משעמם!!!!!!!!!

משעמם!!!!!!!!!

חבריי'ה יקרים............ ההפורום נעשה משעמם היום ליום!!!!!! כל ההודעות חוזרות על עצמן.... למכירה להשכרה...נפתח נסגר....שיעור פה ושיעור שם.... מי נוסע ולמי יש ולמי אין.... חייבים לרענן את המקום הזה..הפנייה היא גם למנהל האתר ...אין לי מושג מה אפשר לעשות אבל אני מאמין שהרבה חושבים כמוני.....

מה אתה מצפה שיהיה פה?

זה פורום עם אנשים שרוצים לדעת על פלמנקו , ללמוד , לשיר , לנגן ... שואלים שאלות- עונים. רוצים לדעת מידע איפה לומדים - עונים. מה עוד אפשר לעשות? זה פורום לא אשכול פייס .

Lunares

New member
לצערי, אין לי הצעות אבל הוא צודק

זה נהייה מדור פרסומי

flamenca

New member
well...

posting notices about performances/classes is fine and welcome!!! But I do miss the interesting discussions we had on the origins of different palos....... I think mainly because the majority of forum members used to be guitarists, whereas now they're dancers....

Falcor

New member
עולם הפלמנקו הוא יחסית מצומצם בארץ..

וכך גם הפורום.. אבל יש כמה דרכים להעלות את ה"המורל" בפורום : למשל.. לפרסם רשמים ( אני נמנע מלהשתמש במילה ביקורת ) על דיסקים על הופעות.. בצורה קבועה ולרכז את הרשמים בטאגליינס.. אפשר גם לעשות מילון מונחים לעולם הפלמנקו.. שכל אחד מאיתנו יקח על עצמו איזה ערך ויתרגם אותו וכך תגדל הנגישות. על אותו אופן אפשר לעשות זמרים/רקדנים/גיטריסטים מומלצים .. וגם לפרסם את הפורום הזה יותר.. למשל ללכת להופעות ביחד ולהגיד שאנחנו מפורום פלמנקו בתפוז, ולהביא את דבר קיומו של הפורום לעוסקים באמנות הנפלאה הזו. סתם זרקתי כמה רעיונות.. ל"ג בעומר שמח !!! FALCOR .

Zidan de Toledo

New member
מסכים עם כולכם

בעיקר עם פלקור האחרון, שהרי קהילת הפלמנקו בארץ היא קטנה, ויחד עם זאת לא חסרים נושאים לדסקס עליהם שקשורים לפלמנקו - למוסיקה, לריקוד, לשירה להיסטוריה וכו'. הייתי גם רוצה לראות יותר מאלה לצד הפרסומים על אירועי פלמנקו - שהם חשובים לא פחות.אחרי הכל זה תלוי בתושבי הפורום, ביוזמות , ובהשקעת אנרגיות ותרומת ידע של כל אחד ואחד מאיתנו..רעיונות והצעות נוספים יתקבלו בברכה.

flamenca

New member
toma que toma falcor!!!!!

So, how about the following: Does anyone know how the flamenco guitar music started developing? Because originally flamenco was sung without any musical accompaniment other than palmas.....

למעלה