משעמם :\

S h A b i T

New member
זה בגלל שאני לא הייתי פה ../images/Emo3.gif

חחח מישו בכלל נכנס לפה
יבינה מנהל יקר אני מנצלת הודעה זאת בשביל להביע את געגועי אליך חחחיי
אממ נראה אותך בקרוב
אני מקוה...

Devils Delusion

New member
אלמוג אלמוג אלמוג

אני יכולה להבטיח לך שאפילו שאת כאן (וואו ביג דיל) הפורום ישאר משעמם צריך כאן מישהי לרדת עליה לקלל אותה אבל אז יחסמו אותי בטוח כי המנהל שונא אותיייייי אבל לא נורא אותי לי חוסמים אצליח להגיד את דבריי לא משנה מההההה

S h A b i T

New member
למה אני ערה בשעה כזאת../images/Emo35.gif

אני הולכת לישון. אכן כן פורום משעמם .. רמה נחותה.. בלי אנשים .. וואטאבר ... חח ממש איכפת לי לילה טוב

yavin

New member
לא שומאים פה אף אחד!

מוגי יכולה להעיד לך שאי לא שונא אף אחד [חוץ מיחידים חריגים שאת לא מבינהם] אם לדעתך "לרדת" על איזו ילדה זה מה שיעזור לפורום אז ממש לא.. זה רק מרחיק אנשים שהם רואים אנשים עם חוסר בגרות בפורום. אני יכול להעיד על לפחות 7 אנדיחם שאמרו לי שהם לא ניכנסים לפורום כי האנשים פה לא בוגרים [הם כאילו ניכנסו ועינו בפורום] אז... אני חושב שכבר הבנת... לדעתי אם היו מהתחלה באים אנשים ו"מצ'וטטים" בצורה בוגרת על נושאים יותר אקטואלים או לא יודע מה הפורום היה פועל כראוי והיתה פה אוירה יותר חמה [כמו ברוב הפורומים של תפוז] אך לצערנו... [בתחילת דרכו של הפורום היה מעניין...]

S h A b i T

New member
בקיצור ...

יבינה מנסה לרמוז לנו שכדאי שנעבור דירה לפורום אחר . כי אנחנו לא רצויות פה ומורידות את רמתו של הפורום
אם יהיה פה דיון מעניין אני אשמח להשתתף אבל זאת בעיה כי אין ......

yavin

New member
לא ממש לא חחחח

אם הייתי רוצה הייתי אומר לכם "תתפופו לי מהאוזניים" חחחח [כמובן לא בפורום חח] חי מוגי מוגי.... אמא כבר בבית?

S h A b i T

New member
יבינה יבינה ...

כן
היא בבית .. עבר החג ולא באתי לבקר
טוב אממ בסוכות
תכין את עצמך נפשית ..
חחחח איך אני מתכננת את זה שבועיים מראש כאילו איפה אתה גר ..... אולי תבוא אתה לשם שינוי

לעומתכם

אני חושבת שאביב צריכה לרדת על מישהו . ויהיה מעניין. או שבעצם- אולי נרד על אביב ? ויבין- זה פורום ראש העין, מה כבר יכול להיות אינטילקטואלי פה ? (או איך שלא רושמים את זה- מילה קשה)

לעומתכם

אני חושבת שאביב כן צריכה לרדת על אנשים ואז יהיה יותר מעניין. או שבעצם- אנחנו נרד עליה . ויבין- זה פורום ראש העין, למה שמישהו פה יהיה אינטלקטואלי (או איך שלא כותבי םאת זה - מילה קשה)

yavin

New member
בטח היתכוונת - אקטואלי...

אינטלקט = ידע לא כ"כ קשור אלינו חחח האמת יש בזה משהו חחחח אבל ... לא יודע ....

למעלה