משעמם...

• פותח הנושא mhe
  • פורסם בתאריך

mhe

New member
משעמם...

בובה מפלסטיק של אליל הפופ שנשכח מזמן מזמן זרוקה ליד החול של החתול בשקית מפלסטיק איבדנו את עצמנו בשלב מסוים קשה לחזור משם ג´וני הולידיי לא אשם הוא רק טעות של הזמן הוא יודע הוא יודע נביא השעמום או הוא יודע הוא יודע נביא השעמום בעולם של אמיצים בעולם של אמיצים בעולם של אמיצים מסך הזכוכית מעולם לא היה דו מימדי כל כך גיבורי התרבות שחלפו בו בסך בדרכם עכשיו לפח ורק נביא השעמום הצליח בסקרים מיליון דולר בחיוך אנחנו מאושרים או הוא יודע הוא יודע נביא השעמום הוא יודע הוא יודע נביא השעמום בעולם של אמיצים בעולם של אמיצים בעולם של אמיצים הוא יודע הוא יודע נביא השעמום הוא יודע הוא יודע נביא השעמום בעולם של אמיצים בעולם של אמיצים בעולם של אמיצים הוא יודע הוא יודע נביא השעמום.... שיר גדול!!

mhe

New member
ובזה אני רוצה לציין...

שאני שונאת פופ! ומיזרחית! וטראקים דאנסים האוסים טרנסים וכל הנלווה להם!

plus

New member
גם אני שנאתי פעם את כל הנ"ל אבל

עם הזמן זה השתנה... תשמרי על ראש פתוח אחותי! ככה נהנים יותר!!! ומה את כן אוהבת?

mhe

New member
ננעלתי על היפ הופ ורוק...

רגע את אומרת שאת אוהבת פופ? כי מלא מיזרחית טרנסים האוס טרקים דאנסים וכו´ וכו´ וכו´ אבל פופ זה פשוט בעעעעעעעעע גועל נפש חרא מיובש מעורר בחילה טוב אני חושבת שהבנת את העניין ,נכון?

plus

New member
כן, כן, הבנתי..

היפ הופ זה מעולה אבל לדעתי זה עסק זמני. בכלל אני כל תקופה במוזיקה אחרת. לפעמים זה יותר ישראלי, או אלקטרוני או שאנטי או סתם MTV. זורמים.. ופופ.. תלוי מה. מי הפופיסט/ים שזיעזעו אותך כל כך?!?!

mhe

New member
היפ הופ זה לא זמני...

זה רק מתפתח במיוחד הגנסטר ראפ שהוא רק ב15 שנה האחרונות מתפשט בארה"ב ורק לפני שנים אחדות הגיע לארץ.... ככה שיש לו עוד זמן בקירבנו... אוקיי הפופיסטית הראשית שאני שונאת זאת כריסטינה מגעילרה אחרי זה אן סינק ואחרי זה מה בא לך... ואיך את יכולה לשמוע אמ טי וי? מחרררררריד

קרן^

New member
mhe אל תהיי כל כך קיצונית בובה

כמו שאמרה לך חברתי... שמרי על ראש פתוח... ותרחיבי אופקים יש המוןןןןן מעבר למה שאנחנו יודעים
יאללה יום מעולה לכולנו אני חייבת לזוז להתחיל בבית קרן

mhe

New member
אני קיצונית?מה פתאום?

להרוג את כולם!!!! חח סתם לא, לא את כולם...חלק

plus

New member
כרסטינה?! בריטני?! NSTINK?! איכס! ../images/Emo5.gif

ברור שאני לא סובלת את הקקי הזה... ממש גועל נפש לבנות 6! (אבל שיהנו..) וMTV בטח שאפשר לשמוע, את רוצה להגיד לי את ממש נגד לשמוע את "מולן רוז´" או PLAY או RAINING MAN סתם ככה ברקע של חייך? אני לא אומרת להאזין באדיקות וללמוד את המילים, אבל זה נחמד ומקפיץ אז למה לא קצת מצב רוח טוב. שלא לדבר על זה שמדי פעם יש בMTV פריצות דרך איכותיות למדיי ובד"כ גם עושים שם כבוד לאיכותיים ביותר (כמו U2 וכו´). מה עם ישראלי חדש? כמו "שוטי הנבואה"??

mhe

New member
שוטי המי?

דברי עיברית.. ישראלי זה בעיקר איפה הילד ומשינה יש לי גם של כנסיית השכל ועיברי לידר(לכי תידעי למה) ואמ טי וי על הפנים...צריך לשרוף להם תאולפנים

kurkevan

New member
טוב, mhe -תשמעי:

הבנתי שאת לסבית- אחרת מה את עושה כאן בכלל? הבנתי שאת אוהבת רוק הבנתי שאת בגיל תיכון- פירסמת פעם איזה משהו עם שיעורים או משהו כזה. טוב אז ככה: מי את? בת כמה את? מאיפה ? מה האיי סי קיו שלך? אני לא ארגע עד שאני אדע..... שובל

mhe

New member
בסדר תרגעי .. ארצה!

חחח סתם אני בת 15 מירושלים ואני עולה לכיתה יא איסי קיו99013282 זהו מספיק?

פלג^ר

New member
ושכחת להוסיף ילדונת מתוקה שאת בקרוב

תהיי בתי המאומצת או שמא חזרת בך מתוקתי.ם*

mhe

New member
סבבה אין בעיות...

אני פנויה לאימוץ מתי שמתחשק לך...

למעלה