משעשע...

טלטביזז

New member
איך איך איך

איך זה מסריח מהפקה ישראלית כבר מהפריים הראשון?! איך אנחנו עושים את זה לעזאזל? העריכה, הבימוי, הלוקיישנים המתאמצים, הגראפיטי המלאכותי. אנחנו כאלה גרועים, חברים. פשוט גרועים.

העיקר הפטריוטיות ../images/Emo104.gif

אני אוהבת את הראש המשוגע של ברליץ. לא כל לקוח מספיק פתוח לאשר דברים כאלה, ות'כלס בויראלי מה שעובר זה המ-צחיקים (במילעיל) ולא כל הכב-דים (גם מילעיל). אין לי ווליום במחשב אז אני לא יודעת באיזה רעש זה נגמר, אבלאני דמיינתי בכייף צרחה היסטרית בסוף...

efeinsch

New member
מה יהיה, ירח?

אין סאונד, אין יוטיוב... עזבי אותך, תחזרי לחשבונייה

מה קרה לך

אתה יודע איזה שקט יש לי בלי ווליום, בלי סרטונים מטופשים, בלי פלאש, בלי אפשרות לשלוח מיילים, בלי מדיה פלייר, בלי אקספלורר... מה, לא הכי כייף?

ophler

New member
מנצ"ש פרסומת מהרשת

בנוהל, אזהרת יוטיוב. (שווה דיון בפורום אחר, וגם, כששמים את הסמן על העכבר, הוא רומז לאן הוא הולך לשלוח אותך. טוב, אולי לא בעאלק-מחשב של ירח). פרסומת. למרות שאנחנו כאן בארץ לא ממש קהל היעד, נראה לי אחלה ויראלי.

mc80

Member
את 2 הפרסומות לא אהבתי

א- כן זה מאוד לוק ישראלי וזה לרב בשל תקציב. אז חוסכים בהכל. בשחקנים דלוחים, בתפאורה מתאימה, בתאורה וסאונד מאולצים, והכל בטח נעשה גם בהתנדבות. ב- הכ(ו)שר הזה- לא מלהיב, לא מצחיק, לא מושך תעין. הטקסט והרעיון מצויינים, אבל הביצוע לא מתאים לקהל.

למעלה