משפחה באמריקה

lili5511

New member
משפחה באמריקה

שלום רב, אני מנסה לאתר חלק ממשפחה של אימי ז"ל באמריקה, וראיתי שארנון עושה ממש ניסים בנושא זה. הנה הפרטים שידועים לי: 1. דוד של אימי - אנגלנדר לויש מעיר מונקצ' ( מוקצ'בו ), טרנסקרפטיה , אז הונגריה, היום אוקראינה, היגר לאמריקה לפני מלחמה, יליד בערך 1900 ידוע לי שיש לו בן רופא ובת פרופסורית באוניברסיטה. 2. אחיין של אותו לויוש אנגלנדר, ובן דוד של אימי קלוש שמואל . שנת לידה בערך 1929, גם יליד מונקץ'. לפני ההגירה לארה"ב גר בעיר חוסט שבאותו אזור , עזב כנראה בתחילת שנות ה-80. מצאתי דף עד שלו מ- 1982, שדווח מארה"ב, עיר בלטימור. שלחתי מכתב לכתובת שמצאתי אצל אימי, ולא קיבלתי תשובה. הכתובת: 165 P.O.BOX. EMPIRE MIFFKINTOWN PA17059 שם אישתו פאינה, והיו לו שני בנים : יעקב (יאשה) ומישה , שכנראה שם זה יכול להיות משה או מיכאל אני אודה מאוד לעזרתכם.

lili5511

New member
הבהרה

בעצם , אם אני אמצא את קלוש, אני אגיע לכל האנף, כי הוא היה בקשר איתם. שוב תודה

אנא, צרף כאן את דף העד עם הכתובת

בארה"ב משנת 1982. אם הכתובת מופיעה באותיות רוסיות - אנא, סייע לפענח אותה. כתובת של אדם ושמו משנת 1982 הם עוגן מצוין תחילת חיפושים אחריו. ארנון

lili5511

New member
קלוש שמואל בארה"ב

לצערי ,אין אף דף עד שהוא מילא כתובת, יש רק עיר בלתימור. הדף ברוסית, אבל אני יודעת לקרוא ומבינה רוסית.

יש להבין, אם כך, את הכתיב הנכון של

השם באיות באנגלית. האם הדבר נובע מן הכתיב הרוסי? נסה לחפש כאן אחר אפשרויות שונות של שם המשפחה, ואם תמצא שמואל קלוש המתאים לאדם מדף העד - חזור לכאן עם פרטיו. ארנון

יעקב 1948

New member
משפחת KALUSH בפלורידה

חפשתי שמואל SAMUEL קאלוש באינדקס המתים של הביטוח הלאומי האמריקאי ולא מצאתיו שם.ז"א שהוא לא מת או במלים אחרות שהוא חי.לאור זאת חפשתי ב http://people.yahoo.com/ ומצאתי גם SAMUEL וגם MICHAEL קאלוש בשתי ערים נפרדות בפלורידה,ערים החביבות על יהודים בדימוס.כדאי לבדוק בכוון,ייתכן ומדובר בהם. אם לא אז לשלוח שאילתא לJEWISHGEN יעקב רוזן

lili5511

New member
Kalush

תודה על העזרה ואני שמחה לשמוע ששמואך קלוש לא באינדקס של מתים. חיפשתי באתר של YAHOO, ולפי מה שהיתרשמתי לפי היסטורית הכתובות זה לא אותו אדם - לא מופיעה אף כתובת של פנסילבניה ( לפי הכתובת שיש בידי). מה כוונה שאליתה ב-JEWISHGEN? אם הכוונה ל-FAMILY FINDER עשיתי כבר משמן ואין תוצאות?

יעקב 1948

New member
KALUSH

זה שאדם התגורר ב1982 בפנסילבניה איננו מעיד בהכרח שהוא עדיין מתגורר שם.בשל גילו והיותו יהודי סביר שברח לאקלים של פלורידה או עבר לבית אבות.הJEWISHGEN הוא האוקיאנוס של הגיניאולוגים היהודים.נא לקרוא סעיף 8 במדריך האדום בצד שמאל למעלה של העמוד שעליו מופיעה ההתכתבות שלנו.לוקח זמן עד שמשתלטים ומבינים את ערכו. בהצלחה. יעקב רוזן

יעקב 1948

New member
KALUSH מפלורידה

בדקתי בגוגל,ומסתבר שסמואל קאלוש הוא רופא שסיים לימודיו בארה"ב ב 1959.זה לא האיש שלך. ממליץ על שאילתא בג'ואישג'ן. יעקב רוזן

lili5511

New member
מצאתי KALLUSH!!!

עשיתי חיפוש ב-YAHOO ל-KALLUSH עם L כפול ומצאתי,מעיר שיש לי כתובת -MIFFLINTOWN PA , קלוש שנראה כמו מי שאנ י מחפשת. האם, יש למישהו אפשרות לבדוק את הכתובת המדויקת, ואולי אפילו טלפון. תודה מראש, לילי

rtamary

New member
באתר ZABASEARCH.COM תוכלי למצוא

גם כתובות וגם טלפונים של יעקוב, מיכאל ( מישה ) ועוד בני משפחת KALLUSH באתר VEROMI.COM אין כתובות מלאות ( רק ערים והיסטוריית כתובות ) אך ניתן ללמוד על בני משפחה ולפי זה לדעת אם זה האדם אותו מחפשים, ולהצליב מידע עם האתר הקודם . ניתן למצוא שם את הצירוף של יעקב, מיכאל ושמואל , וכן גם הפניה לאתר עסקי שבו מועסק / או אותו מנהל מיכאל. בהצלחה

אם כך, ניתן להתקדם משמעותית

ראשית, כל הכבוד על היוזמה לחפש בצורות שונות. לצערנו, לא כל המנועים מאפשרים חיפוש על פי שמיעה בשיטת Soundex או דומיה. חזור על החיפוש ב - Veromi.info, ותראה שם, כפי שציינו כאן כבר לפניי, כי Samuel, Yakov, Michael, Polina ועוד - מופיעים כולם כבני משפחה אחת. מייקל ופולינה בשנות הארבעים לחייהם. אגב, את Faina תמצא ב - SSDI כמי שנפטרה בשנת 1999. כעת, ראה אתר זה, המספר אודות חברה מסוימת בה עובדים Michael Kallush כמו גם Polina Kallush. נדמה לי שהסיכוי שזהו צירוף מקרים בלבד ולא החבר'ה מוורומי - נמוך למדי... כדאי ליצור קשר עם החברה ולבקש למען ההודעה למייקל/פולינה. ספר בהודעה בקצרה את הקשר שלך אליהם וכיצד מצאת אותם. אנא, זכור רק כי יום ראשון אינו יום עבודה בארה"ב, ולכן ייתכן ותיאלץ להמתין עד ליום שני אחה"צ... ארנון

bilen

New member
יש מיכאל קלוש בפילדלפיה שזה

לא רחוק מהעיירה שרשמת (שהיא די נידחת....). לפי רישום שמצאתי, הוא יליד 1963 ויש יכול להתחבר לאבא שהוא יליד 1929. האם להמשיך לחפש? האם נראה לך הגיוני?

lili5511

New member
תודה רבה לכולם

זו המשפחה שחיפשתי, משפחת בו דוד של אימי ז"ל, שהקשר איתם נותק. ארנון, לא בידיוק הבנתי איך הגעתה למקום עבודה של מיכאל, אבל יש שם גם תמונה של אחד לוחץ יד, נראה בדיוק כמו אבא שלו שמואל, כפי שזכרתי אותו לפני 35 שנה. צר לי לשמוע שאישתו של שמואל , פאינה נפטרה ואני שמחה שהבן שלו מיכאל מצליח לא רע (לפי האתר). אני אשלח הודעה לחברה וגם אנסה להשאיר הודעה בZABA. שוב תודה רבה, לילי

מצאתיו בחיפוש פשוט בגוגל

אחרי שאת מצאת את הכתיב הנכון של השם. ב - ZabaSearch אי אפשר להשאיר הודעה. מקסימום, ניתן למצוא שם פרטים מעודכנים ליצירת קשר. ארנון

הלני

New member
לא הצלחתי עם השארת הודעה

ב- ZABASEARCH. בכל מקרה, כדאי שתשלחי גם מכתב בדואר רגיל. מנסיוני, מאד עוזר לשלוח מעטפה עם הכתובת שלך. זה ממריץ לענות גם אם אינם אלו שאת מחפשת. אם כתב היד שלך באנגלית קריא וברור, הוא יראה יותר אישי. אבל, על תשכחי לציין את הדוא"ל שלך. בהצלחה ! הלני

למעלה