משפחת קמדן חוזרת...

yonco

New member
משפחת קמדן חוזרת...

אחרי הפסקת חגים ארוכה יתחדשו שידורי
"הרקיע השביעי"
ביום שני, ה-23 בינואר (יום אחרי היומולדת של בוורלי!
).

yonco

New member
../images/Emo58.gif פרק 211

שם הפרק: "?Got MLK"
מספר הפרק: 10.12 (פרק שתים-עשרה בעונה העשירית); פרק 211 בסדרה.
תאריך שידור: יום שני, 23.01.2006.
במאי: ג'ואל ג'יי פייגנבאום (Joel J. Feigenbaum).
תסריטאים:דמאני מנגום (Damani Mangum), קווין בראונרידג' (Kevin Brownridge), אורלנדו בישופ (Orlando Bishop).
שחקני אורח: איילין ברנאן בתפקיד גלאדיס בינק; רוברט לנדקוויסט בתפקיד ריק בקסטר; סם ג'ונס השלישי ("סמולוויל") בתפקיד אלכס; דאג מיטשל בתפקיד אדי רדי; ריצ'רד ג'ניק בתפקיד ליף אובראיין; איוון לי דאל בתפקיד פיט; בניטה קריסטה נול בתפקיד מאיה.
תקציר הפרק: רותי ומרטין מתחברים עם ילד בשם אלכס, תלמיד שנה אחרונה בתיכון שהצטרף לקבוצת הבייסבול של בית הספר. אלכס מתווכח עם המורה באחד השיעורים, כשכל התלמידים מתבקשים לכתוב מאמר על "אמריקאים דגולים", ואלכס מתעקש לכתוב על מרטין לותר קינג, למרות שכבר עשה זאת בשבוע הקודם. הוא טוען שהוא לא הצליח להעביר את כל המסר בפעם אחת, והמורה שוקלת מחדש את הרעיון - ואז דורשת מכל התלמידים להכין מאמר אחר - הפעם על מנהיג אפרו-אמריקאי. שני תלמידים בכיתה אינם מרוצים מכך, והם פותחים במריבה עם מרטין ואלכס. אחר כך מגלה מרטין שמישהו ריסס את החלון האחורי של מכוניתו בכתובת גרפיטי גזענית. הוא מסרב להזיז את המכונית לפני שהפושע ינקה את הכתובת. משפחת קמדן נסערת לגלות על המעשה, ואריק מדבר עליו בדרשה שלו.
הערות: שם הפרק מתייחס לקמפיין פרסומי בשם "?Got Milk", שנועד לעודד שתיית חלב ובו מופיעים סלבריטאים עם שפם של חלב. ה-MLK בשם הפרק מתייחס למרטין לותר קינג.
תמונה מהפרק (בלעדית לפורום "הרקיע השביעי" בישראל!) - כאן.

archer girl

New member
תודה../images/Emo140.gif

המון תודה שאתה מיידע אותנו
נשמע מעניין ביותר... רק חבל שזה לא בארץ

שלמונזה

New member
עזוב את בוורלי... ../images/Emo168.gif

זה ביומולדת שלי
יותר חשוב
[אויש צריך להזמין לבארי כרטיס טיסה לישראל לכבוד היומולדת שלי
]