משפחות חד-הוריות

משפחות חד-הוריות

"לא קל לדלג בין צרכי הילד/ה, מטלות הבית, הפרנסה,ומדי פעם כשנזכרים, אולי גם איזה צורך שלנו כהורים שצץ פתאום. זה המקום להתייעץ,לשתף ולקטר... ביחד קל יותר להתמודד עם רשויות, הסביבה, הסטיגמות ולחלוק את הסיפוק ( כן כן, סיפוק) בלגדל ילדים לבד. זו הפינה שלנו. תרגישו בבית." להזכירכם, זה הפתיח של הפורום הזה שלנו. אוח, כמה הוא מדויק. רציתי רק להזכיר לכולנו איזה מוכשרים אנחנו, כמה אנחנו וירטואוזים, עד כמה אנחנו מסוגלים להיות שני אנשים ולפעמים גם יותר מזה בכל מה שקשור לגידול ילדינו ולטיפול השוטף בבית ובפרנסה (ואי ואי ערימות הכביסה והכלים... וחוזר חלילה....) רציתי רק להזכיר לכולנו לחייך נוכח הילדים המוכשרים והמתוקים שאנחנו מגדלים בכוחות עצמינו ולמרות ובזכות כל הקושי הנלווה. (אויש, המילים הראשונות של הקטנה שלי, אני נמסההההההההה) רציתי רק להזכיר לכולנו למצוא כל יום לפחות רגע אחד של זמן איכות עם עצמינו למען האיזון בין הנתינה האינסופית לילדינו לבין הנתינה לעצמינו. (קפה של בוקר עם חברה ושיחת נשים חמה שממתיקה את היום, אין כמו נשים!!!) אני מקווה שברגעי הקושי והמשבר אזכור גם.

m i c h a l i

New member
סומסומיה ../images/Emo24.gif

מה אומר ומה אגיד
כל מילה בסלע וכמובן שמצטרפת לתזכורת שלך, לתת גם לעצמנו בתוך מירוץ החיים כי מלבד היותנו הורים אנחנו קודם כל בני אדם בזכות עצמנו

רגע אחד לעצמי....../images/Emo96.gif

אז בעזרת עצתך, הולכת עכשיו לשתות קפה עם אחותי. אנחנו כמעט ולא נפגשות, כי אני כל כך עמוסה: משרה מלאה פלוס, 3 בנות ועוד מטלות שאף פעם לא נגמרות. היום אני לא עובדת, אחותי עומדת לעבור ניתוח קשה בעוד שבועיים, והחלטתי למרות העומס בעבודה (למרות היום הפנוי יש לי המון מטלות עבודה לבית! אפרופו השביתה...) למצוא שעה ולהפגש עימה. אני כל כך עייפה ומותשת, יתכן גם שמפתחת שפעת, למרות שאתמול קיבלתי חיסון נגדה... אוף!

אלה

יכולות להיות התופעות של החיסון עצמו. תהני לך מהיום החופשי,ובהצלחה ,והחלמה מהירה לאחותך

למעלה