משפחה במחלה...

מירמיר4

New member
משפחה במחלה...

זה התחיל שבוע שעבר עם הגדולה צינון+דלקת עיניים, עבר לאבא ביום רביעי אתמול הקטנה (3 חודשים) קמה עם דלקת עיניים והיום.... הפתעה אני קמתי עם דלקת עיניים. כל כך השתדלתי שלא נידבק: החלפת מצעים מגבות כל יום , מגע מצומצם כי פחדתי על הקטנה והנה כולנו חולים.... עכשיו כשסיימתי להתבכיין שאלה קטנה: אני מניקה את הקטנה ושמעתי פעם שחלב אם יכול לרפא, כדאי לטפטף חלב לעין של הקטנה?

בוליפלג

New member
גם אני שמעתי על כך..

תנסי לעשות חיפוש בפורומים בנושא, אני כמעט משוכנעת שיעצו כך לפני מספר ימים, רק לא בטוחה באיזה פורום זה היה
ומה היו ההוראות.. אגב, כאם כבר הגעתי למסקנה שלא חשוב כמה ננסה לשמור ולהשמר, לעיתים כולנו נדביק זה את זה..לפחות הכל נשאר במשפחה. ועוד נקודת מבט - האמפתיה 'טובה' יותר כשאני חשים על בשרינו את 'אותם' מכאובים
שתהיו בריאים כולכם ומהר

תות בר

New member
אפשר לטפטף לכולכם את החלב לעינים

יש בחלב אם אנטיביוטיקה טבעית... והנה כל המשפחה יכולה לזכות מנפלאותיה. החלמה מהירה לכולכם

אכדית

New member
כן! גם הגדולה שלי שבוע עם דלקת בעיניים

היא קצת נרתעה מהחלב, הוא לא מרפא אבל הוא מנקה יופי. בנוסף קיבלנו גם משחה וטיפות.

חלב אם הוא מעולה לטיפול בעיניים אבל....

אם כולם כבר נדבקו, אז כמובן שצריך טיפול רפואי- הכולל טיפות ומשחה לעיניים. בכל מקרה- אכן חלב אם מכיל נוגדנים ומרכיבים חיים הנלחמים במחלות,התזת חלב אם ישירות לתוך העין (אפשרי בגין 3 חודשים כאשר אין התנגדות של הילד) או שאיבת חלב אם לכלי נקי וטפטוף לתוך העין יכולים מאוד לעזור כאמור אך רק בשלבים המוקדמים ביותר של הדלקת , ואף כטיפול "תומך" למשחה אך לא כתחליף לטיפול הרפואי. כמובן שיכול לעזור לקטנה, לגדולה וגם לכם !!! תרגישו טוב....

למעלה