משפחה

yaya14

New member
משפחה

בכל פעם שהאקס שלי לוקח את הילד שלנו (בן שנתיים) להוריו אני נחרדת. יחסיי עמם מעולם לא היו טובים, והמחשבה שהוא נמצא שם איתם מציקה לי ולא מניחה לי להתעסק בשום דבר אחר. הוא לוקח אותו לשם לעיתים רחוקות- אחת לחודש וחצי, ובכל זאת אני לא יכולה לשאת את זה. למרות שאני מנסה למצוא בכל פעם תירוצים בכדי שימנע מכך, זה לא עוזר... מה עושים? בכלל, בכל פעם שהוא מגיע לראות את הילד הוא לוקח אותו ואליהם מצטרפים אנשים נוספים- אחיו, אשתו וכו' והם לא נמצאים לבד אף פעם. מה דעתכם???

שומר על

קשרי המשפחה המורחבת הילד בן שנתיים סך הכל ...נחמד להיות בחברה ....וכנראה במשפחה מגובשת שנפגשת הרבה... ולגבי סבא וסבתא? תשמחי ! זה שאת לא היית בקשר טוב עמם לא אומר שהנכד האהוב לא אמור לבקרם ועוד רק פעם בחודש וחצי. מראה שאוהבת את כל המשתמע מקשרים עם סבא וסבתא על כל צדדיהם!

Ima Adama

New member
תשמחי בשביל הילד שלך

תחושת התמיכה והמשפחתיות מקבלת בתקופות מסוימות ערך בלתי נדלה. אני בטוחה שזה טוב לילד שלך, אלא אם כן יש להם "תפקידים" זדוניים, זה כבר אולי רק בראש שלך (או שלא). אני ממליצה לך לא להכניס לראש של הילד שלך את המחשבות השליליות עליהם. אם הוא חוזר משם שמח, הרווחת בגדול. חוסר הסימפטיה שלך אליהם היא עניין שלך מהעבר, תעבירי דף...

מה עושים?

מעודדים את הקשר של הילד עם סבא וסבתא דודים אחיינים. מצד האבא - זאת המישפחה שלו... לא מבינה איפה הבעייה ? מה היית רוצה בדיוק....? להרחיק אותו ממשפחת האב...? למה?

yaya14

New member
משפחה../images/Emo10.gif

הייתי שמחה לו הייתה לאקס שלי משפחה נורמלית. אמו היא אשה מאוד לא נעימה- יש לה חלק בלתי מבוטל בבעיות שהיו בינינו מהלך הנישואין והן במצבור של בעיות נוספות הביאו לגירושין. הילד חוזר שמח- ובכל זאת לא כדאי שיבלה עמו לבד- רק שניהם, היות והם נפגשים בזמנים קצובים ומסוימים מאוד??

קטי30

New member
את מערבבת בשר וחלב

זה שאת לא הסתדרת איתה זה ביניך לבינה עם כל הבלגן שהיא עשתה לכם זה בניכם . את בעצמך כתבת הילד חוזר שמח את חייבת לעשות את ההפרדה בין חמות לבין סבתא גם אם המפגשים שלהם קצובים את משחקת בקטנות חמודה תשמחי שיש לילד משפחה מורחבת ואם טוב לילד שלך אמור להיות טוב גם לך.

תיראי....אם לסבתא יש חלק בבעיות

שלכם...זה לא עושה אותה לא נורמלית...אולי פשוט לא אהבה את התיסרוקת שלך..... זאת לא הנקודה... אם הילד חוזר שמח....ולאבא חשוב לקרב את הילד למישפחה שלו.....אז תאמיני לי....זה מאוד טוב...ומאוד בריא לילד... שימי בצד את התחושות והיחסים שלך עם הסבתא......תתעלי על עצמך....תני לילד להנות מהאבא ומהמישפחה שלו..... אם היחסים יהיו קרובים זה גם יכול להועיל לך....תוכלי אולי להעזר בהם......

המטען שיש לך על האמא של בעלך

לא קשור לילד שלך. לילד יש סבתא ואני מקווה שאת לא תחשפי את מה שאת חושבת ו/או מרגישה לגבי הסבתא מול הילד... סבתא זה דבר זמני ...... אני זכיתי לסבא וסבתא עד גיל 35 הילד חוזר שמח - וזה מה שחשוב!

יערית

New member
באמת נורא,איום ונורא

עצם זה שיש לו משפחה זה כבר מבאס,עצם זה שהוא מקיף את ילדו במשפחות זה גרוע ביותר,והשוס הכי הכי שמפריע כאן, איך הוא מעיז להביא את אשתו יחד עם בנו למשפחתו? תגידי.......הילד הזה הוא רכושך?אין כל קשר לכך שלא הסתדרת עם אמש'לו,לי נראה יותר שמפריע לך שהוא המשיך את חייו בטיבעיות לצד משפחתו החדשה וילדו.

a n a t i 3 3

New member
יכולה להבין אותך...

הפחד מאותם דברים שהילד ישמע שם עליך , הרצון שלך שהילד יקבל את תשומת הלב מאביו... אולי אפילו קצת קינאה באותה חוויה משפחתית שהיום אינה מנת חלקך. שימי את מחשבות הבטן בצד, נסי לחשוב מהראש... נסי לחשוב בצורה אובייקטיבית , התעלמות תוביל לתוצאות הטובות ביותר... לך ובטח ובטח לילד.

ומה יקרה כשתהיה לו אמא חורגת?

תתחסני ותגדלי. השולם שאת צריכה לעשות הוא עם עצמך. נכון שחוסר השליטה קשה ומביע לחוסר אונים. צריך לחבק את חוסר הוודאות ולמוד לחיות איתו בשלום.

yaya14

New member
מה??

לא יכולה לדמיין אמא חורגת!!!! מניחה שעם הזמן אחשוב אחרת או לפחות אשתדל. אני פשוט פגועה מאוד מהתנהגות המשפחה שלו ולכן קשה לי.

Rinattt

New member
אז דמייני שאת בהוואי באמצע סקס../images/Emo3.gif

מה זה לא יכולה לדמיין אישה אחרת? צאי מהבועה שלך, הגרוש שלך יכול להתחתן ויכול לקחת את הילד להורים שלו ויכול לעשות מה שבא לו יחד איתו! ולך אין שום זכות דיבור בנושא

Ianp

New member
היא לא כתבה "אשה אחרת" אלא

"אמא חורגת" ואת העובדה שאיה יכולה לדמיין "אמא חורגת" דווקא אפשר להבין לדעתי... ולשואלת: המושג "אמא חורגת" לא כל כך מציאותי במקרה שלך כי יש לילד אמא אחת וזו את ואבא אחד וזה הגרוש שלך ויש לילד משפחה מכל צד וכיף לו שכך. המושג אמא חורגת הינו מושג ארכאי, את דואגת לחינם.

תקשרי לבלוקבאסטר..

תגידי להם שהסרט שאת חיה בו- ניתקע.... חמודה...אנשים ממשיכים לחיות אחרי הגירושים...ונחשי מה...? אולי אפילו יהיו לו עוד אחים... וכדאי שתמשיכי גם את עם החיים...

למעלה