משפחה ישראלית

mosht8

New member
משפחה ישראלית

התוכן ממש לא מאפיין משפחה ישראלית כפי שפורסם. ממש לא מציאותי.

dori85

New member
אל תתייחס לתעמולה

כל הפרסומת שעשו לתכנית הזאת עם משפחה ישראלית ממוצעת זה בולשיט. זה רק כדי למשוך צופים. משפחה ישראלית = משפחה יהודית שחיה בישראל אחלה תכנית -טירונות הייתה יותר סדרה הרבה יותר טובה

משפחה ישראלית לאו דווקא יהודית

וחוצמזה טירונות היה סביר לא משקף יותר מדיי את המציאות, אבל היה נחמד לראות את זה חוצמזה אני שונא את אקי קקי

dori85

New member
לא אוהב את הערבים

בשבילי זה מדינה של יהודים ואני מעדיף לראות רק אותנו כאזרחי המדינה חוץ מזה סדרה לא חייבת לשקף את המציאות כדי להיות טובה

אלא אם כן היא סדרת פנטזיה

מה הקשר שאתה לא אוהב את הערבים? ומה עם נוצרים? אתה יודע כמה נוצרים יש פה? ומשפחות דוברות רוסית? איפה הן מיוצגות בסדרה בקיצור זה סדרה על מקרה פרטי של משפחה וזהו, שום ישראלית ושום בטיח

marsha

New member
אמיתי ועוד איך

אתם כנראה לא חיים בתוך משפחה! תסתכלו על השכנים שלכם!

dori85

New member
מה קשור?

זה לא משקף משפחה ישראלית ממוצעת זה משקף משפחה עם בעיות..

marsha

New member
ממוצע וחצי

אם זה לא בגידה אז זה משהו אחר. לכל אחד יש את הדבשת שלו. תסתכל על שלך - פקח עיניים

mosht8

New member
כולם מפנטזים

אבל במציאות לא מחזיקים טיפוס כזה חרא נשוי, כל אחד אומר סתכלו על השכנים, במציאות היה מקבל בעיטה אחרי הבגידה הראשונה

ssss27

New member
מהיכן הידע?

מהיכן הידע הרב של אדוני אודות המשפחה הישראלית??? קיימות משפחות רבות במצבים כאלה ואף חמורים יותר, גם כאן בארצנו הקטנטונת...

dori85

New member
אבל...

אתה לא יכול להדביק סטראוטיפ כזה ולאמר שזה מאפיין את המשפחה הישראלית - כי זה לא!

oracle

New member
משפחה אופיינית

אולי מה שאופייני זה השונות וההבדלים בין המשפחות בישראל? ברור שלא אצל כל אחד הדברים זהים, אבל נראה לי שהסדרה מנסה לשקף סיפור אחד אפשרי שבוודאי התרחש בלא מעט משפחות. יכול להיות שבגוונים שונים פה ושם, אבל בסך הכל, מריבות, בגידות, קשיים כלכליים, מצוקות של ילדים אל מול יחסי ההורים, כל אלה מתרחשים בלא מעט משפחות ישראליות. בקשר לילדים שסובלים ממה שקורה בין ההורים, יש קריקטורה שמתארת את זה ממש מצויין - רואים הורים עומדים משני צדי הילד. ההורים אוחזים מטריות וכל הגשם נשפך מהמטריות על הילד שבאמצע. כמה שזה עצוב... ביי לכולם.

למעלה