משפחה בבעיה

s i g a l d

New member
משפחה בבעיה

שלום לכם אני משתתפת פסיבית בפורום המדהים הזה מזה זמן ואני ממש מברכת את כל הפעילים כאן- לא האמנתי שגם אני אפנה לסיוע בסופו של דבר, אבל כנראה שאין לי ברירות יותר. אני נשואה ויש לי ילד מדהים בן שנה בערך. אני ובעלי מגוררים באיזור השפלה ( דרומית לרחובות) איננו עובדים - בעלי לא עובד מזה שנתיים ואילו אני פוטרתי לפני מספר חודשים עקב קיצוצים. בעלי הנדסאי בניין ויש לו ידיים מעולות- הוא עושה שיפוצים בעצמו והוא אילתוריסט מעולה- הוא כל זמן שעבד- היה מנהל פרוייקטים של בניין או מהנדס ביצוע. זמן רב שאין עבודה בענף הבנייה ולכן הוא מוכן לעבוד בכל תחום אחר- אפילו למשרד החקלאות הוא פנה בנוגע לעבודה בקטיף- אבל למרבה התדהמה, גם שם אמרו שאין שום עבודה בנמצא. בנוגע אליי- אני עבדתי כקניינית בחברות הייטק וכן בטקסטיל עד שפוטרתי. כעת אני בהריון בשלב מוקדם מאוד והייתי רוצה למצוא כל עבודה שהיא- אפילו במשמרות- לא משנה לי- פשוט אנחנו גומרים את כל החסכונות שלנו ואנחנו לא יודעים מה לעשות. גיסתי לוחצת עלינו כבר המון זמן שנבוא אליה ושם יש לנו עבודה שמחכה- לפחות לבעלי וגם היכן לגור- אבל אנחנו לא רוצים כל כך ל"רדת" מהארץ- וכעת אנחנו ממש בדילמה רצינית- שלחנו המוני קורות חיים, כתבנו אינספור מכתבים לחברי כנסת ושרים אפילו אבל שום דבר לא הועיל. אודה לכם אם יש למישהו מכם קשרים במקומות הנכונים או שלו עצמו יש עסק באיזור והוא יוכל לסייע לנו. תודה רבה רבה.

blue skies

New member
אולי תוכלי לשלוח

לי אימייל [email protected] בצרוף קו"ח אם יש ואני אבדוק מה אני יכולה לעשות אני לא יכולה להבטיח כלום רק לנסות ולקוות

s i g a l d

New member
ראשית

תודה רבה לך- העברתי לך באימייל את קורות החיים- ואשמח אם עוד אנשים ינסו לעזור לך לעזור לי. תודה רבה

blue skies

New member
אני כבר בבית

היית שולחת חצי שעה מוקדם יותר היית תופסת אותי
יום ראשון אני אהיה בעבודה ואני אראה מה אני יכולה לעשות

למעלה