X Offender
New member
משעמם...
היי היי... מה קורה מה נשמע , פורום נחמד למרות שממש מאסתי בפורומים של תפוז בזמן האחרון, לדבר פה עם אנשים על נושאים שהם לא לטעמם זה פשוט כמו לדבר לקיר רק ההבדל הוא שהקיר לפחות לא מקלל אותך בחזרה (חצי נחמה) חחח הסיפור שלי הוא כזה, אני בן 24 ואני נמצא בזוגיות כבר שנתיים לפני כן הייתי שנתיים לבד ולפני כן היה לי בן זוג חצי שנה (אני לא טיפוס של סטוצים
) העניין הוא שבזמן האחרון ממש ממש משעמם לי, אני לא מתרגש כבר משום דבר לטוב ולרע, נפרדנו כבר איזה 20 פעם וחזרנו אחרי יום (ב 99.9 מהפעמים זה בא מהצד שלו, הוא זה שיזם פרידה והוא זה שרצה לחזור) אני נמצא במערכת יחסים הזאת אולי כבר מתוך הרגל, שלא תבינו לא נכון, אני מאד אוהב את הבחור שלי, אני נמשך אליו בטירוף, הוא תומך בי הוא עוזר לי ובכלל הוא מציאה שחבל על הזמן, גברי, חכם, אינטלגנט, ראש טוב, חתיך לא נורמלי באמת אין דברים כאלה ! אבל................. אני כבר לא מצליח להתרגש ממנו כמו פעם ואולי זה לא ממנו באופן ספציפי, אולי זה מכל המערכת יחסים הזאת שנראת לי כבר לעוסה מכל כיוון, יש לנו כל מיני בעיות קטנות של מיקום וזמן פנוי שלצערי אין לשנינו אבל גם בזמן המעט מוגבל שיש אנחנו לא ממש ממצים אחד את השני וזה יוצר קונפליקטים והרבה משקעים שמובילים בסופו של דבר למריבות מטופשות ולמשחקי אגו ודווקא שאין לי עניין בהם כבר. אני לא רוצה לוותר עליו כי אני באמת אוהב תבן אדם הזה, ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בשביל להצית את האש (הטובה) מחדש.
היי היי... מה קורה מה נשמע , פורום נחמד למרות שממש מאסתי בפורומים של תפוז בזמן האחרון, לדבר פה עם אנשים על נושאים שהם לא לטעמם זה פשוט כמו לדבר לקיר רק ההבדל הוא שהקיר לפחות לא מקלל אותך בחזרה (חצי נחמה) חחח הסיפור שלי הוא כזה, אני בן 24 ואני נמצא בזוגיות כבר שנתיים לפני כן הייתי שנתיים לבד ולפני כן היה לי בן זוג חצי שנה (אני לא טיפוס של סטוצים