משפחה מורחבת

ענתד

New member
משפחה מורחבת

צהריים טובים למשפחה המורחבת שלי מצטערת שלא חזרתי מהפעם האחרונה, אבל אני עוברת תקופה לא קלה עם הבן הקטן רון ולא תאמינו אתמול גם רון אובחן ע"י פרופ' רות שלו כסובל מתסמונת טוראט כזה קטנציק בן 5 וכבר, ביום שני יש לי ועדה רב-תחומית ונראה איך מטפלים בו , נכון לעכשיו הטוראט מתבטא בנגיעות בילדים ובמבוגרים ואלימות, מחר אני הגיע למפגש ברעננה ולו רק כדי להשתחרר קצת וכמובן לראות אותכם. אוהבת ומחבקת , ענת.

היי ענת ../images/Emo24.gif

מגיל 5 מאבחנים טוראט ?? זה לא מוקדם קצת ? נשמח מאוד לראות אותך מחר

ענתד

New member
איש החידות

בהחלט זה מוקדם אבל לאור ההתנהגויות שלו כמו: לגעת באנשים ומשיכות באף וגם בעיקבות הבן הנוסף אור שסובל מתסמונת טוראט החליטה פרופ' רות שלו שגם רון שלי מצטרף למשפחה המורחבת שלנו בכל מקרה ביום שני בועדה הרב-תחומית לתסמונת טוראט אני אדע יותר. מחכה למחר , ענת.

שביק

New member
חידותניק יקירי, המאובחן הצעיר ביותר

בטוראט הוא שנתיים וחצי בלבד. ישנם מאובחנים בני ארבע שנים. נכון, לרוב הטוראט "מראה פניו" בגילאים יותר מתקדמים.

mazy

New member
ענת היקרה../images/Emo24.gif

אני יודעת שלא קל לך. ילד אחד עם טוראט זה קשה, אז שניים... האם האבחנה היא חד משמעית?? אינני רופאה, אך גם אני תוהה אם גילו של בנך אינו צעיר מדי כדי לאבחן טוראט. אך קטונתי. בכל אופן, איך אומרים ,"בסרט הזה כבר היית". את לבטח כבר יותר מנוסה בתסמיני הטוראט. מחזקת אותך מכאן ומחבקת אותך חיבוק ענקקקקק! אשמח מאד להכיר אותך מחר!
מזי.

הלנה

New member
ענת ../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע על התקופה הקשה שאת עוברת. אני שמחה שתגיעי מחר, מבטיחה שתקבלי אוזן קשבת והרבה חום. אגב, לערן היה את הקטע עם הנגיעות הרבה מאד זמן ובדיוק לפני כמה ימים הוא סיפר פה בהתלהבות שזה עבר לו וזאת היתה שמחה גדולה... להתראות מחר, הלנה

ענת היקרה שלנו../images/Emo140.gif

תגידי לי מה תלבשי למחר, כמו שמתארים פגישה עוורת, מפני שאני רוצה להיות הראשונה שתרוץ אליך ותנשק אותך. אני כל כך מבינה מה שאת עוברת ומצטערת מאוד לשמוע. מחזקת את ידייך, קחי אויר לנשימה, תסניפי אותנו, אני בטוחה שזה יתן לך כל פעם כח להמשיך. מחכה לפגוש אותך מחר אלונה

למעלה