משפטים בבית חדש

אורנה44

New member
משפטים בבית חדש

שלום , בשנת 2000 התחלתי לבנות בית וב-2003 אני ומשפחתי נכנסנו לבית. מאז שנכנסנו לבית התחילו להגיע אלינו משפטים שלא היה לנו יד בדבר, הקבלנים שעבדו אצלנו בבית גנבו את כספינו ברחו ולבסוף גם תבעו אותנו , היו כאלה שאפילו הכריחו אותנטו לגשת איתם לביטוח לאומי ולומר שהם עבדו אצל קבלן אחר כדי לקבל ביטוח לאומי התנגדנו לשקר והם תבעו אותנו . כל מי שעבד אצלנו לא רק שתבע אותניו אלא גם החליט שפה בבית הם קיבלו פציעות שונות כמו ןלמשל התקפי לב נפילות וכ"ו וכל זה בגלל שבננו נהרג בשנת 1995 מתאונת דרכים וכולם חושבים שקיבלנו כספי פיצויים בסך עשרות אלפי שקלים וזה לא כך כי בנו בן 7 שנים בלבד במותו ואי אפשר לקבל פיצויים על גילו הקטן. הייתי רוצה לדעת איזה צד לבדוק כדי שיפסקו המשפטים וכל התקלות שקרו בבית,מעולם לא היינו בבתי משפט אף פעם לא היינו מסוכסכים עם אנשים וכ"ו... ובכלל לא רק איזה צד מה אפשר לעשות כדי למנוע משפטים. תודה וסליחה על אורך ההודעה...אורנה

דנה A

New member
משפטים לרוב

שלום אורנה, ראשית צר לי לשמוע על הטרגדיה שפקדה את משפחתכם, הסיפור שלכם נשמע מורכב מאוד ולא פשוט ולא ניתן לפתור מצבים מסוג זה בהמלצה על הזזת רהיט או תמונה. ואשמח אם תוכלי לבדוק - האם דלת הכניסה או חדר השינה שלכם נמצאים באזור הצפון-מערב/דרום-מזרח/מערב - של הבית? בעת בדיקת בית ניתן לבדוק את הפוטנציאל של משפטים ותביעות הקיים בבית, אין זה צירוף המתקיים בכל בית, אך ישנם בתים שאכן הצירוף הזה קיים ואף מופעל לא מעט. מה המצב הבריאותי שלכם? שלך? האם ישנם מריבות וחיכוכים רבים, מצבים של הוצאת דיבה, רכילות, בעייתיות רבה?
דנה

אורנה44

New member
משפטים בבית חדש

שלום דנה, אני רוצה להודות לך על שהגבת לי ובהקשר לשאלתך דלת הכניסה של הבית אכן הדלת ממוקמת בצד מערב הבית ליד דלת הכניסה , חדר השינה שלי נמצא בצד צפון מערב . מאז שעברנו לבית המצב הבריאותי של בעלי לא הכי טוב(הוא מעולם לא הלך לפני כן לקופ"ח בתי חולים וכ,ו...),גם מצבי הבריאותי לא כל כך טוב,אני ובעלי מתלונים על כאבי לב,ראש, גב,ועוד. יש לנו ויכוחים אבלהם בעקבות הופעת המשפטים.

דנה A

New member
פוטציאל משפטים וחיכוכים

קיים צירוף בעל פוטציאל חזק למשפטים וחיכוכים בבתים בעיקר שנבנו בעידן 7 (1984-2004) צירוף זה גם עוסק בנושא הבריאותי, ולכן שאלתי על הכיוונים בהם מופיע הצירוף, בבתים מעידן 7. ישנו ציר אנרגטי נוסף המכונה "כוכבים שנתיים" - זהו ציר הנע כל שנה, בנוסף למפה הקבועה של הבית. בצד המערבי מפברואר 06 ועד פברואר 07 קיימת אנרגיה המאופיינת בעיכובים, קשיים, מהמורות ועד בעיות בריאותיות. במידה ומתקיים צירוף המעיד על פוטציאל משפטים בבית יש לבדוק בדיוק מה מתקיים באזור זה, בכיוון ובמיקום, מה קורה בסביבה באזורים אלו, וכן במפות האישיות, ובחיבור שבין המפה והבית, אינדיוודואלית. תשובות מעמיקות יותר ניתן לתת רק בעת בדיקת המפה של הבית, הבית וסביבתו. ערב טוב, דנה

tala11

New member
לשעבר אורנה 44

דלת הכניסה שלנו בצד מערב וחדר השינה שלנו בצפון מערב ויש לנו משפטים רבים ורציתי לדעת מה את ממליצה זמנית לשים לעשות לפי הפנג שואי כדי שישתנה המצב. בצד צפון של הבית יש בור ענק ...האם יכול להיות שהוא מפריע לנו?אם כן מה לעשות ביננו לבין הבור. אני היא אורנה 44 אך בעקבות תקלה נאלצתי לשנות את שם המשתמש.

דנה A

New member
אינסטנט פנג שואי ..

מבינה את הקושי, העומס והמועקה שהמצב הנוכחי מפעיל, מאוד הייתי רוצה לעזור לך ולהציע הצעת "קסם" שהיתה פותרת את כל הבעיות אך אין ברשותי את היכולת הזו. לעיתים מגיעים לחיינו מקרים קשים אשר מטרתן הנה שעור מסוים שאנו אמורים לעבור במהלך החיים שלנו. לבית ישנה השפעה חזקה על חיינו, ולא מעט פעמים אני מוצאת כי מפת הבית משקפת את הבעיות שהתחילו לעיתים עוד קודם למעבר הבית, זא' שאנו בוחרים בבית והבית בוחר בנו- הבית לרוב משקף את בעיותנו - ולעיתים זו הסיבה שאנו בוחרים בבית זה. ולעיתים הבית מזמן לחיינו מקרים שונים, חיוביים ו/או שליליים, שאינם אופייניים לחיינו כלל, כפי שסיפרת על המשפטים שמעולם לא פקדו את חייכם עד המעבר לבית החדש. כפי שאמרתי השנה קיים כוכב מס' 5 במערב שישהה שם עד 4 בפברואר 2007 התיקון בו את יכולה להשתמש במיקום זה הינו קערת מים+6 מטבעות+מלח גס וכמו כן הנחת ספר תהילים באזור זה. לגבי הבור הנמצא בצפון לביתכם - עמ' לבדוק נתון שכזה עלי לדעת את המפה המדוייקת של ביתכם, ואת המעלה המדוייקת של הבור ורק כך ניתן לדעת כיצד משפיע הבור על ביתכם וחייכם. חדר השינה הממוקם בצ.מערב- מסמל את אב המשפחה את אלמנט המתכת - בידקי האם ישנם חיצים או "שפיצים" כמו פינת גג, או עמוד חשמל, עצם יוצא-דופן וכו' הנמצאים מחוץ לחדר זה. הוסיפי חפצים בצבעי לבן, שמנת, אפור, כסף, זהב, צהוב, חמרה, אוקר- לאזור זה, המנעי מצבעי אש, את יכולה לתלות מראת בגואה מעל חלון חדר השינה- מחוץ לחדר השינה. אלו טיפים ראשונים ובסיסיים. ערב טוב, דנה

tala11

New member
../images/Emo13.gifתודה רבה לך על כל התגובות רציתי

לשאול אותך עוד משהו..יש במקרה עוד דברים שאפשר לעשות בשאר כיווני הבית, בצד דרום מערב יש לי שכנה ובצד מזרח שלנו יש שכנה נוספת. אודה לך מאוד אם תעני לי...ושוב תודה על הכל..!!!

דנה A

New member
כיוונים

מה את שואלת בעצם לגבי השכנים? את מחפשת משמעות המיקום שלהם לעומת הבית? השאלה מה המטרה, מה את מחפשת לעשות, כדי לפתור משהו צריך לחפש אותו צריך לבדוק את מפת הבית ובמקומות הקשים והבעייתיים לטפל , פתרונות "קוסמטיים" ישנם לא מעט, השאלה מה רוצים לפתור ואיך רוצים לטפל בכל דבר. מה את רוצה להניח בד.מערב? ובמזרח? ערב טוב, דנה

למעלה