אני בדיוק מוריד את כל העונה הראשונה ורציתי את עזרתכם. אתם יכולים לכתוב לי בקצרה את העלילה וקצת על הדמויות, זה נורא יעזור לי כי אני לא יודע כלום על הסידרה. אני מוריד אותה כי שמעתי עלייה רק דברים טובים ושיש מלא הופעות אורח ואני רוצה קצת רקע. תודה, Ulong.
האח הבחור של משפחה בהפרעה _קוראים לו במציאות ג'סטין בייטמן הנפלא והמוכשר ?,בסידרה יש לו ילד ג'ורג'מייקל {אין קשר לזמר _זה סתם המשפחה מלאת אחים זה שיש לו אישה השחקנית והזמרת לייזה מינלי בתפקיד עצמה חוץ מזה יש או יהו בהמשך המון אורחים קבועים שיגלמו דברים קומים -לדוגמה ג'וליה לואיס -דרייפוס מסיינפלד בן סטילר ועוד המון ?
1-למה לינדסי ובעלה החליטו לעשות הפסקה ? 2-מה זה הבית שיש כול הזמן בחברת בלות' על הקיר? זה הבית שבו משפחת בלות' חיה? ומה עושה בעצם חברת בלות'? 3-ולוסיל 2, שמשחקת אותה לייזה מינלי, תספרו לי עליה. תודה! יס תקנה את עונתה ה3?
וגם לינדסי לא אשתו של ג'ייסון (מי זה ג'ייסון ?) היא אשתו של טוביאס, בפרידה כרגע... חוץ ממה שענית, מי שיודע על עוד תשובות שיגיד כי זה די מפריע כשאני רואה תתוכנית... וגם, למה טוביאס מתרח מלוסיל 2 ? (לייזה מינלי)
-בעצמך הזה ,?זה משפחה מבולגנת ומצחיקה אנחנו לא יכולים להסביר לך כל פרט יחיד
הנה אני הסברתי לך . בכלליות את ג'ורג' מייקל שהוא הילד והשחקן הראשי זה האבא שלו שסינדי אישתו שחיים בפרידה זה מזה -אבל כשהיא בצרה הוא בא לעזרה של כולם האח הבחור של משפחת בלות'
סינדי, מתה! .... ואני לךא צריך שתספרו לי כול קצת..פשוט אני פה ושם קצת מתבלבל... רציתי רק לדעת קצת על הדמות של לייזה מינלי, מה עושים בחברת בלות'..ולמה טוביאס ולינדסי פרודים זמנית..?