משעמם

shiray

New member
יאיי

שרשור תמונות שבועי.... יאללה הפעם אין לי יותר מדי זמן אז אני אקח סרט עם פחות תמונות ממולאן רוז'... אוקיי הכתם האנושי. יש לי קצת אז בטח אח"כ אני אעבור לסרט אחר

shiray

New member
ד"א

אהבתי את התמונה הקודמת... חחח אני לא עוקבת אחרי מה שאני שמה..

shiray

New member
עוד ד"א

גיליתי שאני פשוט לא נותנת כותרות להודעות שלי אלא פשוט כותבת את הכמה מלים הראשונות שאני רוצה להגיד בתור כותרת...

shiray

New member
יווו

אני עייפה! קמתי היום בעשר ככה... ומחר עוד אני צריכה לקום בתשע כי בעשר אנחנו מצלמים תרגיל לקולנוע.

shiray

New member
וביום שני

אני צריכה ללכת לערוך טריילר (עבודה בעריכה) ולהתחיל לשים את כל השוטים שנצלם מחר על הטיים ליין (שזה מקום כזה בתוכנת עריכה ששמים את כל השוטים לפי הסדר)

shiray

New member
וביום שלישי

אני צריכה לבוא שוב לעריכה כדי לעזור למישהי שבקושי יודעת לערוך... החיים קשים.

shiray

New member
עכשיו אתם מבינים

למה רציתי שהמפגש לא יהיה על הבוקר?!

shiray

New member
ולמזלי

לחצי מהבנות פה יש עוד כל מיני מפגשים של כל מיני פורומים ככה שמתחילים בשלוש. ומי שתהה צודק- אני מאוד מאוד משועממת ועייפה אבל אני גם במקביל מדברת עם מישהי שתשחק אצלי מחר ואני צריכה להבהיר לה כל מיני דברים.

shiray

New member
ג'וד עצבני קצת

וניקול בטח מתה מחום עם השמלה הענקית הזאת

shiray

New member
רנה וניקול

זאת רק אני או שהתאורה הזאת גורמת לרנה להראות אפורה קצת?

shiray

New member
נראה לי

שעוד מעט אני אפרוש לי כי כבר מתחיל ממש להיות מאוחר כדי להירדם אבל אני עייפה!

shiray

New member
תמונה יפה

על הסט עם השלג... במחשבה שניה אם זה שלג שלא לצורת הצילומים (כלומר שלג אמיתי) אז יש לשמלות של ניקול בסרט יתרון.

shiray

New member
אחרונה חביבה

תמונה בשחור לבן. יאללה ביי לכם אני זזה לנוח קצת.

Padme Amidala

New member
או ווה... ג'וד... ../images/Emo99.gif

הבחור פשוט יפהפה!
איזה כיף לה!! בנות!! תודה רבה לשתיכן על התמונות!! ילנה- אני מתה על החולצה שהיא ךבשה שם בפרמיירה... נראה לי שזה אחד הבגדים שלה שאני הכי אוהבת! שירה- התמונות מהממות! משני הסרטים! איך אני רוצה לראות את הסרט הזה! גם מועמד פוטנציאלי לאוסקר, גם ניקול, גם ג'וד, גם נטלי, גם רנה. זה נשמע כמו סרט חובה של ממש!

למעלה