משעמם.

yehuda18

New member
../images/Emo10.gif

גם לי משעמם.. המכון כושר - סגור אז יצאתי לרוץ בחוץ.. חזרתי.. פיצה/שווארמה/קיוסק סגור. עכשיו אני חייב לאכול שאריות חמין של אתמול
אז מה נשאר? לקרוא ספר טוב.

yehuda18

New member
בעסה

לא נורא.. שמרי עליה חבושה, לא חזק מידי כן.. ותשתדלי בזהירות דווקא כן ללכת עליה... ויהיה בסדר תוך כמה ימים

Tnalas1

New member
מפחיד משהו

אין מה לעשות זה אומר שהמחשבות ירוצו כבר חודש אני בורח מהן ועכשיו אין טלוויזיה, וסבלנות לספר גם אין. חבל שאין לי פרקים של אבודים או נמלטים אני כזה מכור.

danielo18

New member
משחקים Command & Conquer 3 !

אלא מה ? (אבל מזל שמחר עבודה,וזה ישרוף לי את היום)

Jan22

New member
מה עושים

אוי ,אז אין טלויזיה .תפתחי ספר ותקראי. תכיני לכולם קפה . אחרי ריצה עצבנית הולכים לעבוד. אגב לאחרונה גיליתי את היורש של האלוהים שלי (אל באנדי) - קוראים לו Family Guy !

ק ד ו ש

New member
בהחלט משעמם

זה שהחדר כושר סגור שיגע לי את כל סדר היום... איך לא חשבתי על זה דמאט!

Jan22

New member
זה שהוא סגור ..

לא אומר שלא תוכל לעשות סטים לידיים על הרצפה עם חזרות .או לעשות בטן על חתיכת מזרון .או ללכת ולרוץ על הרצפה ברחוב .בקיצור ,לא חסרים אלתורים (שאגב הרבה יותר אפקטיביים מכל חדש כושר!)

ק ד ו ש

New member
לרוץ על הרצפה ברחוב

כבר מזמן לא מושך אותי... את זה אני עושה רק אם זה בקיץ ב-4 לפנות בוקר. מה לעשות, הצבא הרס לי את האהבה לריצה.. עכשיו זה רק שחייה או כדורסל, לרוץ כמו בלוק אני לא מסוגל. וסטים וכל אלה זה סבבה, אבל אי אפשר להשוות את זה לחד"כ.

ק ד ו ש

New member
שני דברים

1. זה לא חארטה משום סיבה מדעית שהיא... זה הרי מוכח שעבודה בחד"כ יותר יעילה מסתם פקלים שתעשה בבית, מהסיבה הפשוטה שזה הרבה יותר קשה ועובד על הרבה יותר שרירים. 2. לעשות בבית זה משעמם

Jan22

New member
אוווא זה יכול להיות בובה של ויכוח

עובדה מדעית ? עבודה בח"כ יעילה יותר מעצמאית ? תלוי אם אתה יודע לעבוד עצמאית ,אם לא ,אם אתה צריך מכשירים כדי לעבוד על אותו שריר מסוים אז כמובן שעדיף שתעבוד בח"כ ...אבל נראה לי שאנשים אחרי צבא שעברו קצת בחיים שלהם אמורים לדעת איך לעבוד ! בנוגע לשיעמום ,אני לא צריך תמריץ מסוים (ולא ,המוסיקה המאגניבה של הח"כ ,שישימו אותה בקו החם של HOT ו YES) .מה משעמם לעבוד לבד ? תחדד !

ק ד ו ש

New member
כן כי ברור

שהפקלים שעושים בצבא יעילים במיוחד.... שכיבות שמיכה, בטן, מתח מקבילים וואו...! הייתי 3 שנים בצבא ולא עליתי קילו... לעומת שלושה חודשים בחדר כושר שעליתי 4 (שזה המון בשבילי). אז אתה רוצה להגיד לי שעדיף פקלים עצמאיים? חארטה. חוץ מזה שחלק מהאימון בחד"כ כולל גם דברים ללא מכשירים ביניהם מתח ומקבילים.

Jan22

New member
בוא נראה ..

מתח יש בחוף. מקבילים יש בחוף. פק''לים מאוד עוזרים כשאתה עושה כמות איכותית באופן כרוני. מכאן נובע (מילה שהמורה שלי למתמטיקה לימדה אותי פעם ,מורה מדהימה) שחדר כושר זה ... אבל עזוב ,כל אחד ומה שטוב לו.

למעלה