משפחות וטיולים

Shoams1988

New member
משפחות וטיולים

שלום לכולם!
קוראים לי שרון ואני זקוקה לעזרתכם.
במסגרת פרויקט מחקרי העוסק בהתנהגות צרכנים, הייתי שמחה אם תוכלו למלא את הסקר הקצרצר הבא,
שימו לב אך ורק הורים רלוונטיים עבור שאלון זה וזוהי הסיבה לפרסום השאלון בפורום זה.
אודה לכם מקרב לב על השקעת זמנכם היקר בשאלון שלא אורך יותר מ-3 דקות!
תודה, תודה ושוב תודה :)
קישור לשאלון:
[URL]https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_ePfV35lDN0[/URL]0NBm5

עניתי אבל...

סקר גרוע לדעתי. לא מוגדרת מה היא אטרקציה שכל הסקר נוגע לנושא זה. שאלות לא מוצלחות. אני לא הייתי מסתמכת על ניתוח נתונים מסקר כזה לשום דבר.
בכל מקרה בהצלחה.

Shoams1988

New member
תודה שענית, ובכל זאת...

כל העניין בשאלונים ובמחקרים אקדמאיים הוא שהנבדקים לא ידעו על מה הם נבחנים ומה מטרת המחקר, כלומר - מה הוא בא לבדוק. לכן אין סיבה לטענה שאין להסתמך על שום ממצא מסקר זה. מה גם שהוא עבר אינספור שינויים ובסופו של דבר אישור סגל בכיר באוניברסיטת בן גוריון שבנגב.
תודה על הביקורת ועל ההיענות

העובדה היא..

שההגדרה לאטרקציה פה מאוד לא ברורה. אז אם כל אחד מגדיר אטרקציה בצורה אחרת, התשובות שלו מתיחסות למשהו אחר ועל בסיס זה אי אפשר להסיק מסקנות או שהמסקנות הן סליחה על הביטוי" קישקוש".

אתן לך דוגמה - אם יהיה סקר על אהבה לחיות ומכנות לטפל בהן ולהשקיע כסף בגידולן, ולא יוגדרו אילו חיות... אז אני אענה על פרות ,סוסים וכבשים כ זה מה שיש לי במשק ואת תעני על אוגר שקנית לילד.
המסקנות לגבי המוכנות שלי להשקיע, להוציא , לטפל.... לא קשורות בכלל לשלך. שום נתון לא יכול להתבסס על זה.
אם יהיה מוגדר - חיות מחמד שניתן לגדל בתוך הבית.... אז המצב יהיה שונה.

ולצורך העניין, אטרקציה מבחינתי זה פינה נסתרת בטבע שאין בה נפש חיה, במיוחד כזו על 2 ולי נראה שהסקר מתיחס לאטרקציות מסוג אחר.
בקצור, אניבטוחה שהנקודה ברורה. גם אני למדתי באוניברסיטה ומהנסיו שלי זה לא הופך כל מחקר למשהו מוצלח.
אני לא רוצה חס וחלילה לזלזל או להרפות את ידייך, אני רק חושבת שתוצאות סקר כזה הן שגויות לחלוטין.
או שבעצם, אם הוא מופנה לחתך אוכלוסיה מאוד מאוד הומוגני, אז אולי יש לו סיכוי.

בכל מקרה, הרבה בהצלחה.

simi424

New member
לדעתי הסקר בסדר גמור

מה קשורה ההגדרה של אטרקציה?
יכול להיות שהיא באה לבדוק מה אנשים מרגישים לכך באופן כללי. לדעתי זה הגיוני

למעלה