משפחה מורכבת

אתה לא מציץ ב"משפחות מורכבות"?

לא מעט מהפוסטים שם הם של נשים שלא ידעו למה הן נכנסות... היית יוצא עם רווקה?

גם זה מורכב...

מן הפן של רווקה בגילי שעדיין לא חוותה מערכת יחסים ממוסדת ? או רווקה מן הפן של אין לה ילדים משלה ? ותני קישור שנעיף מבט. זה נושא מעניין. אולי ניתן להם כמה תגובות ראויות משלנו.

עצלן!

משפחות מורכבות אני חושבת שהכוונה היא למישהו ללא ילדים. יצאתי פעם עם רווק ללא ילדים. הייתי צריכה הבין שזה לא זה כשבפגישה הראשונה הוא שאל אם יש לי תמונות של הכלבות שלי. בילדים הוא לא ממש התעניין. אבל עדיין, כל מקרה לגופו.

אתה יודע

כמה שאנחנו לומדים, מחכימים, יוצאים בהצהרות, מסקנות וכו' וגו' מגיעה המציאות וטורפת לנו את כל הקלפים ועוד צוחקת לנו יפה בפנים אין חוקים יש רצון של שני צדדים לנסות ולהקים משהו חדש מכאן הכל תלוי בהרבה גורמים החכמה היא לדעת איך להיות קשובים לכל אחד מהגורמים לאט ובזהירות

חחח.... זה מסובך ../images/Emo6.gif ??

מקרה אמיתי - מכירה את הנפשות הפועלות מקרוב מאוד. הוא - גרוש פעמיים + 2 ילדים (אחת מכל אישה) היא - רווקה. פער גילאים - 17 שנים. התחתנו לפני 3 שנים, בזוגיות מעל 6 שנים, ילדה אחת משותפת (מהממת יש לציין
), עוד ילד ייעשה בהמשך, בוודאות. אהבה גדולה מאוד, הערכה מדהימה אחד לשני ובעיקר תקשורת פתוחה = זוגיות מצויינת. כל מקרה לגופו, הכל תלוי באהבה, ברצון ובלמידה מטעויות העבר...

יערית

New member
בוא לא נקל

במילה מורכבות, זה לא מבט מהצד, זה לא מתיי שרוצים, זה לא כשמתחשמק, זה לא נתון למצבי רוח, זו בחירה ולחיות בלב המורכבות עם כל הנשמה, אין כאן כיתות לימוד או תאוריה, אתה ישר בטסט :)

למעלה