל זה יכול להשתנות " -- דן קוויל " הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום " -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין " יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע " -- סמנתה פוקס " אין לנו צנזורה . יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח " -- דובר ממשלת דרא"פ , לואי נל " הנשיא יודע מה קורה . זה לא אומר שקורה משהו " -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר " ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת האדמה מודים לאל הטוב שהשאירם בחיים . אך אלה שמתו, כמובן, יודעים שחייהם השתנו לבלי הכר -- חברת הקונגרס , ברברה בוקסר " תמיד תלך ללוויות של אנשים אחרים, אחרת הם לא יבואו לשלך " -- שחקן בייסבול יוגי ברה " ועכשיו, בבקשה, שכל אחד מכם יקום ויציג את עצמו " -- יו"ר בית הנבחרים גיב לואיס , לפני קבוצת נכים בכיסאות גלגלים " הנשיא החליט להתערב באופן אישי כדי להביא להפסקת הירידה בשיעור הילודה בצרפת " -- דוברו של נשיא צרפת, שארל דה-גול " אי אפשר לעשות שלום לפני שהמלחמה נגמרה " -- רפאל איתן " קרל לואיס, איזה אצן מדהים… כל הזרועות שלו וכל המרפקים וכל הברכיים רצים באותו כיוון " -- שדר ספורט של ה- bbc , דייויד קולמן " יש לי דעות מוצקות משלי, אבל אני לא תמיד מסכים איתן " -- ג'ורג' בוש " אני תומך באנטי גזענות, באנטי שנאה ובאנטישמיות " -- מועמד לנשיאות ג'ורג' בוש " נעשה פשע פוליטי חסר תקדים בתולדות המדינה, ונדמה לי, בתולדות הדמוקרטיה " -- ביבי נתניהו , על ה"קלטת הלוהטת" " אם כדור השלג הזה יתגלגל, הוא יצית אש בכל המדינה " -- ראש הוועדים בקנדה, רוברט תומפסון " אתה יכול להוביל סוס מת אל הנהר, אבל אתה לא יכול להכריח אותו לשתות " -- ראש העיר טורונטו, אלן למפרט " הבה נרים כוסית לחיי מדינת בוליביה " -- רונלד ריגן, בקבלת פנים לכבודו בברזיל " הבעיה היא שלבתי הקברות יש דימוי קודר . הציבור מקשר אותם עם מוות " -- הבישופ מווילס " הכנסה נמוכה היא הסיבה העיקרית להימצאותם של אנשים עובדים מתחת לקו העוני " -- מסקנות ועדת החקירה האמריקאית למלחמה בעוני, 1973 " לאנשים עם הכנסות גבוהות יש בדר"כ כח קנייה גדול יותר מאשר לאנשים עם הכנסות נמוכות " -- הצהרת הסיכום של כנס איגוד לשכות המסחר בבריטניה, 1956 " ביום ראשון אחה"צ תצא תהלוכה מהכנסייה לכיכר העיר . אבל אם ירד גשם אחה"צ, התהלוכה תצא ביום ראשון בבוקר " -- הודעת עיריית סן-אנטוניו

r66

New member
משפטים חשנים

>* לילה אחד עשיתי אהבה במשך שעה וחמש דקות: זה היה ביום שהזיזו את > > >> >השעה קדימה, כשנכנס לתוקפו שעון הקיץ. > > >> > > > >> > >* היא הסירה מעל אפי את משקפיי ואמרה, "בלי המשקפיים שלך אתה > > >> >יפיפה," אז אמרתי לה: "בלי המשקפיים שלי גם את נראית לא רע." > > >> > > > >> > >* אין לי בעיה לצאת עם בחורה צעירה, זה רק מביך להוריד אותה > > >> >מהמכונית ליד בית הספר. > > >> > > > >> > >* נאלצתי לעבור לניו יורק מסיבות בריאותיות, אני פרנואיד במיוחד, > > >> >וניו יורק היא העיר היחידה שמצדיקה את הפחדים שלי. > > >> > > > >> > >* רק נשואים טריים ושקרנים עושים אהבה מדי יום ביומו. > > >> > > > >> > >* הייתי הכי קרוב לסקס בשלישיה כשפגשתי סכיזופרנית. > > >> > > > >> > >* מי אמר שקונדומים מעניקים הגנה מושלמת? חבר שלי לבש אחד ונפגע > > >> >מאוטובוס. > > >> > > > >> > >* לפעמים אתה פוגש מישהי ובטוח שהייתם נאהבים בגלגול הקודם. לאחר > > >> >שבועיים ביחד, אתה מבין למה לא שמרת איתה על קשר במשך אלפיים השנים האחרונות. > > >> > > > >> > >* שאלתי את בת הזוג שלי מה היא רוצה לשתות והיא ענתה, "אני חושבת > > >> >שאשתה שמפניה יקרה." אמרתי לה, "תחשבי שוב". > > >> > > > >> > >* מיהו טיפש- מישהו שנכנס לחנות ענתיקות ושואל, " מה חדש" ? > > >> > > > >> > >* האגדה שנישואים הם כמו כרטיס הגרלה, כמעט הרסה את עסקי ההגרלות. > > >> > > > >> > >* הפעם האחרונה שהייתי בתוך אישה הייתה כשביקרתי ב"פסל החירות". > > >> > > > >> > >* כבר יצאתי לפגישות עיוורות רבות כל כך שעלי לקבל כלב נחיה בחינם. > > >> > > > >> > >* לא מכבר יצאתי עם מישהי, והיא לקחה אותי לרכיבה על סוס, זה היה > > >> >משעשע למדי, עד שנגמרו לנו המטבעות. > > >> > > > >> > >* הבוקר התעוררתי בצד הנכון של המיטה הלא נכונה. > > >> > > > >> > >* פעם שאלתי מישהי שאלה טיפשית, והיא ענתה תשובה טיפשית, ומאז > > >> >אנחנו נשואים > > >> > > > >> > >* סקס זה כמו משחק ברידג', אם יש לך יד טובה, אתה לא זקוק לבת זוג. > > >> > > > >> > >* גבר טיפש אחד תרם את מוחו למדע, אבל המדענים החזירו לו אותו. > > >> > > > >> > >* אני יודע שלידה היא דבר מאד מכאיב, אחותי צעקה בקול רם כל כך > > >> >שהעירה את כל השכונה… וזה היה עוד במהלך ההתעברות. > > >> > > > >> > >* לעיתים קרובות מופרע החלום האמריקני על ידי שעון מעורר יפני. > > >> > > > >> > >* אם אתה נראה כמו התמונה בדרכון שלך, אתה חולה מדי בשביל לטייל. > > >> > > > >> > >* מישהו גנב את כל כרטיסי האשראי שלי. אני לא אדווח על זה כיון > > >> >שהוא מבזבז פחות ממה שאשתי מבזבזת. > > >> > > > >> > >* אם חמישים אנשים היו אומרים לי שאני אידיוט מושלם, אולי הייתי > > >> >מאמין להם…. אבל עכשיו, כש-כ-ו-ל-ם אומרים שאני אידיוט מושלם, זה כבר מריח לי מקנוניה. > > >> > > > >> > >* מה ההבדל בין אינפורמציה לבין ידע? זהו בדיוק ההבדל שבין מספר > > >> >הטלפון של ג'וליה רוברטס לבין ג'וליה רוברטס

למעלה