משפחונת יקרונת...

משפחונת יקרונת...

נשמותיי..... אני יודע שהשקעתם, נתתם, חרשתם ועוד כל מילת תואר אפשרית שאפשר להגיד על ההצבעות הללו. אני אוהב אתכם אהבה גדולה שלא ניתנת לתיאור:) אל תתאכזבו, אני- כולי אושר ועם חיוך ענק שלא יורד לי מהפרצוף. כל מילה, כל הצבעה וכל תמיכה שכזאת ממשיכה לתת לי את הכוח וה"דלק" שעליו אני מדבר איתכם, כל מחווה כזאת היא כמו חיבוק ענק, כל השאר- חפיף... על הזין שלנו הכל. הכי חשוב שאנחנו אמיתיים, מחייכים ויודעים ש" תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" (ש. חנוך) ד"א,אני עובד במרץ על הסקיצות (הקלטות ראשוניות) של הדיסק הבא, זה ייקח קצת זמן התינוק הזה.... שיהיה לנו סופש נפלא ומלא בהגשמה עצמית, התגעגעתי אז הייתי חייב לבוא ולתת נשיקת סופש קטנה ולהגיד לכם שבכל רגע ורגע אני מלא... בתודה. סורי על הקיטש אבל זה מגיע לכם, משפחה קטנה ומיוחדת שלי... נ.ב כל מי שבא (וכל מי שהיה שם ברוחו) להופעות בזמן האחרון...שאפו:) כיף לי לראותכם כל פעם מחדש....

../images/Emo24.gif אתה כזה איש טוב !

וזה כי חמוד נשמע לי קיטשי מידי
נו במת.. ובתכלס כולנו יודעים פה שאתה יותר שווה מכל המצעדים האלה . ואולי(?) זה מעצבן אבל זה לא הכי חשוב. יותר חשובה המוזיקה.וכל עוד יש אותה ויש הופעות אנחנו נהיה מרוצים.

וואו, איזה מקסים../images/Emo23.gif

לא העלתי על דעתי שאני אכנס לפורום באמצע הלילה ואראה הודעה ממך, ועוד כזאת!
איזה חיוך העלית לי על הפנים! באמת שכל המצעדים האלה, זה כלום לעומת מה שהמוסיקה שלך מייצגת ומביאה לתעשייה כיום.. מחמם את הלב לראות את היחס שלך לקהל, לא יצא לי להיות בהופעה [כי אני מהצפון הרחוק
] אבל כנראה שאגיע להופעה בסוף החודש ב-28, מחכה לזה כ"כ! תודה שאתה מרגש, אוהבת המון
הילי.

inbarIL

New member
אין לי מילים.

כמה שאתה מיוחד. באמת. וכמה שאפשר לאהוב. מחכה ל28, אוהבת אוהבת אוהבת. וריגשת אותי כלכך.
ענבר
(מקווה שקראת את המכתב
)

../images/Emo214.gifמלך../images/Emo47.gif

יותר מזה שום מילה. אתה צריך להיות מקום ראשון במצעד הזה.

../images/Emo23.gif

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר
ויש לנו את השבוע הזה, שלא נפסיק להצביע. כי לך הכי מגיע להיות שם מקום ראשון. ואתה תיהיה!
שולחת לך חיבוק ענקי.

moriboy666

New member
שבת שלום כפיר

צודק באמת על הזין הכל העיקר שאתה אתה ואמיתי לעומת כמה אחרים שקנו לעצמם מקומות.|זה השלב של הקללות|
ד"ש לכולם מה שלום דור? תמסור לה געגועים. סופשבוע טוב

בת 1986

New member
כפיר../images/Emo23.gif

אני מתגעגעת כבר להופעות שלך.. מזמן לא הייתי, בוא לצפון
פליזזזז המון בהצלחה..!
חיה

אתה פשוט מדהים אתה יודע?

קח תזמן עם האלבום,עדיף שיצא משהו איכותי תוך 4 שנים מאשר תוך שנה משהו שפחות.[כי בתאכלס אין לך דברים לא משהו] בכל אופן,שיהיה המון המון המון בהצלחה. נמשיך לאהוב ולתמוך כי זה שווה הכל. יאללה כפירוש מה עם איזה הופעה בנתניה
שבת שלום ואוהבת נועה

ואייי כפיר את כזה נשמה!../images/Emo24.gif

איזה כיף אני כבר מחכה לשמוע תדיסק הבא!D: וברור אנחנו לא נשברים נמשיך עם ההצבעות עד טיפת הדם....חחP= ובכלל כ''כ מגיע לך...אני אפילו לא יודעת מה לאמר עוד אבל באמת שהכול הדדי מחכה להופעה בבארבי כ''כ~!!!!!!!!:)

../images/Emo126.gifאין עליך!../images/Emo99.gif

אתה מדהים. באמת שזין על הכל. אנחנו איתך, ואנחנו נעשה הכל כדי לקדם אותך, עם או בלי גלגלצ. אני מציעה שתשים גז על הדיסק, כי אני כבר לא יכולה להתאפק. אוהבת אותך מאוד, תודה על הכל, ועל ההופעות והחיבוקים בעיקר
וכמובן, אל תפסיק לחייך!

למעלה