משפחה

אורטלאי

New member
משפחה

יש לי ילד בן 10 חודשים, חזר לפני שבוע ימים מבית חולים עקב דלקת באוזן. עכשיו הוא מאוד מפונק ורוצה רק על הידיים, בלילות הוא מתעורר פתאום וקם, לא רוצה לישון במיטה שלו, ממש צועק שנבוא לקחת אותו. אני לא יודעת מה עובר עליו פתאום, מוכן לישון במיטה שלנו אבל לא אצלו.

לאה_מ

New member
לא פלא...

תחשבי על זה: שהות בבית חולים היא לא דבר נעים במיוחד. בעיקר עבור ילד בגיל הזה. אפילו אם ההורים נמצאים כל הזמן. זה מקום זר, מנוכר, עם אנשים זרים שלבושים בבגדים משונים, זה ודאי מתקשר עם כאב - גם בגלל הדלקת באוזן, שהיא דבר מאד כואב כשלעצמו, וגם אולי בגלל כל מיני טיפולים ובדיקות שעושים שם... בקיצור, לא תענוג גדול. אז מה הפלא, שתינוק שחווה "טראומה" כזו, רוצה את הבטחון של הוריו, רוצה להבטיח את הנוכחות שלהם לידו בכל עת, רוצה להבטיח שלא ינטשו אותו. אני הייתי לוקחת אותו על הידיים כמה שהוא רוצה, נותנת לו לישון במיטה שלי, ומקדישה לו את כל תשומת הלב שאני יכולה לתת. במחשבה שניה, אני עושה את זה בכל מקרה גם עם תינוק שלא בילה עכשיו בבית חולים, אז על אחת כמה וכמה... תני לו את מה שהוא מבקש. הוא רוצה ממך בטחון. זה לא הרבה לבקש, נכון?

רומי שלי בת 3.7

עוברת בחג השבועות ניתוח הוצאת שקדים ופוליפים. היא תצטרך לשהות שם 24 שעות, כמובן שאני אצמד אליה. אין לי ספק שאח"כ, בבית, היא תהיה מחוברת אלי עוד יותר מתמיד. מה לעשות? רק לתמוך בה ולתת לה באותה תקופה את מה שהיא רוצה. מספיק יכאב לה אני בטוחה.

למעלה