משעמם...

X Offender

New member
משעמם...

היי היי... מה קורה מה נשמע , פורום נחמד למרות שממש מאסתי בפורומים של תפוז בזמן האחרון, לדבר פה עם אנשים על נושאים שהם לא לטעמם זה פשוט כמו לדבר לקיר רק ההבדל הוא שהקיר לפחות לא מקלל אותך בחזרה (חצי נחמה) חחח הסיפור שלי הוא כזה, אני בן 24 ואני נמצא בזוגיות כבר שנתיים לפני כן הייתי שנתיים לבד ולפני כן היה לי בן זוג חצי שנה (אני לא טיפוס של סטוצים
) העניין הוא שבזמן האחרון ממש ממש משעמם לי, אני לא מתרגש כבר משום דבר לטוב ולרע, נפרדנו כבר איזה 20 פעם וחזרנו אחרי יום (ב 99.9 מהפעמים זה בא מהצד שלו, הוא זה שיזם פרידה והוא זה שרצה לחזור) אני נמצא במערכת יחסים הזאת אולי כבר מתוך הרגל, שלא תבינו לא נכון, אני מאד אוהב את הבחור שלי, אני נמשך אליו בטירוף, הוא תומך בי הוא עוזר לי ובכלל הוא מציאה שחבל על הזמן, גברי, חכם, אינטלגנט, ראש טוב, חתיך לא נורמלי באמת אין דברים כאלה ! אבל................. אני כבר לא מצליח להתרגש ממנו כמו פעם ואולי זה לא ממנו באופן ספציפי, אולי זה מכל המערכת יחסים הזאת שנראת לי כבר לעוסה מכל כיוון, יש לנו כל מיני בעיות קטנות של מיקום וזמן פנוי שלצערי אין לשנינו אבל גם בזמן המעט מוגבל שיש אנחנו לא ממש ממצים אחד את השני וזה יוצר קונפליקטים והרבה משקעים שמובילים בסופו של דבר למריבות מטופשות ולמשחקי אגו ודווקא שאין לי עניין בהם כבר. אני לא רוצה לוותר עליו כי אני באמת אוהב תבן אדם הזה, ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בשביל להצית את האש (הטובה) מחדש.

רוני 2226

New member
נראה כי שניכםכבר נמצאים במצב של שיגרה

אולי יעזור לכם טיפה לצאת לאיזה נופש זוגי , וטיפה תשנו את השיגרה היומית, נגיד אם אתם לא רגילים לאכול ארוחת ערב אז תצאו לארוחת ערב תעשו ההפך ממה שאתם עושים תמיד. טיפה שינוי תמיד עוזר, תעשו דברים ספונטנים, בכל המישורים. פיקניקים עם ארוחות צהריים. תעשו כל מיני מחוות קטנים. תקנה לו פרח והוא יקנה לך , הזמנ לסרט, אתה מבין תחזרו לנקודת ההתחלה של החיזור כל יום תחזרו אחד אחרי השני. והאש אולי תחזור. ובהצלחה !

X Offender

New member
מממממ....

עוד לא עשינו ממש צעד משמעותי בשביל להגיע להחלטה כזו כמו לעבור לגור בייחד, זה קצת מסובך להסביר

white star

New member
חשבתם ללכת ליועץ זוגיות?

כי מה שאתה מתאר לא נשמע כמו שיגרע אלא תקופה של "קצר" בתקשורת וכעסים שמשתחררים בעקיצות ומשחקים שלא עוזרים לאף אחד.

לא קצת הגזמת?

יועץ זוגיות לזוגיות של שנתיים? הולכים לייעוץ כשיש איזשהי כוונה ברורה לחיות את החיים יחד (חתונה/ מגורים משותפים) או כשיש איזושהי נחלה משותפת בין שני האנשים החולקים את הזוגיות שבשבילה שווה להשאיר את החבילה שלמה (ילדים ורכוש, למשל). קשה לי מאוד להמליץ לזוג הומואים בני 24 ללכת לייעוץ. אולי זה רק אני..

white star

New member
לא

הולכים ליועץ זוגי כאשר יש כבר זוגיות לא יום ולא יומיים ויש בעיות רציניות בזוגיות ובתור צעד אחרון לראות אם ניתן להציל את הזוגיות

ItsikH

Member
מנסיון רצוי קצת קודם... אין כללים בטיפול בכלל ובזוגי בפרט - הולכים כשמרגישים צורך, כשיש בעיה שלא מצליחים לפתור לבד ועדיין רוצים להשאר יחד, אין "שלב כזה" שבו זה לגיטימי ואחר שלא. ברור שלא הולכים אחרי שבועיים...

אוהדאדם

New member
דווקא בעיניי זה רעיון מצוין

ייעוץ זוגי יכול לעזור להם מאוד, לשים בעיות בפרספקטיבה, לחשוב על פתרונות ביחד, לשפר את התקשורת אחד עם השני... אני מאוד בעד.

אהלן...

נראה כאילו אתה די פאסיבי במה שהולך בקשר. הוא נפרד, הוא חוזר, הוא נפרד שוב, וגם חוזר שוב.. מה, זה באמת לא מעניין אותך מה יהיה איתכם? אם זה לא מעניין אותך, ידידי, אולי כדאי באמת לקום וללכת. ואם זה מעניין אותך - אז נסה להגיע לשורש הבעיה. אצל רוב האנשים ובפרט הומואים, ההנחה הרווחת היא שאולי המיניות משעממת ואין את הריגוש. בנושא הזה אין לי כלים לעזור או מילים יפות להגיד כדי לשפר את המצב. ישנם אנשים שצירוף של גבר שלישי למיטה או פתיחה מועטה של היחסים לטובת שבירת שגרה עם גברים אחרים עוזרת להם. אני יכול להעיד על עצמי שהעסק הזה צורם לי והוא יכול להיות חסר גבולות. פתיחת היחסים עלולה לעלות בזוגיות עצמה למרות שמטרתה היא להצילה. אבל - אני מכיר זוג אחד שמידי פעם הם שוכבים מהצד ובסופו של דבר האהבה שלהם גדולה מאוד והיחסים פורחים.. אולי יש כאלה שמתאים להם. שוב, אני, כרגע, ממש לא אחד מהם. אני בטוח שיש דרך לגרום לאש להתלקח שוב בעוצמה, אם היא לא כבתה לגמרי. אם היא אכן כבתה.. אז חבל, אבל אולי הגיע הזמן להבעיר אש חדשה ולא לנסות להבעיר אותה במקום בו יש רק זכרונות ואפר. אגב, בעיות של זמן ומיקום נפתרות ממש מהר כשיש את החשק העז לבוא במגע. אני הייתי שם. נסעתי כמעט שעה לכל כיוון רק כדי להנות מהחום שלו. כשזה דעך, ירד לי החשק.. פתאום לנסוע רק 25 דקות היה נראה לי הרבה מידי והעדפתי לסיים את זה. אגב, האש בערה בי שוב אחרי ששכבתי עם גבר אחר - ואז הבנתי כמה שזה שגוי, וכמה שבאופן תת מודעתי הרגשתי שייך רק לגבר אחד - אותו אחד שעזבתי.

X Offender

New member
אז ככה

קודם כל אני לא כ"כ פסיבי במה שקורה בקשר, לפעמים אני מרגיש שאני זה שמניע אותו יותר ממנו, נראה שפשוט נוח לו איתי והוא רגיל אליי אפשר להגיד במילים אחרות שהוא עשה את שלו "כבש" וזהו עכשיו הוא נח על זה חחח... בכל מה שקשור למיניות אין בעיה ב"ה הסקס נפלא, אבל יש גם מעבר כמו למשל תחומי עניין שבהתחלה מצאנו משותפים ולאחר זמן מה נראים לי כל כך סתמיים שכל מה שאנחנו מדברים עליו זה מי יותר טובה מדונה או מאריה קארי
חחחחחח בקשר לצירופים וכאלה אין סיכוי זה קרה פעם פעם בעבר הרחוק בהתחלת הקשר וזה הסתיים גרוע ביותר. כמובן שלאחר מכן הוא הבין את הטעות שבאה מצידו והתנצל . בכל מקרה אחרי שכתבתי פה , הלכתי ודיברתי איתו והסברתי לו את המצב באופן גלוי, והוא הודה שגם לו קצת משעמם ושהוא ישמח אם נעשה דברים חדשים, והוא באמת משתדל עם סמסים, טלפונים וכל מיני הפתעות חיזור קטנות כאלה שבאמת עושות לי טוב

Wrecker

New member
משבר גיל שנתיים

אל תדאג אם זה זה אז זה יעבור לך ותרצה אותו שוב והרבה יותר, מה שכן זה חוזר כל כמה זמן. אני לא מאמין בפרידות וחזרות. אני חושב שזוג צריך קצת יותר לחשוש ולא לחשוב שתמיד יש דרך חזרה אי אז זה הופך למשחק. בסה"כ אני די מזדהה עם חלק מהדברים שאתה כותב, צאו לחופשה תשברו שיגרה, אם אתם מתראים יותר מידי תרפו קצת אם אתם לא תתחילו להתראות יותר..

למעלה