משפחת שוילי? WTF?!?!?!?! אתם מוכנים להסביר לי מה קרה פה ב6 עמודים בערך שלא הייתי בהם?
פ פוני וחצי New member 14/7/02 #1 משפחת שוילי? WTF?!?!?!?! אתם מוכנים להסביר לי מה קרה פה ב6 עמודים בערך שלא הייתי בהם?
ל ל א ק י New member 14/7/02 #2 אממממממממממממ.......... משפחת שוילי... אני.. אבא שלי...ואמא שלי.. אממ.. ויש תחרות.. אתה מוזמן לשים את הדסקופ שלך בתחרות... ואאממממממממממממממממממממ.... לא יודעת מה עוד להסביר....
אממממממממממממ.......... משפחת שוילי... אני.. אבא שלי...ואמא שלי.. אממ.. ויש תחרות.. אתה מוזמן לשים את הדסקופ שלך בתחרות... ואאממממממממממממממממממממ.... לא יודעת מה עוד להסביר....
S shahf New member 14/7/02 #10 התחברתי משם לאי מייל שלי באמת כשהייתי שם התחברתי לאי מייל שלי וראיתי עברית מצוין הייתה שם מקלדת עם אותיות בשוודית
התחברתי משם לאי מייל שלי באמת כשהייתי שם התחברתי לאי מייל שלי וראיתי עברית מצוין הייתה שם מקלדת עם אותיות בשוודית
פ פוני וחצי New member 14/7/02 #12 הממממממממ...../images/Emo4.gif כמה זה 30 שנה בדפי פורום? כי אני לא הייתי פה בערך 6
L license2kill 007 New member 14/7/02 #15 היי רוחמה אם כבר את כאן.. לא הבטחת לנו מתנה מיוחדת לכבוד החתונה?