משפחתון בקייזר

datush

New member
משפחתון בקייזר

שלום לכולם ומצטערת על שאני שוב מעלה את הנושא של משפחתונים. אני מחפשת משפחתון לבני בן ה - 8 חודשים בקייזר. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי משהו מתאים (הרבה הודעות עוברות במסרים). אשמח לקבל המלצות, אם יש. תודה רבה

בקייזר יש את סליה

לא היינו אצלה אבל פגשנו אותה, בחורה ברזילאית נחמדה, עושה רושם חמה, בן של חברים היה אצלה והיו מאד מרוצים. אין לי פרטים שלה, נסי אולי דרך עפרה (מנהלת הפורום) שנדמה לי מכירה אותה בעקיפין.

chili3

New member
שמעתי דברים טובים על משפחתון עומר

בהנהלת גרציה. הם- היא, בעלה ועובדת נוספת על עד 10 ילדים. לצערי אין לי טלפון שלהם.

דושניק

New member
מניסיוני הדל

ולא לגבי גרציה, אותה איני מכיר, הנושא הזה של "היא ובעלה" זה פיקציה. 2 בני-זוג במשפחתון לא מתפקדים במקביל, אלא תמיד יחפו אחד על השני בזמן שמישהו מהם יוצא לסידורים, מבצע הסעות, קניות וכו'.

chili3

New member
הם זוג מבוגרים, שהמשפחתון אצלהם

בבית והם מחזיקים עוד מטפלת חצי יום. לא יודעת הרבה מעבר לזה. אבל שווה ליבדוק.

א י ו ש י

New member
../images/Emo124.gifדושניק למה ההכללות????

בני בגן פרטי ששם 2 בני הזוג גם עובדים הם רחוקים מנתיאור שתיארת כאן שמים וארץ לא יפה לעשות הכללות אם ידוע לך על מקום X פרט אחרת זה לא לענין להגיד ככה על כולם

ofirshani

New member
נכון שלא עושים הכללות

אבל יש משהו בדבריה של דושניק,אני נלחמתי לא להכניס את ביתי למסגרת שעובדים בה בני משפחה ,מהסיבה שאפשר לכסות אחד על השני הכל ,והכל נשאר בתוך המשפחה ובתוך המעגל הפנימי שלה ,אז זה קצת מפחיד ומלחיץ.

דושניק

New member
אם אני אומר "מנסיוני הדל"

זה אומר שנסיוני לא דל כלל וכלל... נראה לי שנגעתי לכם בעצב רגיש ושמו "מה שלא יודעים לא כואב". אני לא אומר שאין יוצאים מן הכלל (מאוד מקווה שיש), אבל מנסיוני זו המציאות. נסיוני כולל גם משפחתון מכובד, אהוב והראשון שממליצים עליו פה לפעמים בפורום. מי שמתעקש לשמוע יותר, מוזמן לפנות במסרים.

דושניק

מי מבטיח לך שבמשפחתון אשר מנהלת אותו בעלת המשפחתון וסייעת נוספת לא תהיה פיקציה? ולהגיד תמיד יחפו... נסחפת... כרגיל...

דושניק

New member
מסכים אתך לגמרי

כל הורה צריך תמיד לבדוק כל מקום ולא לקנות בעיניים עצומות את מה שמוכרים לו (לו זה היה קל לעשות כמו לכתוב...). א-ב-ל מקום שמנוהל ע"י 2 בני-זוג צריך להדליק יותר תמרורי אזהרה, זה מה שאני אומר, כי יש להם חיי משפחה, ילדים, בית להחזיק, קניות לעשות, סידורים וכו'. לחשוב שהכל נעשה אחרי שעות העבודה זו נאיביות! צריך לבדוק בשבע עיניים. אני הפקתי את הלקח הזה בדיעבד, ולקראת זו שעתידה להצטרף (!!!) אני בהחלט אזהר שבעתיים.

רחלילי

New member
זה "עומר" או "הילה"?

כי לפני שנה וחצי כשחיפשנו והיינו חסרי נסיון הגענו גם למשפחתון הילה שהיה בזמנו בפינה עם עמק דותן, עבר אולי לקייזר לאחרונה, וזה זוג בעל ואישה פנסיונרים. ונערה ששומרת על התינוקות כשישנים בקומה למטה. במילה אחת-לא. באנו ראינו ומי שרוצה יותר מזה מוזמן לשאול במסר.

datush

New member
תודה לכולכם על התגובה

מקפיצה שוב, אולי יש לעוד מישהו רעיונות?

babyshai

New member
משפחתונים

בסוף אני לא לקחתי את בני אליה- כי היא רצתה 5 תינוקות (אני חיפשתי עד 3), אבל אם את צריכה בקייזר, היא מקסימה- מאד חמה ושמחה. היא הייתה צריכה לכ\עבור דירה, לא יודעת אם כבר עברה לבית החדש. יש גם עוד 2 מטפלות (ארגנטינאית+פרואנית) בקייזר. שמעתי שהן גם טובות, אבל יש להן 10 תינוקות. יש לי עוד משפחתון להמליץ עליו- של חמותי+גיזתי. הן במגדלי לוקי (לא קייזר)אבל אני בטוחה ב100 % שהן לא יוצאות באמצע יום עבודה לסידורים. (הבן שלי לא אצלם). תשלחי מבר אם את רוצה את הטל'.

למעלה