משפחה שהתפרקה

שירלי6

New member
משפחה שהתפרקה

רק לפני שנתיים, הכרתי אותו. בן דוד שלי. חי באושר ועושר עם משפחתו בניו יורק. בית יפה, ארבעה ילדים ואישה ממותגת. התגשמות החלום האמריקאי. בקיץ ההוא לפני שנתיים, נפגשנו. שני זרים עם קרבה משפחתית ושבר אחד גדול. על רקע הגירושים שלי, שלו התחברנו. ונהיינו אחים. אחים לכאב. לראשונה ראיתי גבר בן 46 בוכה. מתמוטט. כואב. לא נושם. מתוך הריסות חיי, היה בי הכוח לנחם אותו. לנסות להשיב אותו לחיים. שנתיים עברו. אני- הוא. שנינו אחרים. היום הגיע לארץ הקודש לחגוג לבנו בר מצווה. הכי נוצץ שאפשר. כמו בחלום האמריקאי. רק שהיום החלום, נראה שבור משהו. גבר ואישה ממותגת חיו 20 שנה יחד. ארבעה ילדים. עומדים זה לצד זו. שתיקתם הרועמת צעקה לי. תיעוב הדדי. משפחה מפורקת. מרוסקת. ושוב גבר עם דמעות. גבר מתמוטט.

shemesh22

New member
עצוב.

תיעוב הדדי ושתיקה רועמת. ושנה הבאה בני יחגוג בר מצווה, ובין ההריסות של שלמות המשפחה מודה אני לאקס שלי שלמרות הכל כשמדובר בילדים אנחנו מתאחדים לחגיגות משפחתיות ומוותרים לגמרי על האגו שלנו.

שירלי6

New member
אגו לא היה שם.

היו שם שני אנשים שחלקו פאקניג 20 שנה ביחד והם היו מנומסים יודעת שהוא, התאפק יודעת שהיה לו קשה לשהות במחיצתה לראות אותה קרוב ולהרגיש כל כך רחוק ועוד קשה יותר לנוכח הליחשושים של בני משפחתם "כמה חבל" ו" איך זה קרה".

ואם יותר לי לשאול

אז איך מתכוונים לחגוג? מתלבטת בפרשייה . לא רואה עצמי עושה איחוד ליום אחד. נראה לי הוליוודי, שקרי לא אמיתי... אני עם הפקות הענק סיימתי.

shemesh22

New member
למרות כל המישקעים

קיים בסיס של חברות בנינו, להתאחד לכמה שעות של בילוי משותף דבר שאנחנו עושים באופן קבוע כל יום הולדת משפחתי.. הילדים נהנים וגם אנחנו אפשר גם אחרת. כמו שיערית אמרה הכל עניין של בחירה. לגבי התוכניות לבר מצווה עדיין בחיתולים, מניחה שתהיה מסיבה לחברים ללא הפקות ענק אבל מקווה שעם הרבה שמחה וחיוכים אמיתיים

מקפיאה

מבינה אותך... לא מבינה את עצמי, ובטח לא בתוך כל הרעש הקהילתי ההוא... החלטתי להקפיא את המחשבות... עד לרגע האמת.

יערית

New member
זה לא תמיד

כמו בהוקוס פוקוס...מערבול של רגשות,מטענים וכעסים שרק לזמן יש כוח משלו להשכיח/להכהות {אם בכלל} בחרנו אחרת,דרך של שלום ,יש כלו שבחרו אחרת יכול להיות שבעוד תקופה מה זה יתאזן,זה יקבל פרופורציות אחרות,פאקינג 20 שנה אחד לצד השני יכול להיסתיים גם אחרת, אבל זו בחירה.

יערית

New member
תדייק אגוזי

הושמטו אותיות
{לקחת ללב?}

למעלה