משפחת פרסלי 1912 - 1977

הידעתם ?

שאלביס זכה במקום השני בגיל 10 בתחרות כשרונות צעירים בשנת 1945 כששר את השיר Old Shep וזכה בפרס של חמישה דולר כניסה חופשית ליריד. זה לא ידעתי

4 דברים שלא ידעתם על אלביס

ארבע דברים : כולנו יודעים שאלביס נפטר ב 16 באוגוסט 1977, הידעתם שאמה של אלביס - גלדיס נפטרה גם ב 16 באוגוסט, זה היה בשנת 1958 (בשנה שאלביס התגייס לצבא) 19 שנים לפני בנה. עכשיו כשאני חושב על זה צירוף המיקרים מעניין, מה שמעניין לדעת שאימו נפטרה בשנה שאלביס (היחיד) התגייס ונשלח לגרמניה. לא מו הסתם אנחנו קוראים שאלביס היה קשור לאימו מאוד מסתבר שהגורל גרם לכך ששניהם נפתרו באותו יום וחודש. מתברר גם שאימו היתה קשורה לבנה (טוב איזה אמא לא) כך שהגיוס לצבא עירער עוד יותר את מצב בריאותה. המדהים ביותר שאלביס השתמש באותם כדורים (מעוררים ומרדימים) שאימו השתמשה וההתמכרות לזה של שניהם אחרי טראומה : אלביס אחרי הפרידה מאישתו וגלדיס (האמא) אחרי הגיוס של בנה. לכו אתם תסבירו לי את כל זה אני לא יודע ממש לא

תיקון טעות

אימה של אלביס נקברה ב 16 באוגוסט 1958 ולא כמו שכתבתי ועוד דבר - אמה של אלביס מתה מהתקף לב - כמו אלביס בנה

חיי המלך ../images/Emo47.gif

1 - הידעתם - RCA מודיעה בשנת 1956 שאלביס מכר יותר מ 10 מיליון תקליטים בשנה הראשונה אחרי החוזה שלו איתם. 2 - הסרט "Flaming star" הוא הראשון והיחיד שאלביס השתתף בלי לשיר. 3 - מתברר שגם האבא (ורנון) מת מהתקף לב שנה אחרי ההופעה האחרונה של בנו - נראה שזה טורשתי - מה עם ליסה מרי
. עוד צירוף מקרים מהמם - אני המום מעצמי - מתוך הקישור ורנון פרסלי מת ב 26 ביוני 1978, ההופעה האחרונה של אלביס היה ב 26 ביוני 1977 לא יכול יותר משהוא יכול להסביר לי מה קורה כאן לעזאזל. מי יכול/ה לסדר את כל צירופי המקרים מכל ההודעות שצרפתי בהודעה נפרדת וחדשה מסודר מסוגנן כמאמר - יש לי אשקרה כבר כאב ראש רציני

תיקון טעות

ורנון פרסלי מת ב 26 ביוני 1979 ולא בשנה שצינתי קודם, הוא מת משברון לב.

למעלה