משפוחה דיי

Bubble Girl 27

New member
משפוחה דיי

אההה כשהייתי בהריון חיכיתי ליום המשפחה... החדרתי לאקס "חומד זה היה יום האם ומישהו בא ושיבש" חיכיתי לקבל תשומי מיוחד ופינוקים... הפכתי לאימא ושנה ומשהו אחרי זה כבר לא היינו תא משפחתי משולש אלא תא משפחתי זוגי... אז מתנות ופינוקים לא היו עד עכשיו אבל השנה הבאבל בוי חזר מהגן עם לב גדול שהוא צייר ועליו נשיקה וברכה "לאימא, נשיקה גדולה"... מיותר לציין שכמות האוויר שמלאה את בית החזה שלי באותו רגע היתה מספיקה למדינה שלמה... השנה אני מאמינה שאני והבאבל בוי נעשה כייפי משלנו ולהורים שלי אשלח משהו מהלב בכדי להגיד תודה על השנה הזאת ושוואלה אולי יש לי משפחה שמשפחת אדמס נראית כמו משפחת בריידי לידה אבל עדיין הם שם ועוזרים כמה שאפשר. מה אתם רוצים חושבים לעשות ביום המשפחה? חוגגים בכלל יום משפחה במשפחות שהן קצת שונות מאימא אבא וילדים? אתם עושים עיניין מהיום הזה או שזה עוד יום? מה אתם מאחלים לעצמכם בתחום הזה לשנה הבאה? יום משפחה שמח!

לילי301

New member
../images/Emo221.gif כמה שאלות ...כמה???

אז ככה, מאז ומעולם יום האם היה בשבילי יום האם והאב, מאז שזוכרת את עצמי התעקשתי לקדש את היום הזה עבור שניהם..(עד היום שירים שלי בכתב חרטומים מעטרים את חדר השינה שלהם..) מאז נישואי הוספתי גם את חמותי לרשימת מקבלי השירים המרגשים, ביום גירושי קיבלה את האחרון!! כבר שבוע וחצי שהצוציקית מתה לספר לי על ההפתעה שהכינה לי בגן, אפילו שאלה : "אם אני מגלה לך באוזן שאף אחד לא שומע..זו עדיין הפתעה??" אמרתי שכן..וקיבלתי את כל הפרטים. היום הכנתי את ההפתעות להורים המופלאים שלי וצרפתי תמונה של הצוציקית ה מ ד ה י מ ה שתמיד עושה להם מיחושים בבטן וברווזים בכל הגוף. וכמובן, אני אף פעם לא שוכחת להפגין לויאליות לעבר ולאבא של הצוציקית (כי הרי בזכותו יש לי אותה) גם הוא יקבל שיר (שנכתב הבוקר...חם חם מהתנור), תמונה וציור לבבי מהצוציקית. זהו כיסיתי את כולם אני חושבת.. יום משפחה שמח ומיוחד וחמים ואוהב ו...משפחתי כי הרי משפחה לא נמדדת על ממה היא מורכבת אלא בכמות ה
שבה.

Bubble Girl 27

New member
נשמע מגניב!

ואכן את צודקת ה
חשוב כל השאר פינאטס... חמודי מה את מכינה להורים שלך? חשבתי להכין להם תמונה של כל הנכדים או משהו למשרד... לא יודעת... אני על מחסנית ריקה!

לילי301

New member
הי מותק..יום משפחה מקסים..

מתנצלת שעונה רק עכשיו (15:23 זו שעה שבורחת כל עוד נפשי בי מהמשרד) אמאל'ה תקבל למשרד שלה פד לעכבר עם תמונה של הצוציקית וכמובן "הסבתל'ה הכי מקסימה בעולם" אבא'לה יקבל למשרד שלו לוח שעם שעליו הצמונות של הצוציקית ושלי עם הקדשה מיוחדת. אגב, תמונה של כל הנכדים זה מקסים, אפשר לצלם תמונה מצחיקה עם פרצופים לא משהו רשמי ומחוייך. אמא שלי כבר מתה שיהיו לה עוד נכדים, בינתיים הצוציקית זה כמו עשרה
! יום נפלא

רק שיר

New member
הייתי מעדיפה

שזה יישאר יום האם. ווינסי שתוק.
הבוקר צעדנו לגן והם שרו לי : " אמא יקרה לי..יקרה ..." שרו יחד..זה היה ככ מרגש .
היום יש לנו בגן בערב פעילות ליום המשפחה - האקס כמובן מגיע גם (טוב, בין חו"ל לגיחה בארץ הוא משתדל-איכשהו) מאחלת לנו כבר שנתמקם בפינה משלנו ונחגוג משפחה אחת גדולה ומאושרת!!

Bubble Girl 27

New member
קודם כל מאחלת לך

קן חם ואוהב כמו שרק את יודעת לעשות... שתתמקמו לכם בפינה שלכם ותעשו הכי משפוחה מאושרת שאפשר.
בקשר לווינס... באמת שתוק
אתמול היה בערב בהופ שיר על אימא... באבל בוי רץ אליי בחיבוק ואמר אווווווווו אימא אני אוהב אותך... השלג בירושליים היה פראייר לעומת איך שנמסתי!! אני בעננים ממנו... תזכירי לי כשניפגש לספר לך מה הוא אמר לי בלילה רגיש במיוחד...

רק שיר

New member
תודה יקירתי

וגם את
נראה שמצב הרוח מתרומם להדרגה... זה הכיף הכי הכי הכי עצום!! נשיקות לקטנצ'יק. אגב- כשהם תמיד שרים שירים כאלה או שירים חדשים,,,אני מצלמת אותם בוידיאו...זו מזכרת מתוקה. .

Bubble Girl 27

New member
לא הספקתי לצלם

הוא פשוט בא בריצה והתיישב עליי והביא חיבוק כזה אוחחחחח מצב הרוח ללא ספק השתפר פלאים... בכל זאת מריחה את הוולנטיין מגיע ומחר יום המשפחה... אין סיבה שלא

הילה301

New member
פיץ הכינה לי עוגיות לבבות בגן

ומחר יש להם יום המשפחה באיזה ג'ימבורי. פעם הייתי קונה עציץ או פרחים להוריי. אבל האמת, לא עושה את זה כבר . פיץ שלי ואני משפחה והאמת שהמשפחה של הגרוש שלי היא גם המשפחה שלי. אבל קצת קשה לי עם המושג הזה. יש פער גדול במשפחת חלומותיי למה שיש לי במציאות. ההורים שלי מעולם לא ייחסו חשיבות גדולה ליום הזה, כך לפחות הראו. וזה מה שהעבירו לי. עכשיו שהעלית את זה, אני אשלח פרחים כדי שלא יגרד לי במצפון. פווו נשמע רע.

Bubble Girl 27

New member
הצד הפולני אכן ניכר בך אישה...

תשלחי רק בשביל המצפון
אני מבינה את מה שכתבת על החלומות... גם אני בדמיונות שלי חלמתי על משפחה גדולה ומאושרת ילדים רצים בבית ועושים רעש... אני צורחת על הבעל שלי שיזיז ת'גופה שלו וירגיע ת'ילדים כי פחות שעות מול הTV רק יעשו לעיניים והכרס שלו טוב! סתם סתם... באמת חלמתי על בית גדול ומאושר.. היום יש לי בית קטן ומאושר עם ילד מדהים שמחבק כמו גבר אמיתי... ובן זוג שכשהוא מביא את הגוזל שלו לרגע אבל רק לרגע זה מרגיש אמיתי וכייפי...

Bubble Girl 27

New member
לא אמרתי אתה!!

שאלתי אם יש קירבה משפחתית...
נשמותק ברור לכולנו שחפרני יש רק אחד!

גילת336

New member
המשפחה- אמא ואבא....

זאת השנה הראשונה שזאת לא משפחת משולשת עבורי... ודווקא בגלל שאני מורה ומלמדת על יום המשפחת ומתעסקת בזה- אז דיי קשה לי.... אבל זאת הייתה שנה שראיתי מה משפחה מסוגלת לעשות עבורי- כמה אהבה וביטחון הם מסוגלים לתת, ואיך הם נעמדים לצידיי בימים קשים- ראיתי את אבא שלי שואג כמו אריה בשביל הבת שלו ראיתי את אמא עוזרת לי שוב לצעוד כמו לביאה... ראיתי אותם ביחד פורשים רשת ביטחון ענקית מתחתיי ומתחת לילדה כדי שנוכל לצלול בבטחון... ראיתי אותם בוכים איתי על מה שקרה ועל מה שכבר לא יקרה.... מה אני אגיד.... אין כמו המשפחה!!!!

למעלה