משעמם!!

משעמם!!

משעמם פה רצח.... שמישהו יעשה משו! אולי יש למישו קליפים של ג'סי או תמונות או משו???

לשרשר נורמלייי...

ייאו עם כל החוצפה שלי זה מגיע למצב שזה מעצבן.. את היחידה שאני בנתיים רואה שעם כל ההודעות ששולחים לא שמה על זה.. שצריך לשרשר..ונורמלי... לא לפתוח סתם הודעות לכל דבר שבא..די דיי דיי.. תנצ"לשי לא לכל דבר שבא לך לפתוח הודעה.. מצטערת שזה היה קטנוני אבל את לא קלטת עד עכשיו ושמו לך איזה חמש הודעות של לנצל"ש נכון!!

ואני חייבת שתסתכלי על הפורום..

את רוב ההודעות ואני מדברת איתך על רוב שולט.. את פתחת.. וס-ת-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואני חייבת שתסתכלי על הפורום..

את רוב ההודעות ואני מדברת איתך על רוב שולט.. את פתחת.. וס-ת-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תראי

טני יודעת שאת לא מתכוונת לרע אבל אין לי מושג איך לשרשר אני יודעת רק שזה כאילו תגובה להורדה או משו כזה אבל אני לא יודעת בדיוק מה עושים עם זה אז בבקשה תרגיעי קצת אחרי הכל זאת פעם ראשונה שאני בפורום כלשהוא אז אני ישמח לקבל קצת עזרה במקום ירידות

נופר 247

New member
נכון באמת קצת משעמם....+שאלה חשובה

אבל זה רק בגלל שאין סאמרלנד בארץ... עוד משהו בגליון הנוכחי של ראש אחד....(זה שעדיין יש לא זה שיבוא מחר) ראיתי שאלה על סאמרלנד למישהי בשם ירדן..לו2 ירדנוש זו את.?? זה הכל טוב ויפה אבל ראש 1 לא נתנו תשובה ברורה אף אחד בארץ לא נותן לנו תשובה ברורה!!!:נ;-

tamir107

New member
המשך...תמונה...

אני ישים פה 3 תמונות........ המשך...תמונה...

tamir107

New member
תמונות של ג'סי!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מביא איזה...3 תמונות.... תמונה 1!!...

נופר 247

New member
איזה חמודים כולם אבל

מי זו הילדה שם??

Alias4Ever

New member
היא הייתה הגירלפרינד של

דאריק...או משו כזה...אבל לא מזכירים אותה עכשיו... הם היו כאלה חמודים....הם אפילו יצאו לדייט יחד...

Alias4Ever

New member
בסדרה..

לדאריק היה את החבר המוזר הזה שאמר לו בפרק הראשון או השני..איך להתאבד...אז זאת אחותו...והם היו חברים...אבל היא הופיעה אולי ב- 3 פרקים..לא יותר...חחח אולי הם נפרדו..אולי הוא לא היה "בשל לקשר" היה קטע שהוא אמר שהיא רוצה משו "לעבור לשלב הבא" סמטינג אבל הוא לא יודע אם הוא רוצה....או יותר נכון הוא ל יודע מה השלב הבא....נראה לי הם היוו פארודיה על מערכות יחסים..חחח מתוקים

למעלה