משפחתינו התרחבה... לא מה שאתם חושבים חחחחחחחחח הגיע דייר חדש נכון שהוא חמווווווד?
ל למוניה New member 20/4/04 #1 משפחתינו התרחבה... לא מה שאתם חושבים חחחחחחחחח הגיע דייר חדש נכון שהוא חמווווווד?
נ נירהמ1 New member 20/4/04 #7 ../images/Emo39.gifמזל טוב - איזה פרצוף מתוק../images/Emo140.gif יש לו. ממש להתמוסס! וגם הכלב המבוגר יותר מקסים. כלב זאב הוא כל כך טוב לב. הוא בטוח ייתרגל אל החדש מאוד מהר.
../images/Emo39.gifמזל טוב - איזה פרצוף מתוק../images/Emo140.gif יש לו. ממש להתמוסס! וגם הכלב המבוגר יותר מקסים. כלב זאב הוא כל כך טוב לב. הוא בטוח ייתרגל אל החדש מאוד מהר.
R r66 New member 20/4/04 #12 תהנו ../images/Emo23.gif מזל-טוב ../images/Emo65.gif שימרו על רגלי הרהיטים
ט טייני1 New member 20/4/04 #15 איזה מתוק ../images/Emo99.gif בתור אמא לשלושה כלבים (ארבעה עד לא מזמן) אני יכולה להגיד לך שזה פשוט ממכר... מנסיון.
איזה מתוק ../images/Emo99.gif בתור אמא לשלושה כלבים (ארבעה עד לא מזמן) אני יכולה להגיד לך שזה פשוט ממכר... מנסיון.
ט טייני1 New member 21/4/04 #17 כן, אני מסדרת אותם בשורה, ןמסניפה אותם עם שטר של 100$ נו טוב, 20 שקל, אבל אל תגלי