משעמם...

לאנה

New member
משעמם...

ואתם יודעים על מה חשבתי?, על זה שעידנים כבר לא שיחקנו משהו!!!, אז יאללה, אנשימים, תתעוררו, בואו נעשה משהו!

YaLdoNet 4 EveR

New member
נוווו אתם כבר חמש שעות מדברים

אולי תתחילו כבר?

לאנה

New member
מתחילה!

זה היה יום רגיל בצ´ילטון. יום מעייף, מתיש, וארוך. יום מלא בלימודים. יום מלא בפריס. אכן, יום רגיל בצ´ילטון. או שכך לפחות רורי חשבה... רורי עמדה מול הלוקר שלה, מנסה בכל כוחה לפתוח את הדלת העקשנית. היא משכה, דחפה, אבל כלום לא עזר. היא עמדה להתאייש כשלפתע נשמע קול מוכר מאחוריה..."...Well if it isn´t little Mary Gilmore" תמשיכו!

Gilmore Guy

New member
המשך...

רורי מסתובבת באי-רצון מוחצן ושואלת: "what do you can possibly want from me?" *rowling eyes* טריסטן "well i wanted to ask u if you need some help whead this..." *pointing to the locker*" רורי נבוכה..."אווו" ט´נקס באט...טריס ניגש ללוקר ופותח אותו... רורי: או, ט´נקס! טריסטן: maybe it will be thnk you and a deanr? (זה הפיק הראשון שלי אז תהיו נחמדים or else....)

לאנה

New member
איזה יופי!

אהבתי במיוחד את המשפט האחרון..., הייתי ממשיכה, אבל אני יודעת שזה תורה של כרמל אז... (הלו, מיי ניים איז מור, אנד איים אה גולשת-לנושאים-אחרים-הוליכ..., כרמל!, זכרתי!
)

*אהמ*....

רורי בייתה בהלם. היא לא ידעה מה לעשות. "אאא... אממ.... ב.. בסדר..." היא ענתה. "יופי. אז אני אאסוף אותך היום ב-8" אמר טריסטן. "לא!" אמרה רורי. "ז"א, כן! אבל היום אני לא יכולה... אני הולכת ל..." בעעעעע.... אני יודעת, צולע.
אין לי רעיון
(*אהמ* לאנה, לא הודעות צ´אט!
*)

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

זאת לא הייתה הודעת צ´אט!, כי, אה, הגבתי על ההמשך של אביב, ורק בסוגריים אמרתי לך משהו..., או שבכלל לא הבנתי למה התכוונת?!, אני ווי, אני עוד מעט ימשיך, אני פשוט צריכה לחשוב קצת קודם... (
)

Gilmore Guy

New member
נווו....KEEP GOING!

סליחה על הלחץ..אבל אני במתח...*מתמתח* (לא צחיק.אני יודע.)

לאנה

New member
ברור!

תמשיכי כרצונך. טוב, תמשיכי בצורה טרורית כרצונך. וול, דההה, ברור שתמשיכי בצורה טרורית. אני שותקת, אני שותקת.

(אני לא זוכרת כל כך, אבל...

כבר אמרו בפיק הזה איזה יום זה? כי קראתי אותו לפני כמה ימים ואז... אויש, עזבו:) סבתא וסבא שלי" *נאמר בטון כיפה אדומ---תי מאוד* God... Errr... TRISTAN looked amused. "רייט," הוא ענה בטון לא מאמין, ספק כועס. הרי הוא ציפה לזה, לא? "לא, באמת, Cross my heart and swear to die," היא הבטיחה, יותר נכון, נשבעה. "טוב, טוב," הוא הניד בראשו. "אני רצינית!" "אז תני לי לבוא איתך," הוא אמר פתאום. she seemed to ponder at it for a moment. "fine." אהההה! איזה שינוי בעלילה! וואט וויל הפנד?! אול דיס אנד מור, נקסט און גילמור גירלז!

למעלה