משפחה נזקקת

wonder1

New member
משפחה נזקקת

שלום אני צריכה את הצעתכם אני חונכת של ילדה שמשפחתה עומדת על סף פינוי מדירתם השכורה שני ההורים מובטלים אין להם כסף מה עושים? חשבתי לפנות לקרנות אבל ממה שמצאתי כולם תורמים לתוכניות ולא לאנשים פרטיים אודה לכם על עזרה מהירה

וונדר יקירה בכדי לדעת מה ואייך אנחנ

צריכים קצת יותר פרטים, למה מפנים אותם משכנתא? אם כן מה נעשה עד כה? יש עוד הרבה פעולות שניתן לעשות אבל צריך לדעת מה כבר עשוי, ומה טרם. מובטלים=מה למה? מקבלים קצבה לא מקבלים? יש ילדים אני מבינה כמה? באיזה גילאים? אם הם עומדים לפני פינוי אז הסכום הוא לא קטן. תנסי לפרט קצת יותר ונראה אייך מתקדמים, ואגב מאיזה אזור? פנינה

אני לא יודעת כמה אתם יודעים אבל

בעניני משכנתא יש אפשרות לגשת לועדה ביןמשרדית ונסות לפתור את הבעיה בלי פנוי אבל חייבים לדעת היכן הדברים עומדים. פנינה

wonder1

New member
פרטים נוספים

תודה על התשובה המהירה הם מאזור ירושלים מי שקרא בסופ"ש את עיתון הארץ קרא על המשפחה הזו ההיסטוריה שלהם היא כזאת שנתיים גרו בכיכר הלחם פונו משם הגיעו לירושלים וגרים בשכירות מזה חודשיים לא שילמו שכר דירה ובעלת הבית רוצה להוציאם מבחינת חפצים בבית הם מסודרים יש בגדים והבית נקי ומאובזר הם קיבלו בעבר תרומות יש שני ילדים ילדה בת 9 וילד בן שנתיים או שלוש שרק יצא מניתוח האב מובטל ולצערי גם יש לו עבר בנסיונות התאבדות, הוא מסגר במקצועו אבל עבר תאונת דרכים 2 מקרי דקירה ובקרוב נכנס לניתוח ולאשפוז של שלושה שבועות לאם אין כסף לאוטובוס לנסוע לבקרו האם מובטלת אין לה מקצוע מוגדר עבדה בעבר במפעל אבל היא מטפלת עכשיו בבנה החולה לגבי סיוע אני יודעת שהם מקבלים קיצבת ילדים שהיא מאוד נמוכה האב לא מקבל משום שלמרות שיש לו מספר זהות נלקחה ממנו התעודה בגלל מוצאו הערבי וכפי שהבנתי הוא לא זכאי הם במשא ומתן עם משרד השיכון לקבלת דירה אבל בנתיים זה תקוע מה לעשות? תודה

חבילה לא קטנה, אז אני מבינה

שהבעיה היחידה זה מגורים, אני לא רואה אייך באמת הם יכולים לשכור דירה כשאין הכנסות? האם יהודיה? האם היא מוכנה לעבוד? אולי נצליח למצוא לה משהו עבודה תמורת מדור, למרות שזה עלול להיות קשה עם שני ילדים בכל זאת. לגבי הסעות אני מוכנה לעזור אפשר לפנות אלי. בכלל אשמח ליצור קשר ולראות אייך ניתן לעזור, אמנם השבוע הזה כולו אני עסוקה מאוד אבל בשבוע הבא אנסה להגיע. מאיזה אזור בירושלים המשפחה? פנינה

wonder1

New member
תשובה

כן האם יהודייה הם גרים בעיר גנים לפי מיטב ידיעתי האם תהיה מוכנה לעבוד אשמח אם תתני לי פרטים שלך שנוכל לשוחח אני גם צריכה לבדוק איתה לגבי הביקור שלך תודה

jole

New member
WONDER יקרה, פגעת בעקב העכילס

שלנו, אין לנו אמצעים כספיים לצערי. אולי תוכלי לרשום לנו דברים שהם צריכים ואנחנו נעשה את כל המאמצים לדאוג להם

tamidb

New member
נראה לי שלא ממש קראתם

לפי מה שהבנתי הם גרים בדירה שכורה ולכן אי תשלום יגרור פינוי. זה לא מצב שניתן למנוע על-ידי הקפאת משכנתא או משהו דומה.

שי ז.

New member
מאיפה הם בארץ

ומה המקצועות שלהם? אולי נוכל לעזור להם במציאת עבודה.

wonder1

New member
הם מירושלים

פירטתי את כל ההיסטוריה שלהם בהודעה הקודמת

שי ז.

New member
עכשיו אני יודע גם על איזו משפחה

את מדברת כי גם קראתי את הכתבה. כשהאב יצא מבית החולים צרי איתעי קשר ואנסה לעזור לו למצוא עבודה אצל אחד הקבלנים באיזור.

למעלה