משעמם.

Eti No Name

New member
משעמם. ../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

אין שומדבר חדש על הבויז להיום.. והפורום גוסס, אז קבלו שאלון [למרות שהוא חרוש
]: שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת? שותה?: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:

Eti No Name

New member
ואני ../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

שעת ההתחלה: 19.00 שם: אתי תאריך לידה: 24.6.89 מזל: סרטן מין: נ גובה: 1.74 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40 בערך מיקום: מרכז איפה נולדת: קפלן
נכשלת במקצוע: אמ בבגרויות? לא ביצפר: כבר לא.
מאוהב: נופ חבר/חברה:
אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תלבושת של בצפר
:$ תעשי סקס לפני החתונה: אולי התאהבת פעם במורה?: בבן של מורה
מעשנת?
שותה?: לפעמים מפלרטט: לא צבע אהוב: לבן חיות אהובות: לא אוהבת חיות
מי החברים הכי טובים שלך?: אור, נופית, מתן הכית מישהו?: ביסודי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אור/נופית מישהו נתן לך סטירה?: ביסודי
באינטרנט הרבה?: כעעע ביישן?: אולי :$ מתקלח?: אמ כן
שונא ביצפר?: לאאאא יש לך חיים?: לא תמיד עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאחד עד 10, מינוס 3! שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ברור תעשה צניחה חופשית?: בע"ה אוהב לרקוד?: כןןןןן היית בחו"ל?: יאס סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כמעט
היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים =X אתה מפונק?: לפעמים :O שתייה מועדפת?: כרגע? ייגר דבש
שותה מים?: כעעע באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: זה משתנה יש לך פלאפון?:
אתה מודל לחיקוי?: חח ממש
מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים פירסינגים?:
קעקועים?:
אוהב להצטלם?:
אתה שזופה?: עכשיו כן
מתעצבן בקלות?: לפעמים התחלת שמועה על מישהו?: לא חח יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?:
תחתונים?: אמ כן?
מסתדר עם אמאבא?: תלוי מתי
מסתדר עם האחים?: לרוב איך אתה מוציא כעס?: אני לא :( ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: ברוררר מה היית רוצה?: עכשיו? לארגן מזוודה לארה"ב לטיסת הלילה.
מה הפרחים המועדפים עליך?: אמ לבנדר איך נראית האקס/ית שלך?: נו מה :X אתה חצוף?: לאאא, יש לי תאקט קיץ או חורף?: חורץף
אתה נהנה להתלכך?: לאא איך הפופיק שלך?: נקייי מה מספר המזל שלך?: 28 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף תוכל להיות צמחוני?: לא חח איך את נראית?: רגילה?
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: חח לא בזמן הקרוב תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: מן הסתם היו לך הפרעות אכילה?:
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי כמה אני רחוקה מהטלפון שחית פעם בעירום?:
מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא, וטוב שכך
. בוכה הרבה?: כן נו ): אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שום! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מה קורה? רומנטי? כע
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: חח לא זוכרת
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטיות אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לאא מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: אמ אינלי חבר הכי טוב
מה הצבע תחתונים שלך?: צהוב בננה
איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה מזעזע איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד ברגל איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד מינוס מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יותר מדי זמן
עם מה אתה ישן?: עם הדובי שלי שאין לו עוד שם האם הפיצו עלייך שמועה?: אמ לא במה אתה נוהג?: חהחהחה, מצחיק.
עוד שבועיים על סובארו פשעעעע. אתה ילדה של אבא או אמא?: תלוי כמה כסף אני צריכה
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אמ *חושבת* נראה לי לפני שנה
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: תלוי כמה אני אצטרך לחשוף
מה עשית היום? גבות
עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: מאוד קור או חום? קור לישון או לקום? לישווווווווווון חוף או הרים? חוף, אני עצלנית.
קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אומרת "מודה אני" מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? "שמע ישראל" את מי היית לוקח לאי בודד? אמ חסוי :O אם היית חייה איזה חייה היית? חתולה מפונקת איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית בן-אדם של לילה או יום? לילה..יום מסנוור אותי רגיש לדיגדוגים? חח כן
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אוי אמ היו יותר מדי כאלה.. יום הולדת 18 היה האחרון. מה היום הכי טוב בחיים שלך? יומולדת 15, והבר מצווה של אחי.
מה הדבר הכי חשוב לך? האמונה שלי, אלוקים, משפחה, אהבה. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מה קרה היה ומה יקרה מחר. ממה אתה הכי פוחד? להזדקן המקום האהוב לחופשה? אמ איזה חוף מבודד, לא משנה איפה.. טעם גלידה אהוב? וניל פצפוצים, שוקולד פצפוצים. ממתק אהוב? שכחתי איך קוראים לו.. Mars יכול להיות?
מכונית? מדזה לנטיס 323 שנת 2004 לבנה
, כל סוג של גולף משנת 97'. חג? סוכות, פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? עכשיו - האנוטומיה של גריי, בכל הזמנים - חברים.
מילה אהובה? אפשר משפט?
You had me from hello
דיסק אהוב? סטריפד, מילניום. ועוד מלאלאלא. מתי: הייתה לך שיחה רצינית? יום ראשון, עם אפרתי
חיבקת מישהו? אמ מקודם את אמא גרמת למישהו לצחוק? אמ מקודם את הקוסמטיקאית חח הרגשת טיפש? נמנמ אתמול! דיברת עם מישהו שאתה אוהב? מקודם.. אמא. התגעגעת למישהו? אתמול האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? חח תמיד היית מאוהב?
ראית את מגדל אייפל?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול? כעעעעע נישקת מישהי?
עשית אמבטיית קצף? כעעע ניסית דיאטה? חח כן הייתה לך תאונת דרכים? לא ברוך ה'! רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כע פחדת מהחושך? כע זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? חח כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אמ כן חח פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כע מה השעה: 19.24 העביר לי חצי שעה מהזמן! חח

הרגת אותי עם השאלון הזה ../images/Emo3.gif

ואין לי ממש כוח לענות עליו , ואם היה בטח שלא הייתי עונה על כל השאלות ...

נויה23

New member
גם אני עונה!

שעת ההתחלה: 7:57 שם: נויה תאריך לידה:4/10/1990 מזל: טלה מין: נ גובה: מעריכה מטר ו60 צבע עיניים: חום כהה מידת נעליים: 37 מיקום: תל אביב והסביבה איפה נולדת: באירן נכשלת במקצוע: כןן השנה באנגלית מודיול F ביצפר: כן מאוהב: כרגע לא חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו:חולצה וחצאית תעשי סקס לפני החתונה: לא התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא עדין לא הגעתי למצב הזה חחחחחחח צבע אהוב: ורוד חיות אהובות: אין, יותר נכון שונאת חיות מי החברים הכי טובים שלך? הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?עם חברה שלי ג'ניה: מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: לא ביישן?: מאד מתקלח?: כן שונא ביצפר?כן: יש לך חיים?: כן ב"ה עד כמה אתה בוטח באנשים? לא הרבה באחוזהים 5% שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן מאד.........חח תעשה צניחה חופשית?: אני רוצה מאד מקווה שיצא לי לעשות אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?לא: השעו אותך?: כן כי איחרתי לבית הספר יותר משלוש פעמים היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?:קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט טוטל יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?כהההההההההההההההההההה: מה אתה לובש הכי הרבה?: גינסים פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?:לא אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כןןןןןןןןןןןןןןןןןן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא שונאת מיםםם אחים ואחיות?: אחים כן אחיות לא תחתונים?: כןןןןןןןןןן מסתדר עם אמאבא?:כןןןןן ב"ה מסתדר עם האחים?: יש בררה??????? חח איך אתה מוציא כעס?: צועקת כמו לא יודעת מה ברחת פעם מהבית? לאאאאאאאאאאא חולמ בהקיץ?: אין ספור פעמיים מה היית רוצה?: לא יודעתתתתתתתתתתת מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדדדדדדים איך נראית האקס/ית שלך?: אין אתה חצוף?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש לי חינוך ב"ה קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?:לא יותר נכון שונאת איך הפופיק שלך?: רגיל אני מניחה מה מספר המזל שלך?: 5 איך השיער שלך נראה עכשיו?:אסוף בקליפס תוכל להיות צמחוני?: אני כבר צמחונית וזה לא ממנעים צימחוניים כי אני פשוט לא אוהבת בשר איך את נראית?: נחמד תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא אין מצב תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ברור היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:בדרך כל שתי צילצולים שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אף אחד בוכה הרבה?:לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שום חלק באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ממצב? מה את עושה? רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?:מילפני שנה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברוטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?לא: מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?אין לי חברים: מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: יש לי חדר פצצההה כמו שכל בת היתה רוצה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: בסר ב"ה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:מילפני שבועיים עם מה אתה ישן?:לבד -איתי ועם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שידוע לי במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: השנה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא.יש לי כבוד לגוף שלי ועוד יותר לעצמי!!!!!!! מה עשית היום? ההיתי בקניות .... לא משהו מיוחד עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מודה אני ואם אני שוכחת להגיד מודה אני אז זה נטילת ידיים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? אומרת "שמע ישראל" את מי היית לוקח לאי בודד? חסויייייייייי אם היית חייה איזה חייה היית? נשר איזה שפות אתה מדבר? פרסית עיברית ואנגלית ומעט ערבית בן-אדם של לילה או יום? לילה האמת אני חיית לילה רגיש לדיגדוגים? ברור מה היום הכי גרוע בחיים שלך?ביום שהודיעו לי שדוד ודודה שלי נהרגו בתאונת דרכיים מה היום הכי טוב בחיים שלך? ביום שאחי היתחתן מה הדבר הכי חשוב לך? אמא שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?כל מיני ממה אתה הכי פוחד? מה' המקום האהוב לחופשה? ונציה טעם גלידה אהוב? שוקו ממתק אהוב? אפורפו מכונית? חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה?אין מילה אהובה? נשמה דיסק אהוב? של CASCADA ושל אבריל לאבין כל הדיסקים שלה הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?האמת אני תמיד בבית בימי שישי היית מאוהב? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף?לא ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?האמת שה' יסלח לי - כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה:20:20

elena20

New member
איזה כיףףףף, שאלון../images/Emo13.gif

שעת ההתחלה: 22.32 שם: ילנה תאריך לידה:22.04.85 מזל: שור מין: נקבה גובה: 1.59 צבע עיניים: כחול מידת נעליים: 38 מיקום: צפון איפה נולדת: רוסיה נכשלת במקצוע: לא ביצפר: כל כך הרבה שנים מאוחריי מאוהב: בהחלט
חבר/חברה: יש אם כן, שם: רונן כמה זמן אתם ביחד: שנה ו3 חודשים. מה את לובשת עכשיו: סתם כותנת לילה מכוערת
תעשי סקס לפני החתונה: כבר עשיתי
התאהבת פעם במורה?: בערך, הייתי דלוקה על המדריך שהיה לי בקורס פסיכומטרי. מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: תכלת חיות אהובות: חתול מי החברים הכי טובים שלך?: גלי ומורן. הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חבר שלי ואימא. מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: קצת מתקלח?: ברורררר יש לך חיים?: משתדלת שיהיו. עד כמה אתה בוטח באנשים? תלוי איזה אנשים. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא זכור לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: בחיים לא!!!! יש לי פחד גבהים. אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל? לא
היית רוצה לגור במקום אחר? כן, בארה"ב או אוסטרליה. אתה מפונק? קצת שתייה מועדפת? מים או ספרייט שותה מים? כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש? כל פעם משהו אחר, מגוונת. יש לך פלאפון? ברור, איך אפשר בלי? אתה מודל לחיקוי? לא נראה לי
מה אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס וגופיה. פירסינגים? באף ובפופיק. קעקועים? לאאא אוהב להצטלם? לא ממש. אתה שזופה? לא, לבנה כמו קיר
מתעצבן בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית?חחח לא, הלוואי אחים ואחיות? אחות אחת גדולה תחתונים? מה אמורים לענות בשאלה הזו?כן?
מסתדר עם אמאבא? בערך מסתדר עם האחים?כן ברחת פעם מהבית? לא מה היית רוצה? לסיים תואר ראשון,שני ודוקטורט בפסיכולוגיה, לחיות עם אהובי בבית ענק עם בריכה ולהיות מאושרת ובריאה כמובן. מה הפרחים המועדפים עליך? לא כל כך אוהבת פרחים איך נראית האקס/ית שלך? אין לי אקסים אתה חצוף? לפעמים כשצריך קיץ או חורף?קיץ אתה נהנה להתלכך? לא איך הפופיק שלך? רגיל מה מספר המזל שלך? אין דבר כזה איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף בקוקו. תוכל להיות צמחוני? לאאא, יותר מדי אוהבת בשר איך את נראית? אממ... שער ארוך בלונדיני-שטני, עיניים כחולות,רזה . תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר? כן, אבל לא יותר מדי אולי שנה ,שנתיים תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן היו לך הפרעות אכילה? לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? 2,3 למי אתה דומה יותר- אבא או אמא? אבא בוכה הרבה? כן די הרבה, אני רגישה בוכה מכל דבר קטן, גם כשטוב וגם כשרע. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?"מה קורה?" רומנטי? אני מתגעגעת, אוהבת וכו' מתי הפעם האחרונה שהקאת? לפני איזה שנתיים כשהייתי בצבא. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית? בלונד
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)? לא תמיד ולא בצורה מוגזמת. מחשוף? לא החבר הכי טוב שלך בתול? לא מה הצבע תחתונים שלך? ורוד עם פרחים שחורים איזה מראה יש לחדר שלך? רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? עגילים ושרשרת. איך אתה מרגיש עכשיו? די חרא מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? וואי המון, לא זוכרת אפילו עם מה אתה ישן? כרית? האם הפיצו עלייך שמועה? לא שידוע לי אתה ילדה של אבא או אמא? אימא בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא מה עשית היום? בבוקר הייתי בסופר פארם, קניתי מתנה לחברה ובערב עבדתי. אתה מאמין בגורל? לא קור או חום? חום לישון או לקום? ברור שלישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליקה טלויזיה או רדיו. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את המחשב. את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר
אם היית חייה איזה חייה היית? חתול איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית ורוסית. בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים?לא כל כך מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, בן זוג וחברים. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה שקרה במהלך היום או על אהובי. ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? ריבת חלב. ממתק אהוב? כל דבר שעשוי משוקולד
חג?שבועות תוכנית אהובה בטלויזיה? אבודים, יריחו, בנות גילמור. מילה אהובה? לא יודעת דיסק אהוב? הרבה הייתה לך שיחה רצינית? אתמול חיבקת מישהו? אתמול גרמת למישהו לצחוק? היום בעבודה הרגשת טיפש? לא זוכרת דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לפני כמה דקות, עם החבר. התגעגעת למישהו? עכשיו
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? זה קורה המון, לפני שבועיים אני חושבת היית מאוהב? עכשיו
ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? לא נישקת מישהי? מה בחורה כאילו? אז לא אם הכוונה לבני המין השני,אז ברור שכן, עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת לא ? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 22.55

תשובותי:

שעת ההתחלה: 11:57 שם: דולב פימה תאריך לידה: 7.1.1983 מזל: גדי מין: גבר גובה: 1.70 (בערך) צבע עיניים: חומות מידת נעליים: 41/42 מיקום: גן יבנה איפה נולדת: אסף הרופא נכשלת במקצוע: בכמה מקצועות.... ביצפר: קרית חינוך על שם יצחק רבין (כיום אורט על שם יצחק רבין) גן יבנה מאוהב: לא חבר/חברה: חבר, אבל אין כרגע... אם כן, שם: - כמה זמן אתם ביחד: - מה את לובשת עכשיו: ג'ינס, חולצה אפורה ונעליים שחורות תעשי סקס לפני החתונה: בהתחשב בזה שהסיכוי שאתחתן קלוש, אז כבר הייתי עם בחורים מספר פעמים... התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? חס וחלילה שותה?: לא מפלרטט: נדיר צבע אהוב: אין צבע ספציפי חיות אהובות: כלב מי החברים הכי טובים שלך?: אופיר (למדנו ביחד בשכבה) הכית מישהו?: כן, בכיתה ט' נתתי לחבר בוקס בגב כי הוא עצבן אותי, אבל לאחר תקופה השלמנו ואפילו הייתי בחתונה שלו. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ההורים ואופיר מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: יותר מדי (בסביבות 14 שעות ליום...) ביישן?: לפעמים מתקלח?: שאלה רטורית שונא ביצפר?: נדיר אם שנאתי ללכת לבית הספר יש לך חיים?: ברור... עד כמה אתה בוטח באנשים?: אם זה אדם שאני מכיר טוב, אז אני אבטח בו, אם לא, הסיכוי לכך קלוש... שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אנשים מתפלאים לשמוע שאני גיי תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: קצת היית בחו"ל?: הלוואי סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כמעט (בכיתה ח' התחצפתי למורה לספורט וכמעט השעו אותי...) היית רוצה לגור במקום אחר?: לא, אני מאוד אוהב את גן יבנה אתה מפונק?: קצת שתייה מועדפת?: מים, קולה, פנטה אקזוטי שותה מים?: ברור באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא זוכר את השם, משהו חדש שאני מנסה... יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: נראה לי שלא מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים... פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: בערך מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: יש לי פלאפון יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אחות - נשואה + שלוש בנות, אח - נשוי + ילדה תחתונים?: לא זוכר שמות... מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: בתחילה בצעקות ועצבים ולאחר מכן או נרגע או בוכה... ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: נדיר מה היית רוצה?: שיהיה לי בן זוג שידע לאהוב אותי מה הפרחים המועדפים עליך?: - איך נראית האקס/ית שלך?: - אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: חמוד מה מספר המזל שלך?: 8 (נראה לי...) איך השיער שלך נראה עכשיו?: קצר, מתחיל להזדקק לתספורת תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: טוב תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי, אם הוא מתחת לגיל 19 אין מצב תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן, כל עוד הוא לא מעל גיל 33 היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שניים שחית פעם בעירום?: לא יודע לשחות... מתי?: - למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: מראה חיצוני - אבא, אופי - אמא בוכה הרבה?: מדי פעם אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אני אוהב את הגוף שלי, למרות שהייתי מעדיף בטן שטוחה ולא עם כרס... באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: משתנה... רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שבועיים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: - החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: צבע צהוב בהיר, עם ארון בגדים וספריה ירוקים. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: טוב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: וואו, די הרבה זמן עם מה אתה ישן?: תחתונים ולפעמים עירום. האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: אין לי רישיון אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כיתה י' כשהמנהלת הראשונה של בית הספר נפטרה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא! מה עשית היום? הייתי באשדוד, חתמתי בלשכת תעסוקה, חזרתי לגן יבנה נכנסתי לבנק להעביר כסף לבעלת הבית ובאתי לביתם של סבא וסבתא שלי, שם אני נמצא כרגע. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? שניהם חוף או הרים? שניהם קרמבו או שוקו? שניהם מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתמתח מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? רואה טלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? אוראל (ידיד טוב שלי מחיפה) אם היית חייה איזה חייה היית? כנראה כלב איזה שפות אתה מדבר? עברית, קצת אנגלית וקצת ערבית. בן-אדם של לילה או יום? שניהם רגיש לדיגדוגים? בנקודות מסוימות בגוף מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יש כמה כאלה מה היום הכי טוב בחיים שלך? יש כמה כאלה מה הדבר הכי חשוב לך? ההורים שלי, האחים שלי, והבנות שלהם. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מתי יהיה לי כבר בן זוג ממה אתה הכי פוחד? שלא אזכה לבן זוג המקום האהוב לחופשה? - טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? שוקולד מכונית? - חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? אחד נגד מאה, מונטה כריסטו, דוסון קריק מילה אהובה? ספרים דיסק אהוב? כל האלבומים של הבקסטריט בויז הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? הרבה פעמים הרגשת טיפש? יצא לי מספר פעמים להרגיש כך דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : בערך מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? אני כל הזמן נשאר בבית ביום שישי כי מתחשק לי היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? רק בתמונות עישנת מריחואנה? חס וחלילה שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? נדיר השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן, גיל ססובר בשנת 1995, ועוד מנחים בערוץ הילדים באותה תקופה, עומרי רוטברד - לפני שהתפרסם. עברת על החוק וניתפסת? לא, כי לא ביצעתי עברות נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 12:17

Conviction

New member
יאללה

שעת ההתחלה: 19:03 שם: הדר. תאריך לידה: 13.06.90 מזל: תאומים
מיקום: ת"א. איפה נולדת: ת"א. נכשלת במקצוע: כן. ביצפר: אורט סינגלובסקי. מאוהב: אכן :] חבר/חברה: יש. אם כן, שם: רוני
כמה זמן אתם ביחד: שבעה חודשים. מה את לובשת עכשיו: מכנס אפור, חולצה עם עכבר חמוד שקניתי בצרפת. בגדי בית. תעשי סקס לפני החתונה: כמעט בטוח שכן. התאהבת פעם במורה?: כןןןן.
מעשנת? לא. שותה?: לא. מפלרטט: לא. צבע אהוב: כחול [כחול-סופרמן כזה], אדום. חיות אהובות: אין משהו ספציפי. מי החברים הכי טובים שלך?: קרן, עינב, שניה ומירי. הכית מישהו?: לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: קרן. מישהו נתן לך סטירה?: לא. באינטרנט הרבה?: לאחרונה לא כ"כ. ביישן?: כן :$ מתקלח?:
בהחלט. שונא ביצפר?: כמובן. יש לך חיים?:
כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: בדר"כ בקושי, אבל ברגע שבנאדם מרוויח את האמון שלי אני בוטחת בו לגמרי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כנראה שכן, אבל שקרים לבנים כאלה. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראה לי. תעשה צניחה חופשית?: אני מקווה! אוהב לרקוד?: כן. היית בחו"ל?: כן. סילקו אותך מביצפר?: לא. השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: לתקופה מסויימת [שנה-שנתיים] כן. אתה מפונק?: כן.
שתייה מועדפת?: קולה. שותה מים?: כן. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט טואטל או משהו כזה. יש לך פלאפון?: חח, כן. אתה מודל לחיקוי?:
מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים. פירסינגים?: נזם באף. קעקועים?: בעתיד! אוהב להצטלם?: ממשששש לא. אתה שזופה?: כרגע בכלל לא :| מתעצבן בקלות?: כן. התחלת שמועה על מישהו?: לא. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: לא. אחים ואחיות?: אח גדול. תחתונים?: מה
מסתדר עם אמאבא?: כן. מסתדר עם האחים?: לא משהו. P: איך אתה מוציא כעס?: מוזיקה בפול ווליום, בוכה. ברחת פעם מהבית? לא. חולמ בהקיץ?: לא. מה היית רוצה?: אותו, כאן.
מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים לבנים, או שילוב של ורדים לבנים ואדומים.
איך נראית האקס/ית שלך?: ממ בלונדיני, גבוה, רזה, עיניים בהירות. אתה חצוף?: לא. קיץ או חורף?: חורף!
אתה נהנה להתלכך?: לא. איך הפופיק שלך?: סקסי? מה מספר המזל שלך?: 6. איך השיער שלך נראה עכשיו?: פן, צבע אדום דהוי [צריכה לצבוע
]. תוכל להיות צמחוני?: לא. איך את נראית?: לא יודעת לתאר. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כרגע לא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בוודאי שכן. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני עונה מתי שאני מגיעה אליו. שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: --- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לא יודעת, נראה לי אמא. בוכה הרבה?: כן. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ממ.. זרת ברגל או משהו. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "לילה טוב, נדבר מחר"
רומנטי? משתדלת. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן, לא זוכרת כבר. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: לפעמים. החבר הכי טוב שלך בתול?: כן. מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע? ורוד ואדום, עם פו הדוב! איזה מראה יש לחדר שלך?: שחורה, מלבנית, עם לבבות אדומים מגומי מודבקים עליה. :) איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 4 טבעות, שרשרת, שעון, נזם [תכשיט?]. איך אתה מרגיש עכשיו?: תשושה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ממ.. לפני חודש אולי. עם מה אתה ישן?: מכנס ארוך וחולצה קצרה. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא. במה אתה נוהג?: כלום. אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ממ.. לא בכיתי, אבל נזלה דמעה אחרי הבגרות במתמטיקה ביום שני. :/ בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כנראה שלא. מה עשית היום? חזרתי ממלון במצפה רמון, אחרי שאתמול בלילה היינו בסיום קורס קק"צ של אחי. ואחרי זה הלכתי לקנות לחברה בלונים ליומולדת.

Conviction

New member
המשך

עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא החלטתי. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון!! איזו שאלה
חוף או הרים? חוף. קרמבו או שוקו? קרמבו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתחפרת בשמיכה. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת המון. את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר, את החברות-הכי-טובות. אם היית חייה איזה חייה היית? לא יודעת. איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. בן-אדם של לילה או יום? לילה! רגיש לדיגדוגים? מאוד. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת. מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת. מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים קרובים. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? החבר, מה היה היום. ממה אתה הכי פוחד? עטלפים, רעידות אדמה, ושלאנשים שאני אוהבת יקרה משהו. המקום האהוב לחופשה? ניו יורק?
טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות. ממתק אהוב? נראה לי טעמי. אבל יש המון חוץ מזה! מכונית? מכונית אהובה? איזשהו דגם של אאודי
, הכל מושלם. חג? פורים וחנוכה. תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים.
מילה אהובה? עוזי
דיסק אהוב? כנראה זה מילניום. הייתה לך שיחה רצינית? זה לא צריך להיות מתי הייתה שיחה רצינית? בכל מקרה, לא זוכרת כבר. חיבקת מישהו? היום. גרמת למישהו לצחוק? היום. הרגשת טיפש?יום שני. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום. התגעגעת למישהו? עכשיו
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא. מישהי/ו בגדה בך? לא שידוע לי. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? בוודאי. היית מאוהב? כן
ראית את מגדל אייפל? כן. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. נישקת מישהי? לא. עשית אמבטיית קצף? כן. ניסית דיאטה? כן. הייתה לך תאונת דרכים? לא, חס וחלילה. רכבת על פיל?
לא. נישארת ער כל הלילה? חח בטח. פחדת מהחושך? בטח כשהייתי קטנה. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? כן, מה.. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
, כן, כשהייתי קטנה הייתי מערבבת מאכלים ומכינה דברים מגעילים :$ פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? חח, כן בטח. מה השעה:19:30.

sivanick

New member
../images/Emo199.gif

שעת ההתחלה: 18:48 שם: סיון תאריך לידה: 3.8.87 מזל: אריה מין: נקבה גובה: 1.65-70 לודעת בדיוק
צבע עיניים: חום כהה מידת נעליים: 39-40 מיקום: ת"א? איפה נולדת: ת"א נכשלת במקצוע: כמעט מתמטיקה ביצפר: פעם...אורט סינגאלובסקי מאוהב: לא חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: גופיית סבא לבנה ומכנס שחור לבן עד הברך תעשי סקס לפני החתונה: שאלה אישית מידי התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: שאני יוצאת.. מפלרטט: בטח זה הכי כיף צבע אהוב: כחול חיות אהובות: כלב מי החברים הכי טובים שלך?: אורטל, עדי,הילה, חן.. הכית מישהו?: לא אני לא אלימה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אורטל מישהו נתן לך סטירה?: חלש כזה...אחרי שנתתי לו
באינטרנט הרבה?: די הרבה ביישן?: תלוי עם מי מתקלח?: לפעמים שונא ביצפר?: בעיקר מתגעגעת.. יש לך חיים?: רק בסופ"ש עד כמה אתה בוטח באנשים?: יש אנשים קרובים אליי שאני בוטחת בהם כמעט 100% ויש כאלה שבכלל לא.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראה לי..לא תעשה צניחה חופשית?: אם יהיה לי אומץ. הלוואי. אוהב לרקוד?: כןן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא כרגע. אתה מפונק?: כן
שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אורביט/קולגייט יש לך פלאפון?: ברורר אתה מודל לחיקוי?: חח לא מה אתה לובש הכי הרבה?: מדים:\ פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא כל כך.. אתה שזופה?: מאוד מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: חס וחלילה יש לך קו טלפון משלך?: במשרד
יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: אני נראית לכם פריס/לינדזי/בריטני?
מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: שומעת רוק כבד חח ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: להשתחרר. מה הפרחים המועדפים עליך?: לא פריקית של פרחים.. איך נראית האקס/ית שלך?: איזה מהם?
אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: מאוד
אבל אנשים לא זורמים! איך הפופיק שלך?: חמודי כזה מה מספר המזל שלך?: 8 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף
תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן יש מצב היו לך הפרעות אכילה?: חס וחלילה. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה מה זה השטויות האלה שחית פעם בעירום?: חח לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שום חלק מה זה השטויות האלה באמת?! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "אז מה....", "מה קורה?", "אז נדבר" רומנטי? את האמת אפעם לא עשיתי משו ממש רומנטי..גם לא הייתה לי כל כך הזדמנות. אז אני לא יודעת. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: כשהייתי ילדה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא אני שונאת שרואים לי את הבטן מחשוף?: גם לא החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: לבן ואדום איזה מראה יש לחדר שלך?: יש לי ארון עם שתי דלתות שהן מראות איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: טבעת כסף אחת..ודיסקית
איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שבת עם מה אתה ישן?: כלום האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: אין לי רישיון עדיין אתה ילדה של אבא או אמא?: של שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: וואלה לא זוכרת. כנראה שמזמן. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: יש מצב מה עשית היום? הייתי בצבא, חזרתי היייתי עם האחיינית שלי קצת, ראיתי טלויזיה...וזהו עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןןןןןןן. חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון מעורר. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? פיפי/מכוונת שעון מעורר. את מי היית לוקח לאי בודד? ניק אם היית חייה איזה חייה היית? אריה איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וקצת ספרדית.. בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? חח לא כל כך מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו כל מיני ימים מעצבנים שכלום לא הלך לי..זה הימים הכי גרועים בשבילי...חוצמזה אני לא זוכרת יום רע במיוחד. מה היום הכי טוב בחיים שלך? אממ אולי שרוני נולדה.. מה הדבר הכי חשוב לך? חיים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל מיני. ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? חוף כלשהו...ים, שמש, אנשים, מסיבות! טעם גלידה אהוב? עוגיות ממתק אהוב? ביסלי ברביקיו מכונית? אאודי חג? פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? כוכב נולד מילה אהובה? בי דיסק אהוב? מילניום של בקסטריט הייתה לך שיחה רצינית? אתמול בלילה חיבקת מישהו? אתמול גרמת למישהו לצחוק? היום הרגשת טיפש? לא זוכרת דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום התגעגעת למישהו? לא זוכרת האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? על השפתיים עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממ לא שאני זוכרת חח פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 19:09

Blank Smile

New member
יאללה, אני ../images/Emo9.gif

שעת ההתחלה: 19:20 שם: שני תאריך לידה: 6/10/87 מזל: מאזניין מין: נקבה גובה: 1.68 צבע עיניים: ירוק מידת נעליים: 40 מיקום: הרצליה איפה נולדת: ת"א נכשלת במקצוע: יאפ ביצפר: סיימתי כבר, עזבו אותי מבצפר מאוהב: סוגשל
חבר/חברה: סוגשל
אם כן, שם: חן כמה זמן אתם ביחד: אה... שבוע מה את לובשת עכשיו: פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא שזכור לי מעשנת? לא.. רק פסיבית.. שותה?: לפעמים מפלרטט: לא צבע אהוב: כחול חיות אהובות: גורים של הכל..
אבל בעיקר כלבים מי החברים הכי טובים שלך?: שמות לא יעזרו לכם.
הכית מישהו?: בקטנות, כן.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה שלי ליטל מישהו נתן לך סטירה?: בקטנה, כן.. באינטרנט הרבה?: בשנתיים האחרונות זה היה רק בסופ"שים..
ביישן?: כן מתקלח?: מן הסתם שונא ביצפר?: וואי, כל כךך! יש לך חיים?: לא כרגע, לא.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לוקח לי מלא זמן לבטוח באנשים, אבל כשאני בוטחת אז זה עד הסוף.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן. :$ יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אה.. אולי לא יתפלאו, אבל כן.. תעשה צניחה חופשית?: יום אחד
אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כמובן סילקו אותך מביצפר?: נופ השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא, ממש טוב לי פה..
אתה מפונק?: אמ.. קצת, כן..
שתייה מועדפת?: מיצתפוחים שותה מים?: כמובן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: יאפ אתה מודל לחיקוי?: מקווה שלא
מה אתה לובש הכי הרבה?: סרבל כחול של חיל האוויר
אבל ג'ינסים..
פירסינגים?: נופ קעקועים?: יום אחד.. אוהב להצטלם?: לא.. בערך.. תלוי נו.. אתה שזופה?: עד כמה שאפשר
זה עדיין ממש לבן
מתעצבן בקלות?: לא.. טוב, תלוי בהקשר.. אבל לרוב לא.. התחלת שמועה על מישהו?: חח לא.. אבל אני טובה בהלפיץ שמועות.. קוראים לי 144.. יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: כבר לא.
אחים ואחיות?: אחות תחתונים?: מן הסתם?
מסתדר עם אמאבא?: עם אבא כן מסתדר עם האחים?: ממש לא איך אתה מוציא כעס?: צעקות ברחת פעם מהבית? חח כן, לשעה וחצי חולמ בהקיץ?: תמיד מה היית רוצה?: אה.. לראות את חן..
מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודעת..
איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף
אתה נהנה להתלכך?: לא! נמאס לי כבר! איך הפופיק שלך?: חמוד?
מה מספר המזל שלך?: אין לי.. איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו, אבל הכי לא מסודר בעולם.. תוכל להיות צמחוני?: ניסיתי לשבוע, לא הלך.. איך את נראית?: כולם פה ראו תמונות שלי, לא? תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: עושה את זה כרגע..
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כמובן היו לך הפרעות אכילה?: נופ כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מתי שאני מספיקה לענות.. שזה כמעט ולא קורה ואז צועקים עליי שאני לא עונה
שחית פעם בעירום?: לא מתי?: - למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: זרת ברגל.. הכי פחות חשוב.. או! תוספתן! זה באמת אני לא צריכה.
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "מניינים?" רומנטי? מנסה.. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שניםםםם.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: גם וגם אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לפעמים.. אבל לא מתה על מחשופים.. החבר הכי טוב שלך בתול?: יאפ מה הצבע תחתונים שלך?: לבנים עם ציורים אפורים איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה ענקית האמת.. זה כאילו הדלת של הארון.. אני אראה לכם יום אחד..
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום.. אבל הם יושבים פה לידי..
[שתי טבעות ושעון] איך אתה מרגיש עכשיו?: לא מרגישה כזה טוב.. יש לי בחילות כבר שבוע..
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: או.. אמ.. חודשיים ככה... עם מה אתה ישן?: בבסיס עם בובה של חזיר [פיליפ
], בבית בובה של לב האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: קליאו B אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: וואלה, לא זוכרת.. ביצפר נגמר מזמן.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? מ.. הייתי בבסיס, נסעתי באוטובוס, נסעתי ברכבת, הגעתי הביתה, אכלתי צהריים ו.. זהו.. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון, כמובן חוף או הרים? שניהם.. אבל הרים ירוקים, כן? קרמבו או שוקו? איך אפשר להשוות? שניהם מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון המעורר ומתאכזבת כל פעם מחדש ששוב הגיע הזמן לקום.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? אה..משתנה מפעם לפעם..

Blank Smile

New member
המשך

את מי היית לוקח לאי בודד? כרגע את חן..
מעבר לזה, את הכלב שלי.. אם היית חייה איזה חייה היית? ציפור, כי מה זה בא לי לעוף ולראות נופים מדהימים איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת פורטוגזית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? כשסבא שלי נפטר מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו מלא.. העיקרי זה היום שקיבלתי את הכלב שלי מה הדבר הכי חשוב לך? אושר על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? "שיט נו, כבר מאוחר ואני ממש עייפה" זאת המחשבה העיקרית שלי בשבועיים האחרונים.. ממה אתה הכי פוחד? מהשיחרור
המקום האהוב לחופשה? חו"ל
טעם גלידה אהוב? דובדבן ממתק אהוב? באונטי מכונית? ג'יפ קטן וחמוד כזה.. חג? אה.. וואלה, לא יודעת.. לא כזה אכפת לי.. תוכנית אהובה בטלויזיה? ורוניקה מארס ז"ל
מילה אהובה? שיט דיסק אהוב? כרגע זה החדש של Paramore.. מישהו מכיר? הייתה לך שיחה רצינית? היום חיבקת מישהו? היום גרמת למישהו לצחוק? היום הרגשת טיפש? אה.. יום שבת שעבר דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום התגעגעת למישהו? ממש ברגע זה האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? יאפ עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? יאפ נישקת מישהי? יאפ עשית אמבטיית קצף? מתה על זה
ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? טפו פטו, לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כשהייתי קטנה..
זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? יאפ השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח לא פגשת סלבריטי? סוגשל... כאילו איזה סלבס יש לנו בארץ.. עברת על החוק וניתפסת? לא ניתפסתי.. נרדמת בשיעור? תמיד.. טוב, לא תמיד, אבל הרבה, כן.. מה השעה: 19:43

Shiri from the block

Active member
גם לי בא! שעת ההתחלה: 23:55 שם: שירן תאריך לידה: 21.7.87 מזל: סרטן מין: אחר גובה: לא חשוב צבע עיניים: חום כהה מידת נעליים: 39 מיקום: מעלה אדומים איפה נולדת: לצערי בירושלים נכשלת במקצוע: כע ביצפר: מה איתו? מאוהב: כע חבר/חברה: לא אם כן, שם: - כמה זמן אתם ביחד: - מה את לובשת עכשיו: פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה: חחחחחח כע התאהבת פעם במורה?: כן../images/Emo99.gif שהיה מזה דומה לדוד ג'סי מצער גידול בנות!! מעשנת? לעיתים קרובות שותה?: כע מפלרטט: לא צבע אהוב: כחול ושחור חיות אהובות: חתול וטיגריס../images/Emo99.gif מי החברים הכי טובים שלך?: נופר../images/Emo12.gif הכית מישהו?: חס וחסה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: משתנה.. מישהו נתן לך סטירה?: אממ, לא באינטרנט הרבה?: כע, בסופ"שים ביישן?: מאודד מתקלח?: דה שונא ביצפר?: אכן יש לך חיים?: לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: ממ, בוטחת אבל לא ממש עד הסוף שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ממ.. לא יודעת תעשה צניחה חופשית?: חס וחסה אוהב לרקוד?: מאוד! היית בחו"ל?: כע סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כמעט../images/Emo3.gif היית רוצה לגור במקום אחר?: ברור אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אני כל פעם שוכחת ואין לי כוח לקום לבדוק יש לך פלאפון?: כע אתה מודל לחיקוי?: ממש לא מה אתה לובש הכי הרבה?: כשאני לא בצבא זה ג'ינס פירסינגים?: לא קעקועים?: בקרוב, בקרוב אוהב להצטלם?: לפעמים, כשנראה לי שאני נראית מספיק טוב בשביל זה אתה שזופה?: כע מתעצבן בקלות?: לאחרונה כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן, שני אחים ואחות תחתונים?: ../images/Emo12.gif מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: ממ, בעיקרון לא מוציאה.. שומרת הכל בבטן ברחת פעם מהבית? כע חולמ בהקיץ?: מלא מה היית רוצה?: כל דבר שהוא לא אני מה הפרחים המועדפים עליך?: אין איך נראית האקס/ית שלך?: - אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: איכס, לא איך הפופיק שלך?: ? מה מספר המזל שלך?: לא יודעת איך השיער שלך נראה עכשיו?: ממ, יבש מתולתל מפוזר../images/Emo12.gif תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: רע תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ../images/Emo45.gif היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עונה מתי שאני מספיקה לענות שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: די אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: חס וחסה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אין לי שמץ.. רומנטי? בהחלט מתי הפעם האחרונה שהקאת?: ממזמןןןן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית כמובן../images/Emo3.gif אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כע החבר הכי טוב שלך בתול?: נראה לי../images/Emo12.gif מה הצבע תחתונים שלך?: ../images/Emo11.gif איזה מראה יש לחדר שלך?: לא יודעת איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: טבעת איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת../images/Emo122.gif עם מה אתה ישן?: עם עצמי? האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: מכונית של אבא אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת.. כמה שנים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? הלכתי לבקר חברה מהצבא שחולה בסכרת וחזרתי לבית עוד קצת עלי: היי אני שירן ואני משוגעת אתה מאמין בגורל?: לפעמים קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? ואווו קשה.. לא יודעת :| מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אם יש לי זמן אז אני נשארת במיטה עוד 10 דקות../images/Emo3.gif מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מחליפה לפיג'מה את מי היית לוקח לאי בודד? ניק../images/Emo99.gif אם היית חייה איזה חייה היית? לא יודעת איזה שפות אתה מדבר? עברית? בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן, מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אוי, עדיף שאני אפילו לא אתחיל לחשוב על זה מה היום הכי טוב בחיים שלך? ממ.. שאלת חשיבה רצינית.. וחשיבה ואני לא כל כך הולכת ביחד אז נוותר מה הדבר הכי חשוב לך? הבריאות שלי.. משפחה, חתולים, חברים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל מיני../images/Emo3.gif ממה אתה הכי פוחד? הרבה דברים המקום האהוב לחופשה? לא יודעת טעם גלידה אהוב? אין משו ספציפי ממתק אהוב? OK מכונית? חג? - תוכנית אהובה בטלויזיה? זינה, חברים, אבודים, נמלטים, ורוניקה מארס, בנות גילמור ועוד כמה מילה אהובה? דיסק אהוב? הרבה הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן, גם הייתי עליו עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא. פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 0:10

CapitanSparrow

New member
האההא!

שעת ההתחלה: 02:07 שם: ירדן תאריך לידה: 12 באוגוסט מזל: אריה מין: נקבה גובה: 1.60 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 37/8 מיקום: רחובות איפה נולדת: כנ"ל נכשלת במקצוע: צרפתית ביצפר: קציר ב'? מאוהב: לא חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: סתם טרנינג תעשי סקס לפני החתונה: אולי X: התאהבת פעם במורה?: אם מרצה ב"יסודות המשפט" נחשב, וזה גם רק לחשוב שהוא חתיך...אז נגיד. מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט:
צבע אהוב: אין כ"כ. חיות אהובות: כלב, חתול, דולפין ופינגווין.
מי החברים הכי טובים שלך?: הא...עדי, אביה ויובל. :] הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברות מישהו נתן לך סטירה?: לא זוכרת -.- באינטרנט הרבה?: יאפ ביישן?: לא ממש מתקלח?: דה. שונא ביצפר?: קצת יש לך חיים?: תלוי עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: גם אם ישלמו לי מיליון דולר, לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כן.
היית רוצה לגור במקום אחר?: לא, נחמד לי כאן. אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: דיאט קולה שותה מים?: כשאין ברירה... באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: נו זו מהפרסמות! משהו עם טוטאל. יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: כל הבגדים שלי
פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא כ"כ אתה שזופה?: כרגע קצת מתעצבן בקלות?: נראה לי התחלת שמועה על מישהו?: אמ נראה לי שכן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: לא! מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: קצת איך אתה מוציא כעס?: צרחות, אוכל ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לא מה היית רוצה?: להיות במאית מה הפרחים המועדפים עליך?: אין |: איך נראית האקס/ית שלך?: אין לי... אתה חצוף?: קצת קיץ או חורף?: לא יודעת X: אתה נהנה להתלכך?: איכ, לא איך הפופיק שלך?: פופיק? מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: מסורק כזה תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כמו כל אחד אחר? -.- תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא.
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא סופרת שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הבטן. XD באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? רומנטי? הא? --" מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שנים רבות, לא זוכרת. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לאX: מחשוף?: כן, לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: כבר אי אפשר לדעת.
סתם... מה הצבע תחתונים שלך?: תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: מכוער איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: מעולה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבועות נראה לי עם מה אתה ישן?: טרנינג או משו האם הפיצו עלייך שמועה?: אולי במה אתה נוהג?: לא נוהגת אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מי זוכר? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? הייתי אצל סבתא והייתה ארוחה משפחתית ליוםהולדת של אחי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? שניהם לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שותה נסקפה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מאיפה לי את מי היית לוקח לאי בודד? אבא אם היית חייה איזה חייה היית? דב
איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? הא היו כמה... מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? העתיד שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה יקרה בעתיד ממה אתה הכי פוחד? למות המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? ריבת חלב ממתק אהוב? במבה? מכונית? הא...בימבה חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? CSI מילה אהובה? הא...אין דיסק אהוב? הדיסקים של בקסטריט וכריסטינה. הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן,כן התגעגעת למישהו? אכן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן, היום היית מאוהב? אפשר לאמר ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? הרבה
נישקת מישהי? כן! עשית אמבטיית קצף? לא יודעת ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? יכול להיות פגשת סלבריטי? כןX: עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 02:19

למעלה