משפחה מורכבת

מצב
הנושא נעול.
משפחה מורכבת

משפחה מורכבת
אנחנו משפחה מורכבת לבעלי יש ילדה מנישואים קודמים, לי אלו נישואים ראשונים האם לילדתו מנישואיו הקודמים יהיה חלק בירושתנו? והאם ניתן להוריש את עזבוננו המשותף לילדינו המשותפים בלבד?

דיני ירושה

משפחה מורכבת
אנחנו משפחה מורכבת לבעלי יש ילדה מנישואים קודמים, לי אלו נישואים ראשונים האם לילדתו מנישואיו הקודמים יהיה חלק בירושתנו? והאם ניתן להוריש את עזבוננו המשותף לילדינו המשותפים בלבד?
דיני ירושה
הבת מן הנישואין הראשונים יורשת את בעלך יחד עם יתר הילדים שיוולדו לכם, בחלקים שוים. איני יודע אם יש לכם הסכם ממון ומהו הרכוש שאת מתיחסת אליו. מומלץ לכם לפנות ליעוץ פרטני אצל עו"ד למציאת הנוסחא הנכונה לפתרון הסוגיה. פתרון מהסוג שאת מציעה - נישול הבת מנישואין קודמים מירושת אביה לחלוטין, יכולה להיות לך למוקש רציני בנישואייך, אם לא היום, בעתיד לבוא.

אין לי רצון לנשלה אלא

דיני ירושה
הבת מן הנישואין הראשונים יורשת את בעלך יחד עם יתר הילדים שיוולדו לכם, בחלקים שוים. איני יודע אם יש לכם הסכם ממון ומהו הרכוש שאת מתיחסת אליו. מומלץ לכם לפנות ליעוץ פרטני אצל עו"ד למציאת הנוסחא הנכונה לפתרון הסוגיה. פתרון מהסוג שאת מציעה - נישול הבת מנישואין קודמים מירושת אביה לחלוטין, יכולה להיות לך למוקש רציני בנישואייך, אם לא היום, בעתיד לבוא.
אין לי רצון לנשלה אלא
שחלקו של אביה יחולק שווה בין הילדים והחלק שלי בין ילדיי בלבד.

הסכם ממון תקף רק בחיי החותם

האם להסכם ממון
יש קשר לצוואה ? כלומר במקרה ואין צןןאה אלא רק הסכם ממון , האם להסכם זה יש השלכה במקרה מות אחד הצדדים ?
הסכם ממון תקף רק בחיי החותם
לאחר הפטירה, באין צוואה, חלים דיני הירושה לפי חוק.

אין לי רצון לנשלה אלא

דיני ירושה
אין לי רצון לנשלה אלא
שחלקו של אביה יחולק שווה בין הילדים והחלק שלי בין ילדיי בלבד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה