משפחה יקרה שלי.....

ShortY

New member
משפחה יקרה שלי.....

אז כן, קצת באיחור אופנתי... מזל טוב לנו על 3 שנות קיום. תודה לכולכם על התמיכה המתמשכת וים האהבה שאתם נותנים לי. שלא תחשבו שגם אם אני לא כותבת כאן לעיתים יותר תכופות, אז אני לא יודעת מה נעשה כאן. אני איתכם בלב, קוראת כאן כמעט על בסיס יומיומי, ואוהבת אתכם גם אם זה לפעמים מרחוק. יקיריי. רציתי לבשר לכם שהאלבום כמעט גמור ולתת לכם רמזים ראשוניים. אז ככה. באלבום הולכים להיות 11 שירים. 2 שירים מתוך ה 11, נכתבו והולחנו ע"י יוצרים מאווווד מוכרים ואהובים. שיר נוסף נכתב ע"י איש טלויזיה מפורסם וחבר טוב, והולחן ע"י מלחין ענק. דואט אחד ענקי שנכתב על ידי והולחן ע"י החלק השני בדואט. שם האלבום.......? רוצים לדעת......? תאלצו לחכות עוד קצת. אני אבל אספר לך שבעוד חודשיים (בערך) יוצא הסינגל הראשון מתוך האלבום.... עברתי הרבה דברים בשנה-שנתיים האחרונות, והאלבום הזה משקף בדיוק את מה שעברתי. יש למה לחכות. בתקופה האחרונה התרכזתי כל כולי בעשיית האלבום, והקדשתי קצת פחות תשומת לב לאהבה השנייה שלי, שזה הקולנוע והטלויזיה, אבל אין מה לדאוג. ברגע שאסיים את האלבום, חוזרים לעניינים. אהוביי. אני אוהבת את כולכם. שולחת לכם ים של נשיבוקים, ומבטיחה לעדכן בקרוב. הילה.

יאייאיאיאיאיאיי הילהה!!../images/Emo24.gif

איזה כייף לשמוע ממך סופסוף!=] וגם לראות שהאלבום מתקדם... חשבתי את כבר תגידי לפחות ת'שם של האלבום אני כ"כ במתח אווף=\ אבל אני בטוחה שכל הזמן הזה שאנחנו מחכים לאלבום ומתים לשמוע אותו.. יהיה שווה!
אז הילה שתהייה לך שנה מדהימה והמון בהצלחה עם האלבום שהולך לצאת....בקרוב(?)חחח אוהבת המוןןןןןן
סהר

SharoN2772

New member
קולולולו [= הילה שלנו 333>

אני שמחה שסופסוף באת לבקרנו , וכמו שקראתי אני בטוחההה שהאלבום יהיה מדהייייייים [= מחכה כ"כ לשמוע ממך שוב .. כבר מתגעגעת 3> אוהבת, ואוהבים אותך כולנו !
שרון

ג ב ש ו ש

New member
היי הילה יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

כייף להכנס לפורום ולקרוא הודעה שלך
אני שמח לשמוע שהעבודה על האלבום לקראת סיום ושאת נרגשת ומאושרת לקראת מה שמתקרב בעז"ה. אנחנו כמובן נחכה לסינגלים ולאלבום ובקוצר רוח
המון המון הצלחה בהמשך
אוהב

אביה93

New member
הילהההה

וואי איזה כיףףף שנכנסת להגיב עשית לי את הסופשבועעע חח :)) אני ממש שמחה לראות שהאלבום מתקדם טובב והלווואי ותיהי באח הגדול :) בקיצור אני מאחלת לך שנה מוצלחת ופורייה וכולנו אוהבים אותך ותומכים בך כלל הזמןן בכל רגע בחייך ;) אוהבתת אביה

maytal7

New member
מזל טוב לפורום שלנו../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

3 שנים מי היה מאמין.. ואני פה שנה שמחה לשמוע ממך על האלבום שחיכינו לו כל כך הרבה זמן. אגב הייתה לך אחלה פינת מוסיקה במהדורה . עקבתי בין התוכניות. שיהיה לכולנו יומולדת 3 שמח

למעלה