משפחתי האהובה...

משפחתי האהובה...

אני מחפשת תלמיד/ה שילמדו ממני את השיטה "שינוי-דרך-יצירה". שלחתי מיילים, אבל מכיוון שלא את כל המיילים שלכם יש לי, הנה נוסח ההודעה: במשך מעל ארבע שנים, אני עובדת בשיטת "שינוי-דרך-יצירה", שיטה ייחודית שפיתחתי לטיפול אנרגטי דרך יצירה. ועכשיו, בפעם הראשונה, אני מחפשת תלמיד או תלמידה ללמד אותם את השיטה. השיטה כוללת איבחון אנרגטי, יצירה מסוגים שונים על פי האיבחון, וטיפולים אנרגטיים לפי הצורך. אין צורך בידע תיאורטי בתחום האמנות, היצירה מטרתה אקספרסיבית, ולא אסתטית. במה כן יש צורך? בנכונות, באהבה, ביכולת להקשיב, בדחף יצירתי, בהמון אמונה, ואמון. אני מחפשת תלמיד אחד, לא יותר מזה, שיכול להגיע לכפר יונה, שאוהב בעלי חיים, ושרוצה ללמוד את השיטה, ולטפל באמצעות השיטה אחר כך. אני לא יודעת כמה שיעורים נצטרך כדי ללמוד, אבל זה לפחות עשרים שיעורים. כחלק מהלימוד נבחן לעומק את נושא העבודה באנרגיות בכלל. הלימודים יעלו מחיר סמלי, לא החלטתי כמה. אני מתכוונת לבחור את המועמד/ת שלי דרך האימייל, שיחת טלפון ואח"כ ראיון. רק אחד, וזה שניראה הכי מתאים, יהיה הראשון שיקבל תעודת מטפל בשיטה בארץ. מי שמחפש עוד דרך לטפל, או שלא מטפל עדיין ויש לו את הדחף, מוזמן לפנות אליי למיונים פרטים נוספים, אפשר למצוא באתר שלי: www.innersense.co.il. להתראות

דגנית

New member
ואני עניתי לך שם..

הלוואי והיה לי זמן.. והיתה לי אפשרות.. שיהיה לך המון בהצלחה

למעלה