משפחה במשבר

jessy19

New member
משפחה במשבר

שלום רב, ברצוני להקדים ולומר שכתבתי בעבר בפורום זה על הבעיה הנ"ל אך הבעיה החריפה וברצוני להיעזר בכם. אני חיילת בת 19 ובת שלישית להורים שנשואים 30 שנה. הוריי אינם מפסיקים לריב, תמיד יש צעקות בבית ועימותים מילוליים והאשמות דו צדדיות. מריבות אלו הביאו אותי למצב בו כמעט רציתי לחזור לבסיס מהחופש שלקחתי. למרות שאני חוזרת ביום יום מאוחר אני תמיד נתקלת במצב רוח הירוד של כולם, אני נאלצת לשמוע את כל מה שקרה ונמאס לי לתפקד בתור הפסיכולוגית של המשפחה, אני מרגישה כאילו כל העולם יושב לי על הכתפיים. ההורים שלי פנו בעבר לייעוץ, פגישה אחת ליתר דיוק שלא ממש עזרה כי אף אחד מהם לא רצה להתפשר ומאז הם לא הלכו לשום פגישת ייעוץ. מאחר והנני חיילת אינני מרוויחה די כדי לעבור לגור לבדי ולכן זה יורד מן הפרק. מה אפשר לעשות? תודה על זה שאתם פה להקשיב (או לקרוא) ואשמח מאוד לקבל התייחסותכם בנושא הנ"ל.

חיילת

תבקשי לעבור לבסיס אחר, בסיס סגור שבו יוצאים הביתה רק פעם בשבוע או שבועיים.תקבעי פגישה עם האדם המתאים לכך בבסיס בו את משרתת, ואולי תגיעי הלאה לדרגים גבוהים יותר, ואולי תשקלי שירות קבע, במקום סגור כדי לצאת ממעגל המריבה המשפחתי הזה. אינך צרכה לסבול את המצב הבלתי נסבל בבית. חבל שהורייך לא קולטים שלפעמים עדיף להיפרד מאשר לחיות במריבות בלתי פוסקות.

אז כהה

את מתראת פו בעיה די רצינית בדרך כלל סיכסוכים וצעקות בגלל שאין הסכמה בין שני הצדדים תנסי דבר ראשון לדבר עם כל אחד ולראות איפה הוא מיתפשר תזכירי להם שמי שסובל בדרך כלל זה הילדים ותעשי להם גם קצת פסיכולוגיה הפוכה תגידי להם שאם המצב ימשך שלושת הבנות יעזבו את הבית עד שהדברים יסתדרו במקומם אין אפס כשאף אחד לא רוצה לוותר צריך לבוא גורם שלישי ולקחת מכל אחד קצת בכוח על מנת שהוא יוותר מכל אחד תבקשי שיוותר גם אם הוא רוצה או גם או לא תזכירי להם שעל מנת לפתור בעיות צריך לרדת מהעץ או במילים אחרות להוריד לרגע את העקשנות וייעוץ לא עוזר אז הם באמת עקשנים ואם זה לא יעזור תעשי להם איזה תרגיל או תקציני את המצב ותגידי שאת יותר לא חוזרת הביתה עד שהם יושבים ויורדים מהעקשנות ומתחילים לוותר כל צד אחרת הם יפרקו משפחה פעולה תגובה בהתאם לבן אדם ולמצב זאת אומרת דיברת לא עזרת את עולה שלב מתחילה לצעוק לא עוזר עולה שלב מתחילה לעשות דברים לא עוזר עולה שלב מתחילה לעשות דברים קיצונים אני מאמין באיזה שהוא שלב זה יעזור

למעלה