משפחת שריפל

• פותח הנושא zogu
  • פורסם בתאריך

zogu

New member
משפחת שריפל

האם מישהו שמע או יודע על משפחת "שריפל" ממזרח אירופה (פולניה), ובשנת 1897 התחתנה הבת קלרה לבית שריפל עם סוסיא פליישמן והם חיו בקמניץ גרמניה? מי יודע מי שמע משהו????????????

לא כל כך נעים לי לחזור על זה שוב

אבל אני נאלץ, כדי לעשות קצת סדר בדיונים כאן. (אנא, אל תראי את דבריי כאן כביקורת אלא כהמלצה לשיפור השימוש שלך ושל כולנו בפורום) היה הרבה יותר נחמד ומועיל, אם היית כותבת הודעה בסגנון כזה: אני חוקרת את משפחת שריפל מפולין (לא יודעת מאיזו עיר). שמות ההורים: ???? (או: איני יודעת שמות ההורים) נולדו בסביבות שנת ???? (אפשר לחשב לפי גיל משוער של הכלה בחתונה, שאותו אפשר לשער לפי גילאי ילדיה). היו להם ??? ילדים. בת אחת שלהם (שהיא ??? שלי), קלרה, ילידת ???? לערך, נישאה בשנת 1897 עם סוסיא פליישמן, יליד ???? לערך. בני הזוג התגוררו בקמניץ, גרמניה. היו להם ???? ילדים/לא היו להם ילדים/לא ידוע על ילדים. לאחר מכן, עברו ל - ?????. ברור שאת כל סימני השאלה את צריכה לנסות ולברר, כיוון שללא תאריכים ועוד שמות - החיפוש כמעט אבוד מראש. גם ככה, מדובר בחיפוש של מחט בערימת שחת... ברור שאם יש לך עוד פרטים (מאין הגיעו ההורים, שם הנעורים של האמא וכו'...) - צירופם כאן יעזור מאוד
אני מציין זאת רק כדי להפוך את השימוש בפורום ליעיל הרבה יותר. שבת שלום, ארנון

zogu

New member
הניסיון שיש לך - טוב

יותר משלי ואני בהחלט מקבל בחיוב את דבריך. מכל מלמדיי הישכלתי... אנסח מחדש פנייה לפורום, וגם אתמקד יותר (על פי הצעה קודמת שלך)

zogu

New member
חיפוש על משפחת שיפל

לסבתא שריפל היו 4 ילדים- לא ידוע שמה. שמותיהם: קלרה, ג'ימי, אגנס והנס. קלרה שריפל התחתנה עם סוסיא פליישמן בשנת 1897 .הם גרו בקמניץ- גרמניה. מי יכול לעזור במציאת אותה סבתא אנונימית לבית שריפל, למצוא יותר אינפורמציה עליה? כמו כן את שמה- מהו? במקור הגיעה ממזרח אירופה (פולניה)שנים 1840-לערך.

למעלה