משפטים ברוסית.

הקיובה

New member
יש משהו בדברייך../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

זה שאני שואלת לפעמים איך אומרים ככה ואיך אומרים ככה וכאלה זה לא אומר שאני לא רצינית לגבי לילמוד רוסית הבעיה היא שלא מצאתי אף מורה פרטית שיכולה ללמד אותי רוסית כשאמצא אותה אשמח לילמוד יותר ברצינות ועוד דבר לא מעניין אותי לילמוד קללות אני באמת רוצה לילמוד את השפה
ואני מסכימה עם זה שיש אנשים כאלה שלא באמת רוצים וסתם מציקים כי הם סקרנים או משהו

את צברית?

אם כן, אז מה המוצא שלך משני הצדדים? תודה.. (ואם את באמת מעוניינת אז את יכולה לשאול אותי שאלות... ואני יענה לך... אבל עדיין, הדרך הכי טובה זה שיהיה בסיס מסויים ואז לדבר עם אנשים ברוסית... וזה התירגול והלימוד הכי טוב..)

הקיובה

New member
../images/Emo13.gif

אני ממוצא ארגנטינאי משני הצדדים ונולדתי בארץ סבתא וסבתא רבה שלי מצד אימא באו מרוסיה וסבתא שלי מצד אבא וההורים שלה באו מפולין
*אענה לך
תודה

rimidalv

New member
את דוברת ספרדית?

אני סתם מתעניין. את לא חייבת לענות, אם את לא רוצה.

הקיובה

New member
כן הנני מדברת ספרדית../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

למה שיפריע לי לענות
זאת לא שאלה קשה

rimidalv

New member
לא חייבים לשכור מורה פרטי...

כדי ללמוד שפה. צריך רק ספר לימוד טוב. אפשר להסתדר מצויין בלי מורה פרטי. גם אם לומדים עם מורה פרטי, בדרך כלל יש גם צורך לעיין בספרי לימוד. אני מבטיח לך שבחנויות ספרים (למשל ברשת סטימצקי) תוכלי למצוא או להזמין ספרים ללימוד רוסית המיועדים ללימוד עצמי. ואם נתקלים בקשיים תוך כדי לימוד, אפשר להיעזר בחברים או לפנות לפורומים באינטרנט וזה לא יעלה כסף. אבל אם מישהו אומר שהוא רוצה ללמוד שפה, אך כל מה שהוא מוכן לעשות בשביל זה מסתכם בלשאול אנשים איך להגיד בשפה זו משפט או מילה זו או אחרת, אז כנראה שזה באמת לא רציני. גם באינטרנט אפשר למצוא חומר על השפה הרוסית. למשל:

לא.

אני לא רוצה ללמוד רוסית. החבר שלי רוסי, ורציתי לכתוב לו מכתב קטן ופתטי, ולשלב בו כמה משפטים בשפת האם שלו. מוגזם? =[

rimidalv

New member
תכתבי כאן את המשפטים...

ואני אתרגם אותם לרוסית (אם מישהו אחר לא יעשה זאת לפניי).

rimidalv

New member
לגבי אוצר מילים ברוסית

את יכולה להיעזר במילונים אנגליים-רוסיים שברשת

rimidalv

New member
קבוצת דיון ללימוד רוסית ב-USENET

אפשר לבקש פה לתרגם משפטים מאנגלית לרוסית, לשאול שאלות לגבי דיקדוק השפה הרוסית וכו'

אגב אתרים כאלו של תרגומים

יש אפשהו כאלו תרגומים מעברית לרוסית או עברית לאנגלית ואני מתכונת לתרגום של טקסט שלם

תודה רבה רבה =]

עזרתם לי מאוד! -אני מקווה שכשאני כותבת שם I love you זה יתרגם אתזה למשהו קרוב, ולא ל"פטרוזיליה חומצית זה טעים". אחרת אני בבעיה.- :D

למעלה